Produktet fra ByMagnet holder desværre…
Produktet fra ByMagnet holder desværre ikke længere end 2 år. Jeg har brugt min reklamationsret én gang, men varen er gået i stykker igen. Meget skuffende kvalitet – jeg kan ikke anbefale at handle her.
We are the specialist of designing and manufacturing home organization products by using strong magnets. The integration between magnets and Scandinavian design will definitely add a clean and trendy look to your space, while making no damage to any su...
No history of asking for reviews
Hurtig og korrekt levering inden for få dage, selvom det var i Black Friday weekenden.
Har netop lavet en ny ordre/bestilling hos By Magnet.
Produktet, en karkludholder, er af en temmelig dårlig kvalitet. Hvis jeg havde betalt 25 kr. på Temu, ville det have været forventeligt – men til den pris, jeg betalte, er det langt fra acceptabelt.
Desuden modtog jeg aldrig en ordrebekræftelse på mail, hvilket er standard hos de fleste webshops. Heldigvis dukkede produktet op efter et par dage, men samlet set lever købsoplevelsen ikke op til mine forventninger.
Jeg har ikke kontaktet Bymagnet, så de har heller ikke fået en ærlig chance for at tage produktet retur. Deres kundeservice kan jeg derfor ikke kommentere på. For nu vælger jeg at bruge karkludholderen, indtil den falder fra hinanden.
Jeg er vældig begejstret for viskestykkeholderen fra Bymagnet.
Synes det er en god mulighed, hvis man ikke kan nænne at bore eller bruge lim på køkkenelementerne.
Man skulle lige lære holderen at kende. I starten faldt holderen af og til ned, hvis man var for hårhændet, når viskestykket skulle hænges op eller tages i brug, men når man først er blevet dus med den, sker det ikke mere. Så et rigtig godt og smukt produkt, som kan anbefales.
Det er den vildeste kinadims.
Dårlig kvalitet i selve holde-delen- dårlige magneter. Alt, alt for dyr i forhold til, hvad det er.
Meget pæn, men ikke brugbar, kan knap holde til at have et viskestykke på uden den falder ned, den absolut mindste modstand og magneterne giver efter og den falder af.
Den er allerede kasseret efter mindre en én dag.
Jeg havde købt flere produkter for et halvt år siden og det ene havde en fejl der resulterede i at magneten smuldrede. Jeg havde ingen faktura og alligevel stod jeg efter reklamation med et helt nyt produkt få dage efter.
Total god service.
Stor anbefaling herfra!
Super fede produkter. Hurtig levering og god kundeservice. Kan kun anbefale dem!
Jeg havde købt et produkt for små 3 år siden af Reenbergs, fandt så ud af det var knækket, jeg skrev til bymagnet og 3 dage efter, havde jeg en ny :)
TOTAL GOD SERVICE!!!!
I første omgang dukkede pakken ikke op af uforklarlige årsager. Men en hurtig og på alle måder fin korrespondance med ByMagnet gjorde, at vi i løbet af to dage havde pakken i hænderne, og nåde det fint inden jul. Tusind tak for hjælpen og god service.
Top kvalitet!!! Super fast shipping, tak pro website