Fake firma! Hold jer langt væk
Fake firma. Adressen tilhører Volvo og Aston Martin værksted, i hvert fald ikke noget rekrutterings firma der, så jeg anbefaler at folk holder sig væk!
Vi hjælper virksomheder med effektiv rekruttering. Med over 15 års erfaring, hos nogle af de største rekrutteringsbureauer i Danmark, kan vi roligt kalde os selv for professionelle og ekstremt effektive. Vi beskæftiger os med følgende brancher: 1. Finans og økonomi: CFO, økonomi direktør, controller, regnskabschef, bogholder, business- og financial controller, BI-manager, BI-konsulent, mv. 2. Salg og Marketing Sælger, account manager, key account manager, area sales manager, salgschef, salgsdirektør, CCO, marketingchef mv. 3. Industri og Håndværk Tømrer, murer, brolægger, glarmester, montør, elektriker, mekaniker, smed, svejser, procesoperatør, installatør, gartner mm. 4. Handel og Service Salgsassistent, butiksassistent, vicevært, butikschef, store manager, kosmetolog, frisør, rengøringsassistent, kok, tjener, vagt mm. 5. Social og Sundhed Fysioterapeut, ergoterapeut, tandlæge, klinikassistent, tandplejer, psykolog, psykoterapeut, Sosu-assistent, SSH, handicaphjælper mm. 6. Informationsteknologi IT-supporter, datatekniker, IT-sikkerhed, webdesigner, webudvikler, webmaster, IT-manager, IT-projektleder, teletekniker, fibertekniker mm. Lad os tage en uforpligtende snak! Vi er altid åbne for en snak om jeres muligheder og kan skræddersy løsninger, som I ønsker det. Om det blot er en enkelt rekruttering nu og her eller en løsning med 10+ rekrutteringer.
Bryggervangen 39, 2100, København Ø, Denmark
Kontaktpersonerne ville vende tilbage med kundereferencer i slutningen af marts 23. Jeg har intet hørt her 4 måneder efter. Ifølge CVR er virksomhedens formål at udvikle software, men ifølge 2022 årsrapporten har der ikke været nogen aktivitet. Alle advarselslamper lyser.
fake! ikke brug den, tjek adressen først
plejede at hede Ar Solutionsrec
adressen er hos nellemann A/S

Reply from DMO GROUP APS
Fantastisk service og rekruttering. Alex formidlede kontakten til min kommende arbejdsgiver, meget hjælpsom og behagelig. Professionel scouting for at sikre at mig og arbejdsgiver var et godt match. Tak