Dkautomobiler Reviews 46

TrustScore 4 out of 5

3.9

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Jeg købte en bil hos dem i August 2025. Der var lidt småting - den skulle have skiftet AC væske allerede 1 måned efter køb, og de gav mig helårsdæk med selv om jeg havde købt vinterdæk. Der var også e... See more

Rated 1 out of 5 stars

Dæk -lapning 35% dyrere end gs. I prisen mangelfuld afbalancering. Værkføreren : jeg nægter at tro du kan mærke en 10 - 15g ubalance, Første års service : mangler olie, kan ikke få svar på den påfydt... See more

Rated 5 out of 5 stars

Mega god service og mega gode drenge i butikken Senest ved service besøg i onsdags ... Altid god stemning i butikken uanset hvem man støder på .. bare en fornøjelse :-) Har købt de sidste 5-6 biler... See more

Rated 5 out of 5 stars

Dejligt værkstedsbesøg! Jeg blev modtaget af en super serviceminded indskriver som hjalp mig med mine mange spørgsmål :) Da mekanikeren var gået igang med bilen, hentede han mig da mine brems... See more

3.9

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Mega god service og mega gode drenge i…

Mega god service og mega gode drenge i butikken
Har købt de sidste 5-6 biler ved DK Automobiler og har altid været suverænt behandlet
Kun de varmeste anbefalinger herfra

October 30, 2024

Den værste service

Den værste service. Du føler dig slet ikke velkommen når du ringer til dem, eller møder op. De overholder ikke deres aftaler. De er slet ikke interesseret i at hjælpe dig, når/hvis du står i problemer.
Jeg forstår slet ikke hvordan de kan have et autoværksted når de behandler deres kunder sådan.

October 10, 2024

Anbefaling til alle.

Bare en god super betjening, ved køb af ny bil, alle i firmaet som vi talte med, var flinke og saglige om alt, ved købet.
venlig hilsen
Per Mørk
Odense

October 9, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Fortrød virkelig at jeg købte bil der!

Fortrød virkelig at jeg købte bil der!! Jeg glædede mig virkelig til at komme ned og hente min nye bil... Ved overdragelse var bilen overhovedet ikke gjort rent!! Bil forhandleren mente de havde klargjort den en gang.. Men det var ikke til mig!! Desuden nåede jeg kun at køre få m før benzin alarmen lød! Bare et par få dråber havde været god stil at efterlade.
I stedet for at nyde mine nye bil kunne jeg så bruge aften på at gøre den ren!!

June 4, 2024
Rated 5 out of 5 stars

SUPER SERVICE DK-AUTOMOBILER VEJLE!!

Jeg kan varmt anbefale DK-Automobiler i Vejle.
Har fået udført service på mine to Opel Astraer, som jeg med glæde overlader til de kompetente medarbejdere hos DK-Automobiler.
Det er altid en fornøjelse at hente sine biler efter et værkstedsbesøg

April 16, 2024

Dejligt værkstedsbesøg!

Dejligt værkstedsbesøg!
Da mekanikeren var gået igang med bilen, hentede han mig da mine bremser ikke var for gode mere. Han gav mig en super god og forståelig forklaring. Vi blev enige om at skifte de bagerste bremser og lade de forreste køre de sidste 10.000km.

jeg gik der fra med super god oplevelse af et værksted, som ville hjælpe mig på bedst mulige måde og ikke bare tømme min penge pung. DK Automobiler kan trygt anbefales!

April 2, 2024

Uambitiøst værksted - DK automobiler Vejle

Fik skiftet bremser bagpå, hvor jeg efterfølgende får en bil tilbage hvor kaliberne er i stykker. DK automobiler Vejle var godt klar over det da de afleverede bilen til mig, men alligevel mente de at den kørte som den skulle. Piv elendig service, og absolut ingen selvindsigt fra deres side af. Vi kan alle lave fejl, men at feje sine fejl under tæppet og ikke erkende sine fejl er noget jeg ikke accepter. - Til dig som skal have service på din bil eller andet, og bruger tid her på trustpilot og læser denne anmeldelse: hold dig væk fra dette værksted, DK automobiler Vejle.

March 5, 2024

Verdensklasse!

Har købt flere biler hos DK-AUTOMOBILER, og gør det gerne, og sikkert igen.

Super service fra værkstedet også! - Hurtige og effektive!

February 20, 2024
Rated 3 out of 5 stars

Dårligt bookingsystem

God behandling da jeg købte bilen.
Mærkelig det kun er nogle af deres kunder der, efter værkstedsbesøg, får mail om at give dem deres mening. Nå, men så må jeg jo gøre det her!!
Dårlig online bookingsystem. Man får besked, når i ikke har tid, men når i har tid, hører man intet eller også er ens booking pludselig ikke gået igennem. Hvorfor kan man også vælge alle tidspunkter, når de egentlig ikke er ledige?

