ADVARSEL:SPAM!
DMA Research A/S i samarbejde med GEMIUS planter uønskede cookies på PC ved besvarelse af deres idiotiske spørgeskema!
ADVARSEL:SPAM!
Blev spurgt om jeg ville være med i en undersøgelse om børn og legetøj.
Stille og roligt, alt gik fint og fik gavekort på 150 kr som tak.
Reel firma og alt gik fint :)
Ringer og vil bruge min tid med spørgsmål vedr. virksomhedens IT og data politik samt telekommunikaiton og aktuelle aftaler Nægter at oplyse, for hvem de foretager undersøgelsen. Total useriøs henvendelse!

Bliver ved med at ringe, mega irriterende. SÅ STOP DOG
Ringer op, præsenterer sig som 'fra kommunen'. De første spørgsmål lyder som en markedsundersøgelse og bestemt ikke en analyse kommunen kunne have interesse i. Takkede af efter 4. spørgsmål -
Min kommune har ikke igangsat en analyse hvor DMA Research var analyseinstitut.
Haha... er lige blevet ringet op, kendte ikke Dma Research A/S.. Googlede dem og så Er de selv reklamebeskyttede😂😂😂
De har en ufattelig dårlig politik om at man skal framelde sig noget de mener de har ret til automatisk at tilmelde en. Jeg ønsker ikke at deltage, og har aldrig ønsket det. Det burde ikke være nødvendigt at jeg aktivt skal framelde mig noget, jeg aldrig har ønsket at deltage i til at starte med.
Jeg deltog i en undersøgelse omkring børn og legetøj 👍 nemme spørgsmål og min datter på næsten 6 år hjalp mig med at besvare spørgsmålene.
Vi medtog et gavekort på 150 kr, dagen efter vi besvarede undersøgelsen.
Jeg kan godt anbefale at hjælpe dem med undersøgelser 😊😊
Jeg har efterhånden været til et par forskellige smagstests på kontoret i Århus, og jeg er fuldt tilfreds med den behandling man får. De venlige medarbejdere gør en opmærksom på, at der er endnu en smagstest igang, som man kan deltage i, hvis man passer i målgruppen. Super god service.
Bliver lovet 150 kr i gavekort - men du får det aldrig.
Lad være med at spilde din tid, som jeg har gjort.
Meget ubehageligt at EU via DMA Research sender undersøgelser ud, med ens fulde navn og adresse! Indtil videre 2 breve, samt tilbyder 200 kr. for deltagelse, tænker ikke DMA arbejder gratis.... fantastisk måde at bruge skatteydernes penge.
Mærkeligt og skræmmende at der dukker et brev op om jeg vil deltage i en undersøgelse omhandlende rettigheder osv.. Især skræmmende fordi jeg har hemmelig adresse osv... På grænsen til jeg godt nok er ved at være ret rasende på DMA....

Reply from DMA Research A/S
Først bruger jeg tid på at udfylde data om mig selv og mine børn.
Derefter får jeg besked om, at de meget gerne vil bruge mig i deres undersøgelse omkring underholdning til børn, og at jeg vil modtage en mail med et direkte link til undersøgelsen.
Der går lidt tid, og næste formiddag modtager jeg så et link. Jeg klikker ind på undersøgelsen under en time efter, at mailen er modtaget.
I mailen står ordret "Tak fordi du vil hjælpe os med vores web-undersøgelse omkring underholdning til børn, som du er blevet rekrutteret til".
Jeg bruger 10 minutter på at udfylde oplysninger om mig selv, og om mine børn, hvor bekendt jeg er med legetøj, bøger mm., og når at angive hvad jeg ser på et enkelt billede.
Pludselig får jeg besked om, at der ikke er flere spørgsmål til mig, fordi de "allerede har nok deltagere i denne gruppe".
Jeg har derfor brugt 10 minutter inden undersøgelsen, og 10 minutter på selve undersøgelsen.
I mailen med link til undersøgelsen står "Det tager ca. 15-20 min at gennemføre spørgeskemaet", men når man klikker sig ind på undersøgelsen, står pludselig, at undersøgelsen tager 25. minutter.
Alt dette gjorde jeg - først og fremmest for at hjælpe - men naturligvis også for at modtage min ydmyge betaling som bestod af et gavekort på kr. 150,- til gavekortet.dk - et gavekort som jeg sikkert kan kigge langt efter nu.