See what reviewers are saying
Havde købt Sweetdeals til stegt flæsk, men en uge før de udløb, blev jeg ved bordbestilling mødt med: "Desværre, vi har ikke plads frem til den udløber. Vi beklager, at pengene er spildt." Kåre
No history of asking for reviews
Havde købt Sweetdeals til stegt flæsk
Kåre
Jeg var desværre nødt til at give een …
Jeg var desværre nødt til at give een stjerne, ellers kunne min anmeldelse ikke godkendes. Det var helt ubeskriveligt og surrealistisk. Helt surrealistisk. Absolut ingen stjerner. Utroligt at den såkaldte restaurant ikke er lukket forlængst. Efter mere end en times venten spurgte jeg den unge dame, der ikke talte dansk, om vores mad snart kom på bordet. Det benægtede hun, da kokken ikke var kommet, hun havde flere gange ringet til bossen, der var ligeglad, og hun anede ikke, om kokken overhovedet ville dukke op. Han havde måske ikke fået sin løn?
Ubeskriveligt ringe
Jeg købte for længe side 2 stk. sweetdeals til stegt flæsk ad libitum. Det skulle så bruges i fredags. Min kæreste og jeg kom ind i en tom restaurant hvor en servitrice mødte os og så meget forvirret ud da vi bad om stegt flæsk. Klokken var 16.00 men der reklameres med servering mellem kl. 12 og 21 så det burde jo ikke give anledning til forvirring. Vi fik et bord anvist og bestilte drikkevarer. Trods flere typer øl på fad, kunne vi kun bestille en Tuborg Classic.
Efter mindre en 5 minutter kom maden. Et fad med kolde kartofler med skræl. Flere med jord på. En skål med en lunken hvid "sovs" med lidt persille drysset over. Flæsket lå slattent og uindbydende i en bunke. Det var på ingen måde sprødt og der kunne slås knude på sværen. Det var ganske enkelt uspiseligt og vi bad om at få det byttet. Vi kunne høre højrøstede stemmer fra køkkenet og efter ca. 5 minutter kom "kokken" med et nyt fad. Det var fuldstændig samme ringe standard, dog havde flæsket tydeligvis fået et ordentlig skud i mikroovnen. Vi opgav og bad servitricen tage fad nummer 2 væk. Vi betalte vores drikkevarer - som burde have været på husets regning - og forlod stedet. Der var ikke antydning af beklagelse fra personalets side.
Det er uden sammenligning det ringeste måltid vi nogensinde har fået serveret på en restaurant og en direkte hån mod vores national ret.
Vi kan på INGEN måde anbefale restauranten og det er ærgerligt at man ikke kan give 0 stjerner.
Var inviteret på Doctors Cafe
Var inviteret på Doctors Cafe, Blegdamsvej 32 af gode venner, der havde købt Sweetdeals til stegt flæsk med persillesovs. De havde bestilt bord til kl. 15. Da klokken var omkring 16, spurgte vores venner, hvornår vi kunne forvente, at få vores mad. Det vidste servitricen, der ikke talte dansk, ikke, da der ikke var nogen kok tilstede og hun ikke vidste, hvornår han ville komme!!! Hendes opringninger til ejer/kok blev ingen klogere af. Der blev så betalt for det vi havde drukket i ventetiden, men synes egentlig, at det burde have været på husets regning. Vores besøg på Doctors var både første, sidste og eneste gang. Det er simpelthen den dårligste oplevelse, vi nogensinde har haft på en restaurant. Fatter ikke, at de vil være sig selv bekendt...usselt! Heldigvis lå der en formidabel Cafe Sebastopol på Sankt Hans Torv og de ville gerne servere lækker mad til os.
