Wij hebben een zeer goede ervaring opgedaan met DJ Nik voor ons 'beiden 60' feest. De communicatie was snel, duidelijk en professioneel. Een hele flexibele houding m.b.t. onze muziekkeuze. Tijdens het... See more
Company replied
Behulpzaam en bereid om iets extra te doen. Muziek was niet helemaal wat ik had gevraagd maar over het algemeen was het helemaal goed en vond iedereen het top. Prijs kwaliteit dus dik in orde. Aan... See more
Company replied
Super fijne Mooie apperatuur blacklight rookmachine alles tot in de puntjes verzorgd netjes op tijd goede communicatie meedenkend .. en goede prijs kwaliteit . Top feest gehad zeer veel complimenten o... See more
Company replied
Wat een top DJ! Helemaal volgens verwachting, precies aanvoelen welke nummers er gedraaid moeten worden voor de sfeer, mooie show neergezet met goede kwaliteit licht en geluid, netjes verzorgd, alles... See more
Company replied
: uurBij Dj voor Feest kan je onbezorgd jouw feest of evenement professioneel laten verzorgen tegen scherpe prijzen. Daarnaast staan al uw wensen bij ons geheel centraal en bieden wij alle faciliteiten die nodig zijn voor een zeer geslaagd feest of evenement. Wil je een losse DJ, een DJ in combinatie met een saxofonist of coverband boeken? Wat voor feest je ook gaat vieren, bij ons kan je terecht voor een feestelijke avond. Naast het huren van de muzikale invulling van je feestavond, kan je bij ons ook terecht voor het technische deel voor het feest of evenement. Denk hierbij aan licht, geluid, special effects, podiumdelen en externe stroomvoorziening. Dus vier je binnenkort een swingende bruiloft, een uitbundige verjaardag of een spetterend personeelsfeest? Wat je ook gaat vieren of organiseren, DJ voor Feest heeft de expertise en ervaring in huis voor een onvergetelijke feest. Ben je nieuwgierig geworden naar al onze mogelijkheden? Neem gerust eens een kijkje op onze website of vraag vrijblijvend een offerte aan. Je kan ons ook telefonisch bereiken via 085 060 0076 van maandag t/m donderdag tussen 9:00 uur en 20:00 uur en vrijdag tussen 9:00 uur en 17:00 uur. Wij zien je graag op jouw feest of evenement!
Nunspeetlaan 341, 2573 GE, Den Haag, Netherlands
De communicatie van te voren was erg prettig. Vragen werden snel beantwoord en ook toen we op het laatste moment nog wat wilde wijzigen was dit geen probleem.
Met verschillende mensen contact gehad, maar duidelijk dat ze onderling met elkaar praten en dus geen zaken dubbel hoeven bespreken.
Alle afspraken werden uiteindelijk ook nagekomen.

Reply from Dj voor Feest
Een goede DJ die aanvoelt wat nodig is voor een feestavond is super belangrijk. Dat is Jos prima gelukt! Goede installatie, mooie lichtshow en prima presentatie. En vooraf goede communicatie om alles af te stemmen. We hebben een topavond beleefd! Bedankt!!

Reply from Dj voor Feest
Vroeg genoeg een boeking gemaakt bij DJ voor een Feest om er zeker van te zijn dat we een goede DJ voor ons 35 jarig huwelijks feest hadden gereserveerd (Op basis van reviews)
Nou en dat hadden wij, Jos heeft de avond compleet gemaakt, ondanks dat wij hem niet eerder Live hadden zien optreden maar alles per mail geregeld hadden.
Onze wensen, welke type muziek, wat we wilde en wat we niet wilde, de lijntjes waren kort en helder, mails werden snel op gereageerd, vlak voor het feest nog tlf contact gehad, en op de dag van de waarheid was het best een beetje spannend en zeker omdat ik over het werk van DJ Jos alleen maar had gelezen, wel wat bewegende beelden op FB opgezocht, maar goed........
Maar alles liep zoals het lopen moest, Jos speelt prima in op de situatie, betreft muziek en wat er zoal gaande is op de dansvloer of juist niet, maar daar zorgt Jos dan wel voor.
Wij hebben een heerlijk mooi opbouwend feest gehad, een avond om nooit te vergeten!
Prima DJ, Top Bedankt Jos!
Groet Koos & Gerda.

Reply from Dj voor Feest
Super toffe dj. Is van alle markten thuis!top voor een hele gezellige avond

Reply from Dj voor Feest
Direct vanaf het begin dat we contact hebben gezocht met “DJ voor een feest” zijn we goed geholpen door Nik. Snelle terugkoppeling op onze vragen en er werd goed meegedacht. DJ Rob heeft vervolgens bijgedragen aan een succesvol dansfeest! Bedankt!

Reply from Dj voor Feest
Goede en snelle communicatie en een heel geslaagd feest. De opbouwtijd voor de set was redelijk kort. Hierop zijn ze met z’n tweeën gekomen, wat een service.

Reply from Dj voor Feest
De communicatie met de dj’s was erg makkelijk waardoor er weinig tijd in zat om de dj’s te regelen. Op de avond zelf draaiden ze van alles en nog wat en ook verzoeknummertjes werden meegenomen! Wij hebben een top avond gehad dankzij dj Jos en Nick!

Reply from Dj voor Feest
Learn more about other kinds of reviews.