Dmvarer Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Ved første kontakt var responsen kjapp og konsis. Tilbudet var meget godt, bestilling satt og leveringsdato angitt. Men, det som virkelig imponerte var leveransen, både pakking, kvalitet på dører og... See more

Rated 5 out of 5 stars

Helt supert å få bestille etter mål fra en lavpris-leverandør, som viser seg å drive seriøs butikk! Skjønner godt argumentasjonen for å la kunden stå ansvarlig for lossing, og i mitt tilfelle var or... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har nettopp fått levert og montert vår hagestue av DMV varer. Vi er VELDIG fornøyd med det ferdige produktet . Hele prosessen har vært ryddig , med raske tilbakemeldinger ved spørsmål/planlegging . Bl... See more

Rated 5 out of 5 stars

Meget bra produkt. Fikk mine skyve vinduer levert nærmest på døra til avtalt tid. Produktene virker veldig bra, var eksakt produsert etter mine mål. Meget enkle å montere, og jeg er faktisk imponert o... See more

Company details

1. Garden Center

Information provided by various external sources

Vi leverer hovedsakelig hagestuer, anneks, redskapsboder, innglassing av veranda, balkong og terrasser, skyvedører og andre typer aluminiumskonstruksjoner etter skreddersydde mål. Vi har ytterdører, verandadører, foldedører, vinduer og andre varer tilknyttet hus, hytte og hage. Komplette løsninger ferdig montert etter kundens ønske. Vi samarbeider med dyktige fagfolk som kan stå for hele eller deler av monteringen. Alt etter kundens ønske.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 4 out of 5 stars

Bra kundeservice så langt i hvert fall…

Bra kundeservice så langt i hvert fall 👍🏻 Svarer raskt og tydelig. Litt utfordringer med levering - kom litt før avtalt klokkeslett og ringte kun 10 min. før, så vi måtte endre planene våre i siste liten. Sjåføren var dog hyggelig og hjelpsom, til tross for at tydelig presisering om at lossing var vårt ansvar, så bidro han. Det var svært vanskelig i og med at alle glassene var pakket (forsvarlig) i ett kolli - og det veide så mye at vi måtte plukke ut ett og ett glass. Det var blitt lastet inn med truck, men det har ikke vi som privatpersoner. Så det er kanskje lurt å tenke på å avtale pakking i mindre kolli. (Har ikke kommet lenger i prosessen).

May 13, 2020
Dmvarer logo

Reply from Dmvarer

Takk for tilbakemelding.

Vi informere kunder om når bilen kommer 4-5 dager før leveringsdag og altid sender informasjon om ca leveringstid med +- 2 timer i reserv. Som vanlig sjåfører ringer til kundene 1-2 timer før de er på plass. 10 min. før er litt kort tid men vi skal snakke om dette med transportører om at de må være flinkere med det.

Vi må sende så minst så mulig kolli pga at plass i bilen koster penger og hvis vi skal ikke spare plass det blir kunder som skal betale ekstra for det. I stedet av 1 trepall for glass blir 2 stk. feks. og masse materialer feks. tre eller plast skal bare kastes ut til slutten. Spare plass, penger og miljø :)

De fleste lastebiler og varebiler fra utlandet kommer uten løftelem (vi bruker mest varebiler slik at de kan komme frem i boligområder), og derfor under pristilbud eller under informasjon om leveringsdag skriver vi og informere om at kjøper står fullt og helt ansvarlig for lossing fra lastebil eller varebil! Sjåfører kan ikke bære varene på alle utleverings steder selv pga HMS. Hvis han skal losse varer hos alle kunder selv dette blir feil. Vi må tenke om helse hans også.

Takk for din handel med oss! Vi håper du ble fornøyd, og at du velger oss igjen i fremtiden. Med tilbakemelding lar du oss forbedre oss på det vi ikke var så dyktige på og å fortsette å gjøre det vi var gode på. Da får du og andre kunder inn i fremtiden en bedre opplevelse når dere handler med oss.

Takk,

Mvh,

DMVarer

Flott service

Flott service, rask levering, bra priser, rask respons ved henvendelse. 5 stjerner :)

May 13, 2020

Veldig fornøyd med skyvedørene

Veldig fornøyd med skyvedørene. Alt ble levert på tid ihht til avtale, og dørene er flotte! God informasjon underveis. Kunne ønsket meg noe mer detaljert monteringsbeskrivelse da jeg monterte selv, men fikk god hjelp på tlf til enhver tid. Anbefales!

April 27, 2020

Skyvevinduer

Bestilling, levering og selve skyvevinduene er jeg meget godt fornøyd med. Det burde kanskje fulgt med en enkel monteringsveiledning, men etter å ha sett litt på skinnene som skal settes sammen til en ramme, ser en ganske fort hvordan de må gjøres. Anbefaler leverandøren og produktet!

April 12, 2020
Dmvarer logo

Reply from Dmvarer

Hei,

Beklager at monteringsanvisning ble glemt. Som vanlig vi sender den på e-post i pdf filen.

Rated 4 out of 5 stars

Veldig bra når det gjelder både…

Veldig bra når det gjelder både introduksjon av produktet på deres side, bestilling og spesielt konkurransedyktig på pris og frakt/forsendelse. Innpakning og levering på døra fungerte optimalt med hyggelig/pålitelig transportør!
Eneste minus er monteringsbeskrivelse ikke fulgte med og etter at jeg mottok den elektronisk - etter min mening- var mangelfull hvordan en skulle tette rundt rammeverket. I tillegg fulgte det ikke med skruer for rammen, som burde være en liten kostnad å legge med. Ellers er skyvedørene enkle å justere. Veldig bra! 😎

December 19, 2019

Veldig fornøyd

Alt fungerte godt Veldig bra med tett oppfølgning og gode avklaringer i bestillingsprosessen. Bestilling, betaling og levering var bra. Nå har glasset stått oppe i 6 mnd og vinteren har satt inn.
Bjørn

December 14, 2019

Veldig fornøyd med alt.

Veldig fornøyd med alt fra bestilling til leveranse. Alt som avtalt. Jeg vil helt sikker komme tilbake neste gang jeg trenger glassrekkverk.

December 13, 2019

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look