Min kone ringede og ville bestille til …
Min kone ringede og ville bestille til kl.12 hvilket vores sweetsdeals sagde vi kunne til en gang stegt flæsk ad libitum. Det kunne vi ikke da de ikke synes der er kunder nok på det tidspunkt. Ikke i orden!!! Det der bliver tilbudt skal tilbydes... har ikke været der endnu men kommer det nok heller aldrig. Hvad er det for en måde at køre en restaurant på😠😠😠
Spild af penge elendigt sted, holder ikke deres ord
Kan ikke give 0 stjerner. Havde købt 3 stk sweetdeals. Her blev vi lovet stegt flæsk ad libitum. Da vi har spist 3 små tallerkener og bedte om mere, svarede tjeneren frækt " i har fået 3 gange, ikke mere til jer" jeg spurgte om han var seriøst og svarede "ikke igen"
ELENDIGT STED :)
Ville gerne give MINUS 5 stjerner ...
Total horribelt sted ...
Ekstremt dårlig mad ... Fik serveret kød der var for gammelt, - informerede tjeneren om det, men fik hverken tilbudt en ny portion eller rabat på regningen... (ville så heller ikke have taget imod en ny portion i frygt for madforgiftning) ...
Tjeneren var fuldstændig ligeglad og havde mest travlt med at sidde og sende sms'er ...
BLIV VÆK DERFRA - hvis I har jeres helbred kært ...
Så ringe mad har jeg aldrig fået serveret!!
Jeg var i lørdags på Doctorscafe med mine børn og mine forældre. Vi startede besøget med at bede om nye tallerkner, da de alle var beskidte- ikke en smutter, hvor en lille plet er "groet fast i opvaskeren".... Nej, tallerknerne var fedtede og møgbeskidte. Tjeneren undskyldte og bar tallerknerne ud. Hun stod og sorterede i stablen af tallerkner for at finde fem rene til os.
"Maden" der blev serveret var forfærdelig. Vi fik serveret stegt flæsk og persillesovs. Flæsket var helt tørstegt og sovsen var så tynd som mælk. Derudover var den fyldt med store brune klumper af brændt sovs som var rørt rundt i gryden. Da jeg påpegede det for tjeneren, bar hun den ud og kom med en ny skål af det samme tynde smagløse sjask med brune klumper I (der var i øvrigt heller ingen persille i "persillesovsen").
Det var under alt kritik!!
Nu havde jeg mine forældre med i byen og ville af samme grund ikke lave en scene. Det var den eneste grund til at jeg ikke krævede mine penge tilbage (Jeg havde desværre købt og betalt i forvejen på sweetdeal)
Jeg vil råde alle til at holde sig langt væk fra dette grufulde sted.
De skulle skamme sig, simpelthen noget svineri.
Jeg har aldrig fået serveret så dårlig med før, ALDRIG!!
Hvis nul stjerner var muligt
Vi var 6 personer til frokost i de noget kedelige lokaler. Maden er det værste jeg nogensinde har oplevet og jeg vil primært fremhæve stjerneskuddet der på kortet bestod af de klassiske ingredienser. På tallerknen der blev serveret, lå en traditionel burgerbolle med mayonnaise, små rejer og et tyndt stykke oksekød på toppen. Dette blev serveret med pomfritter! Vi klagede over det fejlagtige kokkeindslag og fik derefter serveret en papfiskefilet på to salatblade. De øvrige bestillinger var ikke i nærheden af en behagelig madtemperatur. Havde nul stjerner været muligt havde jeg givet det.
Utroligt!
2.3.2015: 18:30-19:30. Det tog en halv time at bestille efter et menukort, som vi måtte spørge efter i baren. Derefter tog det over en halv time inden maden kom, men vi gik altså i protest lige inden maden var færdig. Der var flere andre i de grimme lokaler, der også ventede længe.
En ung dame var tydeligvis alene om at betjene både forlokale (den tidligere café) og det nye lokale.
Magen til service skal man lede længe efter! uhørt!
Utroværdig behandling af Sweetdeal "Stegt flæsk"
Har 3 Sweetdeal - beviser til Stegt flæsk hos Doctors Cafe.
Referat fra deal-beviset: Dealen kan indløses, når som helst du ønsker i Cafeens åbningstider.
Ringer lige efter nytår for at bestille bord til kl. 12.30 en fredag. Næ - nej - nej. Det kan ikke lade sig gøre. Kokken kommer først sidst på eftermiddagen. Det er da i strid med Deal-bevisets tekst.