October 11, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Først sælger de Opel biler til EL så smøler de, så yder de dårlig service

Først sælger de Opel biler til EL. De duer ikke (check det selv på nettet) de er født med massive fejl. Lige efter udløbet af 2 års garantien og til nu 6 mdr senere har jeg måttet afholde reparationer for ca 45.000 kr. hverken værkstedet eller Opel føler sig forpligtiget til at give kulance. Den seneste reparation som var essentiel for bilen var udskiftningen af en onboard charger. Enhver kunne konstatere på nettet at det var det der var galt. Alligevel brugte DK.automobiler 2,5 mdr. på at udbedre skaden. Efterfølgende blev man behandlet som en kriminel fordi man ikke lige havde forestillet sig at skulle diske op med pengene ved afhentning. Ingen havde forud oplyst at man skal betale ved afhentningen. Jeg er da vant til at når jeg går til tandlægen får jeg en faktura tilsendt, det samme når vvs'eren har været på besøg. Men nej her bliver man helt uforberedt mødt af en rocker attitude. Jeg er en ældre mand, bilen er købt kontant i butikken og jeg udsender på ingen måde signaler om at være på spanden. Der er selvfølgelig den mulighed at virksomheden til gengæld har økonomiske problemer, så de ikke har råd til almindelig konduite. Des større grund er der til at passe på ved at bruge DK Automobiler. Jeg kommer der ihvertfald aldrig mere!

September 5, 2023

Den bedste kundeoplevelse!

Venlige, dygtige og kompetente medarbejdere, med øje for super god kundeservice! Har igennem flere år brugt værkstedet hos DKAutomobiler, og er altid blevet super godt behandlet.
Mekanikerne er dygtige, hurtige og meget serviceminded.

July 3, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Super oplevelse af værkstedet!

Super oplevelse af værkstedet!
Da jeg kom ind af døren, blev jeg mødt med et smil og et velkommen. værkstedspersonalet og jeg gennemgik hvad der skulle uføres på min bil (service og et par små punkter som skulle efter ses).
jeg ventede i venteområdet imens min bil blev serviceret (tak for en god kop kaffe og chokolade til)

Mekanikeren fandt ud af at en rensning af mine bremser var tiltrængt, så det skulle selvfølgelig ordnes. Så han klarede det med det samme.

Dejlig oplevelse, jeg følte mig tryg i DK Automobiler’s hænder! kommer helt sikkert igen.

June 13, 2022

Kan ikke anbefales....

.... medmindre I elsker besøg på værksted med bilen.

DK Biler Vejle lapper biler, men reparerer ikke årsagen til problemet.
Er overrasket over deres manglende kompetencer trods status som autoriseret Opel Værksted.
Uddyber gerne nærmere hvis det ønskes!

April 25, 2022

Elendig kundeservice….

Skal man ikke kede længe efter ! DkAutomobiler i Vejle formår at give dårlig service,plus de kan ikke overholde deres aftale mht. de aftalte ting som skal udbedres. Anbefales IKKE til andre,find et andet værksted

April 6, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Flere dårlige oplevelser med…

Flere dårlige oplevelser med DKautomobiler.
Selv ved simple service skal man ikke forvente det store. Tror ikke de ved hvad god service er. Ved simpel dækskifte afballanceres hjulene ikke hvis man ikke selv gør opmærkdom på det. Dæktryk bliver ikke kontrolleret. Ting man har ønsket bliver efterset glemmes - og må der bestilles ny tid.
Et anhængertræk skulle smørres så det igen ville falde ned af sig selv ved aktivering af håndtag. Der var beskeden at hele trækket skulle skiftes hvis den skulle falde ned af sig selv igen. Hvor svært kan det være at etablere frigang i et sølle led.
En kontrollampe lyste for at en dæktryksindikator skulle skiftes. Efter udskiftningen lyste kontrollampen stadig - så måtte bilen en tur på værkstedet igen.
Andre værksteder vasker og støvsuger bil ved servicebesøg - det gør DKautomobiler ikke.
Tror bare jeg skal finde et andet værksted...

December 6, 2021

Ingen service for pengene

Første års service : mangler olie, kan ikke få svar på den påfydte mængde. Fliser i garage olietilsvinede. Bundproppen var ifølge At biler kun nødtørftigt skruet i med fingrene. Citat : det kunne have kostet en motor.

May 17, 2021
Rated 4 out of 5 stars

har købt ny bil

har købt ny bil, handlede med martin andersen. fantastisk service før, under og efter handlen. mine bedste anbefalinger. dog har jeg problemer med at dække synger voldsomt, der vil blive kigget på det senere i denne måned

January 28, 2020

Is this your company?