Dk Autogenbrug Reviews 11

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

Super god

Super god, positiv og professionelt personale og service!

January 22, 2026

Hej Islam

Tusind tak for de flotte ord og for den gode anmeldelse! 🙏
Det glæder os meget at høre, at du har haft en positiv oplevelse med både vores service og personale.

Du er altid velkommen igen, hvis vi kan hjælpe en anden gang.

DK-Autogenbrug

Tidsrøvere

Tidsrøvere! - Jeg oplyser og sender fotos - 1 ejet Landrover fra 2009, som desværre har stillet motoren. Buddet er herefter ren skrotpræmie - Det harmonerer ingenlunde med hvad hjemmesiden giver udtryk for. Der er simpelthen for stor afstand fra hvad der skrives til hvad der praktiseres. 5 x øv til DK Autogenbrug herfra.

Opdatering til svar: Det blev da jeg kontaktede jer oplyst at motoren var stået af, så at bede om en masse fotos og dokumentation for efterfølgende at komme med et bud på skrotpræmien er fornærmende tidsrøveri. Bilen blev til orientering købt af en af jeres konkurrenter til over 20.000,-

January 21, 2026

Hej Carsten

Vi er kede af, at vores vurdering ikke matchede dine forventninger. Hos DK-Autogenbrug foretager vi altid en individuel vurdering ud fra bilens samlede stand og den reelle økonomi i et eventuelt opkøb.

I dit tilfælde – en Land Rover Discovery fra 2009 med totalskadet motor – vurderede vi desværre, at bilen ikke havde handelsværdi for os ud over skrot, selvom der naturligvis kan være enkelte reservedele med isoleret værdi.

Når vi skriver, at vi giver gode priser for defekte biler, betyder det, at vi giver den bedst mulige pris ud fra den konkrete vurdering. En forespørgsel er ikke en garanti for opkøb, men alene en mulighed for at vurdere bilen.

Det er ikke vores intention at spilde nogens tid, og vi beklager, hvis forløbet er blevet oplevet sådan. Vi ønsker dig held og lykke med at finde en løsning, der passer bedre til dine forventninger.

Dk-Autogenbrug.dk

Rated 1 out of 5 stars

Har snakket med den og synes virkelig…

Har snakket med den og synes virkelig det er en dårlig behandling at jeg ikke kan skorte min bil selvom jeg har dokumentation på jeg er den retmæssige ejer på en slutsedel så synes ikke det kan være rigtig når det står på der hjemmeside dårlig service

November 18, 2025

Kære Lucas,

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse – det er bestemt ikke vores intention.

Som vi også har forklaret dig i telefonen, er vi lovmæssigt forpligtet til kun at udbetale skrotpræmie og afmelde et køretøj, når den registrerede ejer kan ID-verificeres.

Selvom du har en slutseddel, kan vi desværre ikke gennemføre en skrotning uden match mellem registreret ejer og ID. Det skyldes gældende regler fra Motorstyrelsen, og det er noget alle skrotforhandlere i Danmark skal overholde.

Vi har forståelse for, at det kan være frustrerende, men vi må følge lovgivningen for at beskytte både dig og andre mod fejlskrotninger og misbrug.

Hvis den registrerede ejer kan kontakte os direkte – eller hvis der kan laves fuldmagt med korrekt ID-verificering – hjælper vi meget gerne videre med sagen.

Du er altid velkommen til at ringe til os igen, hvis du ønsker hjælp til, hvordan processen kan gennemføres korrekt.

DK-Autogenbrug

Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde en super god oplevelse hos DK…

Jeg havde en super god oplevelse hos Dk-Autogenbrug. Personalet var imødekommende og hjalp mig hurtigt. Alt forløb nemt og uden problemer. Jeg anbefaler det gerne til andre. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

August 15, 2025

God service!

God service!
Jeg synes altid, det er rart, når man får en god service – men mest af alt, når man bliver mødt og imødekommet, når man henvender sig. Det har været lige til, uden de store problemer, og når jeg havde spørgsmål, tog de sig tid til at svare. Tak - for hjælpen.