Ringer igen mandag 2. februar: nøjagtig samme besked: kokken kommer først sidst på eftermiddagen. Utroværdigt!!!!
Samme dag har Doctors cafe annonce i MetroXpress: Stegt flæsk til 69,- kr. og kæmpebuffet kl. 12 - 16. Aber what!! Kokken kommer først sidst på eftermiddagen. Deal-beviset er købet til halvpris for 59, kr.
Doctors cafe: Meget utroværdigt og ikke i overensstemmelse med god skik ang. deal-beviser.
UTROVÆRDIG - MAKVÆRK - UNDERLØDIG
En OK hverdags aften
Vi kom 9 personer på en sweetdeal stegt flæsk og bordet stod klart da vi kom kl 17. En hurtig og sød betjening ville at vi, inden 17.30, var oppe med med mad og drikkelse. Fadene blev passende fyldt op, når de var tomme. Dog skal det nævnes, som andre også har bemærket, at persillesovsen ikke er, som en mor ville lave/smage den. For sjasket og næsten ingen smag. Måske frk Jensen's kogebog skal en tur omkring køkkenet? Eller havde vi en rigtig fin aften.
Dårligste brunch nogensinde
Min kæreste og jeg havde købt en brunch til Doctors over sweetdeal. Vi havde ikke de højeste forventninger, men alligevel blev vi meget skuffede over den urimeligt sølle brunchbuffet vi skulle spise. Hold da op! For det første var der et utroligt ringe udvalg, og det udvalg der var, var af dårlig dårlig kvalitet! 3 cocktailpølser, 2 købepandekager, en lille sjat røræg, som ikke en gang var stegt ordentligt og mere end halvtomme fade med pålæg -ikke mere end 3 forskellige slags - hvor der endda stadig var skind på spegepølsen - AD! ... For det andet blev der ikke en gang fyldt op på den ringe buffet, og for det tredje stod bordene så man skulle sidde ved et bord med 4-6 andre mennesker, ved mange af dem. Jeg må sige det var første og sidste gang jeg nogensinde har besøgt Doctors! Det var så ringe!
Frygteligt
D. 16. September købte min kæreste og jeg to sweet deals tilbud til brunchbuffet hos doctors cafe i Kbh. Det var først muligt at få et bord til to hos doktors cafe i dag, da de ellers har været fuldstændig booket op. Vi tog derfor meget forventningsfulde ud til doctors cafe, som jo måtte være et meget populært og eftertragtet spisested, siden vi først kunne få et bord nu efter to måneder. Vi blev derfor også noget forundrede, da der kun var halvt fyldt op i restauranten... Men okay, hvis man medregner de uryddede borde, hvor der stadig stod rester og beskidt service fra gæster, der var taget hjem, så var der da også færre borde, der var tilgængelige for nyankomne gæster.
Brunchbuffeten var mildest talt uappetitlig. Vi havde forventet en buffet som den, der var beskrevet på jeres hjemmeside, da vi købte dealen, men vi mødte i stedet en buffet der for længst var blevet tømt af de tidligere gæster. Der var ingen pandekager, intet røræg, intet frugt... Ja jeg kunne blive ved. Der lå et par cocktailpølser, noget pålæg, rejesalat, brød, fetaost og et par crossanter. Vi tog vores mad satte os ned, fik juice og en kande kaffe (som servitricen hurtigt tog igen, da et par andre gæster også bad om kaffe). Vi mistede dog hurtigt vores sidste rest appetit, da vi pludselig ser, at servitricen tager en tallerken med røræg fra et uryddet bord, og skraber det tilbage i et af fadene i buffeten. Vi valgte efter dette, at rejse os og tage hjem med det samme.
Vi giver udelukkende én stjerne, fordi man ikke kan give nul på denne side...
