Jeg forstår simpelthen ikke, hvordan nogle kan skrive så dårlige anmeldelser om Diva i Silkeborg. Min oplevelse er helt anderledes. Diva er efter min mening et fremragende pizzeria. Ejeren er a... See more
See what reviewers are saying
Elendig mad. Pizzaerne er nærmeste våde og skinken var et eller andet klamt rest-produkt som aldrig har været i nærheden af en rigtig skinke. Resten af råvarerne var heller ikke friske. Vi bad om ek... See more
Jeg vil fremhæve Diva Pizzeria i Silkeborg for deres fantastisk mad og service. Man kan regne med dem og dette vil jeg til enhver tid stå ved, de har ikke skuffet mig endnu. Hvorom denne anmeldels... See more
Jeres mad smager 3 dage gammelt slået græs. jeg bad om kebab med iceberg salat og dressing, og istedet for jeg en slatten klam fortyndet parodi af en mad pandekage med Saharah tør oksekød tilsat lugte... See more
No history of asking for reviews
KUNNE VI GIVE 0 STJEENER HAVDE VI GJORT…
KUNNE VI GIVE 0 STJEENER HAVDE VI GJORT DET !!!!!
De truer kunderne !
Havde bestilt via Just Eat til en aften med gæster!
Vi ventede 1 time og kontaktede pizzariaet !
“.vi har travlt, i må finde jer i det” sagde en meget ubehøvlet pige .
Efter yderligere 15 minutter ringede vi igen og fortalte høfligt vi sad med gæster !
“ At i har gæster ændre ingenting , i må vente “ sagde en meget vred piger “ hvis i fortsætter med at ringe annullerer vi jeres ordre “
Hvad tænkte vi , det var godt nok ubehøvlet !
Efter 1 time og 30 minutter ringede vi igen !
Nu var personalet så vred at der blev råbt højt “ hvad vil i, i må vente “
1 time og 35 minutter efter ordren blev lovet kom en bil kørende med en fart op ad en privat vej der var helt galt !
Det bliver kr40 for levering?
Hvad fortalte vi , skal vi betale kr 40 ud over de kr 30 vi har betalt på ordren?
Ja, blev der svaret , ellers tager jeg maden med !
Vi betalte og orkede ikke at diskutere!
Maden var kold og blev smidt ud !
14 dage senere bestilte vi 2 burgere, da vi valgte at give dem chancen igen . Alle kan have en dårlig dag !
Nu ringede chefen , og råbte på gebrokkent Dansk at vores ordre var annulleret fordi vi havde spurgt ind til de kr 40 chaufføren bad om kontant !
Just Eat er nu på sagen, vi er blevet lovet de for meget opkrævet penge for levring tilbage, og fik fortalt det ikke var første gang de havde problemer med det pizzaria
HOLD JER LANGT VÆK -
Rigtig flot restorante
Rigtig flot restorante - rent og pænt👌
Og ikke mindst gode pizzaer🍕👍
Kommer gerne igen😀
Elendig mad
Vi bad om ekstra bagte pizzaer samt hvidløgsolie, de havde glemt olien og pizzaerne var blege og fugtige nærmest kun bagt i bundsiden.
Dyrt og ulækkert.
SKAM
MADEN ER GAMMEL OG GENOPVARMET, TØRT OG UDEN SMAG. NACHOS MED KYLLING ER EN KLUMP AF GAMLE "NACHOS" UDEN KYLLING. DET SKULLE VÆRE STRAFBART AT SÆLGE SÅDAN NOGEN MAD. SKAM AT UDNYTTER EPIDEMI FOR AT SÆLGE SKRAL.
Meget dårlig oplevelse
Meget dårlig oplevelse, havde betalt for meget for maden, ringer derind, og får en ubehøvlet mand, hvis de skylder penge, må jeg komme derind, så må vende om, og ud i kulden igen med pizzaer, der er taster forkert, så får pengene tilbage, kolde pizzaer er de ligeglade med, og ingen undskyldning fra den ubehøvlede mand.
Så hold jer langt væk, de snyder hvis de kan komme til det, og er ligeglad med maden bliver kold.
Dårlig oplevelse hos Diva
Dårlig oplevelse hos Diva. Vi plejer at hente pizza hos dem, da vi elsker deres pizzaer. Her til aften får vi dog betalt for meget for maden og vi ringer derind for at gøre dem opmærksomme på problemet. De svarer ganske flabet, at vi kan komme tilbage og få de pengene tilbage, hvis det er så stort et problem, for ellers har de ikke tid til det og er meget ligeglade med situationen.
Jeg vil fremhæve Diva Pizzeria i…
Jeg vil fremhæve Diva Pizzeria i Silkeborg for deres fantastisk mad og service.
Hvorom denne anmeldelse, er afstedkommet pga. Jeg tog fejl og de faktisk havde leveret den Cocio som jeg påstod jeg ikke havde modtaget, skal jeg lade være usagt 😊 Undskyld endnu engang 🤗😊