Ved første kontakt var responsen kjapp og konsis. Tilbudet var meget godt, bestilling satt og leveringsdato angitt. Men, det som virkelig imponerte var leveransen, både pakking, kvalitet på dører og... See more
See what reviewers are saying
Helt supert å få bestille etter mål fra en lavpris-leverandør, som viser seg å drive seriøs butikk! Skjønner godt argumentasjonen for å la kunden stå ansvarlig for lossing, og i mitt tilfelle var or... See more
Har nettopp fått levert og montert vår hagestue av DMV varer. Vi er VELDIG fornøyd med det ferdige produktet . Hele prosessen har vært ryddig , med raske tilbakemeldinger ved spørsmål/planlegging . Bl... See more
Meget bra produkt. Fikk mine skyve vinduer levert nærmest på døra til avtalt tid. Produktene virker veldig bra, var eksakt produsert etter mine mål. Meget enkle å montere, og jeg er faktisk imponert o... See more
Company details
Information provided by various external sources
Vi leverer hovedsakelig hagestuer, anneks, redskapsboder, innglassing av veranda, balkong og terrasser, skyvedører og andre typer aluminiumskonstruksjoner etter skreddersydde mål. Vi har ytterdører, verandadører, foldedører, vinduer og andre varer tilknyttet hus, hytte og hage. Komplette løsninger ferdig montert etter kundens ønske. Vi samarbeider med dyktige fagfolk som kan stå for hele eller deler av monteringen. Alt etter kundens ønske.
Contact info
Kjeppestadveien 4, 1400, Ski, Norway
- +47 986 05 357
- info@dmvarer.no
- dmvarer.no
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
People also looked at
Bra kundeservice så langt i hvert fall…
Bra kundeservice så langt i hvert fall 👍🏻 Svarer raskt og tydelig. Litt utfordringer med levering - kom litt før avtalt klokkeslett og ringte kun 10 min. før, så vi måtte endre planene våre i siste liten. Sjåføren var dog hyggelig og hjelpsom, til tross for at tydelig presisering om at lossing var vårt ansvar, så bidro han. Det var svært vanskelig i og med at alle glassene var pakket (forsvarlig) i ett kolli - og det veide så mye at vi måtte plukke ut ett og ett glass. Det var blitt lastet inn med truck, men det har ikke vi som privatpersoner. Så det er kanskje lurt å tenke på å avtale pakking i mindre kolli. (Har ikke kommet lenger i prosessen).

Flott service
Flott service, rask levering, bra priser, rask respons ved henvendelse. 5 stjerner :)
Svært punktlig og god leveranse
Svært punktlig og god leveranse. God oppfølging. Anbefales.
Anbefales på det sterkeste
Anbefales på det sterkeste! Rask respons på forespørsel, kort leveringstid, God pris og enestående kundeoppfølging! Tommel opp :-)
Veldig fornøyd med skyvedørene
Veldig fornøyd med skyvedørene. Alt ble levert på tid ihht til avtale, og dørene er flotte! God informasjon underveis. Kunne ønsket meg noe mer detaljert monteringsbeskrivelse da jeg monterte selv, men fikk god hjelp på tlf til enhver tid. Anbefales!
Skyvevinduer
Bestilling, levering og selve skyvevinduene er jeg meget godt fornøyd med. Det burde kanskje fulgt med en enkel monteringsveiledning, men etter å ha sett litt på skinnene som skal settes sammen til en ramme, ser en ganske fort hvordan de må gjøres. Anbefaler leverandøren og produktet!

Skyvedør 4000x2250, fast vindu og herdet glass til badstua
Veldig Veldig bra jobb fra start - til slutt. Veldig bra produkter Skyvedør til vinterhage al vindu og herdet glass til badstua passer perfekt . Hyggelig Kommunikasjon, rask svar .

Topp kundeopplevelse
Ryddig og god kommunikasjon ved bestilling. Rask levering.
Utvendige dører
Bestilling og levering av 4 ytterdører. Veldig bra kvalitet og levert iht. avtalt tid. Anbefales.
Alt etter avtale hod DM varer😊
Vi bestilte små kvanta og mange…
Vi bestilte små kvanta og mange varianter. Premier i en konkurranse.Dette ble ordnet bedre enn forventet og alt var med i leveransen.
Veldig bra når det gjelder både…
Veldig bra når det gjelder både introduksjon av produktet på deres side, bestilling og spesielt konkurransedyktig på pris og frakt/forsendelse. Innpakning og levering på døra fungerte optimalt med hyggelig/pålitelig transportør!
Eneste minus er monteringsbeskrivelse ikke fulgte med og etter at jeg mottok den elektronisk - etter min mening- var mangelfull hvordan en skulle tette rundt rammeverket. I tillegg fulgte det ikke med skruer for rammen, som burde være en liten kostnad å legge med. Ellers er skyvedørene enkle å justere. Veldig bra! 😎
Helt supert selskap
Helt supert selskap. God kontakt, raskt levert og bra pris. Kommer til å bruke de igjen.
Veldig fornøyd
Alt fungerte godt Veldig bra med tett oppfølgning og gode avklaringer i bestillingsprosessen. Bestilling, betaling og levering var bra. Nå har glasset stått oppe i 6 mnd og vinteren har satt inn.
Bjørn
Veldig fornøyd med alt.
Veldig fornøyd med alt fra bestilling til leveranse. Alt som avtalt. Jeg vil helt sikker komme tilbake neste gang jeg trenger glassrekkverk.
Perfekt tilpasset
Perfekt tilpasset. Leverandør/person man kan stole på.

Flott overbygg
Flott overbygg. Bra produkt. Skreddersyr. Ok pris. Flinke folk.

Reply from Dmvarer
God hjelp til å velge rett vare
God hjelp til å velge rett vare. God pris. Leverte som avtalt. Kan ikke bli bedre!
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.