August 1, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service og ærlige mennesker

Fantastisk service og ærlige mennesker! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg er blevet mødt af de mest imødekommende og venlige mennesker hos DK Autogenbrug. Servicen var helt i top – professionel, hjælpsom og ærlig fra start til slut.

Man føler sig tryg og godt behandlet, og det er tydeligt, at de sætter en ære i at hjælpe deres kunder bedst muligt. Det er sjældent at møde så meget ærlighed og menneskelighed i én og samme forretning.

100 % anbefaling herfra – jeg kommer helt sikkert igen!

Det svarer selvom de på ferie 🫡

July 15, 2025

Unødvendigt mellemled

Unødvendigt mellemled der kun eksisterer for at snuppe provision for minimal indsats.

Falske løfter: Lover vurdering inden for 24 timer - her på fjerdedagen venter jeg stadig.

Vildledende markedsføring: Deres hjemmeside hævder de opkøber alle biler, men det gælder tilsyneladende kun for nogle biler..

Skambud: Efter flere SMS'er frem og tilbage fik jeg endelig lokket et tilbud ud af dem på cirka 30% af min mekanikers vurdering.

Ingen reel service: Den "professionelle ekspertise og personlige kontakt" de lover på hjemmesiden viste sig blot at være et opkald til en anden forhandler. Ingen rådgivning, ingen hjælp - bare et skambud de selv vidste var uacceptabelt.

Min anbefaling: Gå direkte til forhandlerne selv og undgå dette ligegyldige mellemled der kun reducerer dit provenu.

---------
Svar: Jeres undskyldning for ikke at ville give mig et tilbud var, at I ikke havde kunnet finde en køber i jeres forhandler-netværk, der ville betale en pris der matchede mine forventninger. Det passer dårligt sammen med denne påstand om, at I primært køber til jer selv.
Jeg fandt et andet firma, og indenfor 24 timer havde jeg besøg af en flink chauffør som gav mig venlig og ærlig rådgivning, og vi nåede sammen frem til en pris vi begge kunne leve med. Og de fik derfor helt naturligt handlen 👍.
Hos DK Autogenbrug fik jeg ingen hjælp eller rådgivning, blot en besked om at I ikke kunne finde en køber (det kunne jeg så selv, til bedre pris på under et døgn). Så jeg står fast i min opfattelse af, at I blot havde været et fordyrende mellemled i mit tilfælde.

August 3, 2025

Reply from Dk Autogenbrug

Hej Jonas, vi er kede af at du har haft en dårlig oplevelse. Vores svarfrister kan nogen gange godt overskride 24 timer, hvilket vi arbejder hårdt på at overholde. Vi tilbyder opkøb af alle biler, betyder desværre ikke at vi kan købe alle biler. Dette skyldes blandt andet at der kan være uenighed om prisen mellem bilejer og vores team. Derudover er vi ikke er et mellemled, men køber bilerne primært til os selv.

De bedste hilsner

Teamet hos Dk-Autogenbrug

Rated 1 out of 5 stars

Vender først tilbage 14 dage efter man…

Vender først tilbage 14 dage efter man har skrevet med dem og så siger de at de ikke kan tilbyde at købe bilen, den er fra 2019 og er ikke totalskadet.

Total til grin det firma

Spar dig selv besværet og lad vær med at skrive til dem

June 29, 2025

Reply from Dk Autogenbrug

Hej Nicki, vi beklager det sene svar, det har skyldtes underbemanding, grundet sommeren. Efterspørgslen på bilen falder hos vores opkøbere/forhandlere på vej op til sommeren, derfor får vi også problemer med at tilbyde priser til vores kunder (jer).

Vi beklager endnu en gang

De bedste hilser

Personalet fra Dk-Autogenbrug

Rated 5 out of 5 stars

Jeg fik pengene et døgn før end at de fik bilen.

Jeg sende 4 billeder, fik en pris som var højere end hvad bilforhandleren ville give ved køb af ny. derefter undersøgte jeg hvad lokale autoophuggere kunne tilbyde. Endte med at sælge til DK. Autogenbrug.
Alt blev ordnet pr computer fik pengene overført til konto om aftenen dagen efter sende jeg bilen med Viking til dem.
Så fik pengene et døgn før end at de fik bilen.

May 6, 2025

Take a closer look