Det er bestemt ok til prisen
Nu har jeg været der snart 4-5 gange med deal til stegt flæsk , betjening , af tjener og ejer har altid været i en familiær steming , med humor og ironi , at sovsen mangler lidt krydderi , er blevet opvejet af god service , og har vi bedt om mere altid fået det , vi skal ind 6 personer i morgen fredag igen . Så vores oplevelser er alt ialt gode , håber ejeren er der , altid venlig og sjov .. Fredag den 14-11-2014 , var vi 6 personer , bestilt bord til kl 17 , vi havde baby med . Sikke behagelig betjening af alle tjenere , virkelig hyggeligt , og dejlig flæsk som sædvanlig , vi kommer naturligvis igen. Mange tak :-)))
FORFÆRDELIGT!
Efter et besøg idag med sweatdeal bevis, sætter jeg aldrig mine ben der igen.
Havde forsøgt at rykke vores besøg, men fik den besked at alt var booket resten af perioden. Det tvivler jeg på passer.
Maden var elendig. Indretningen kold. Beskidt service...
Aldrig igen. Føj!
ttarvelig brunch! i alt for kolde lokaler
Servicet er beskidt og fadene er tomme og bliver ikke genopfyldt.
Tjeneren er usynlig og der flyder ting rundt i mælken.
Ad... Her kommer jeg ikke igen.
Stegt flæsk
Jeg havde inviteret 4 gæster + mit lille barnebarn på 4 år til stegt flæsk.
Vi ankom til dejlige lyse ny restaureret lokaler, hvor alt så fin og rent ud. Servitrisen var alene, men klarede alle opgaver fint uden problemer og meget smilende, hun sørgede hele tiden for at vi ikke manglede noget.
Flæsket burde nok være skåret i lidt tykkere skiver, derved bliver det heller ikke så let tørstegt,- men der var rigeligt og det smagte godt. Dertil var der små fine kartofler med skræld på, kogt lige tilpas (al dente), men desværre var sovsen kedelig uden krydderier, og smagte slet ikke af persille, som bare var drysset ovenpå,- det var lidt ærgeligt syntes vi alle.
Til dessert fik vi lidt forskelligt,- blandet isdessert- en flot stor portion incl flødeskum og smeltet chokolade"drys" på tallerknen under isen, andre fik pandekager med is, og igen masser af is og flødeskum,- dejligt ..
alt i alt en fin og hyggelig aften.. jeg synes bestemt ikke Cafeen fortjener så meget dårlig omtale.
Jeg tror ikke at de ønsker kunder...
Vi er 6 personer der har købt en Sweetdeal til en brunch på Doctors Café. 3-4 uger før udløbsdatoen beslutter vi os for at bestille bord. Jeg får fat i en "tjener" som med det samme afviser mig da jeg fortæller at jeg har en Sweetdeal, og påstår at der ikke er et eneste bord ledigt i de sidste 4 weekender af gyldigheden. Jeg spørger hende så om der ikke er et eller andet at gøre, hvorefter hun koldt afviser uden nogen form for empati. Jeg bliver lidt forbløffet og spørger om der så ikke er en chance for at finde en anden dag, men hun svarer kort og kontant at jeg bør have været i bedre tid. Derefter er der stille i et par sekunder og så lægger hun på. Jeg er jo inden for gyldighedsperioden.
Et par uger forinden valgte jeg med en ven at prøve deres stegt flæsk. Vi var de eneste to på caféen fredag aften kl. 19, lige på nær 2 alkoholikere der var højtrystet oppe i baren. Der var en meget akavet stemning derinde. Vi blev totalt overset af den samme "tjener" som jeg senere talte i telefon med. Derudover var flæsken blød og sovsen alt for vandet, klumpende og helt uden smag. En virkelig dårlig oplevelse og vi var meget spændte på de brunch vi skulle prøve.
Nu her et par uger efter Sweetdealens udløb har de gudhjælpemig allerede startet en ny Sweetdeal med nøjagtig samme produkt. Hvorfor kunne jeg så ikke benytte den gamle? Konceptet med sweetdeal er da at vise sin restaurant fra den bedste side, så kunderne kommer igen... Nej ellers mange tak.
Sweetdeal var dog meget behjælpelige og vi fik beløbet tilbage.