Company details

1. Pet Supply Store

Written by the company

Doggybed er en familieejet virksomhed, som sælger gode løsningsforslag til primært hunde, men også katteejere. Vi sørger for at teste vores produkter inden vi sender dem ud til vores kunder, så vi er helt sikre på at de modtager en vare som vi kan stå inden for. Vi har valgt at bygge vores forretning langsomt op, så vi hele tiden kan følge med, men der er også hele tiden nye produkter i støbeskeen, vi har dog valgt at være kritiske, så det er ikke så ofte at vi lancerer nye tiltag. Hunde og katte skal have det godt, men det skal deres ejere også, hos doggybed gør vi hvad vi kan for at få det til at gå op i en højere enhed.

3.5

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Rated 4 out of 5 stars

Jeg har købt sådan et tæppe til sofaen…

Jeg har købt sådan et tæppe til sofaen så min hund ikke sviner. Købte kun et for at prøve det af og jeg synes det fungere helt fint og jeg har lige idag bestilt et nyt til at dække mere af sofaen.
Nemt at vaske, tørre hurtigt og jeg har ikke noget at klage over.

January 4, 2026

Hej Pernille.
Tusinde tak for din fine anmeldelse, den er vi rigtig glade for.

Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

Produktet anti-ridse sofaovertræk kan…

Produktet anti-ridse sofaovertræk kan ikke holde så lad vær med er investere i det. Vi købte tilbage i marts 2025 anti-ridse sofaovertræk til begge vores lædersofaer (i alt 6 tæpper). Efter 4 måneder lægger de ikke fast mere og mange af de små gummidupper på bagsiden er slidt af.

Så kontakter vi Doggybed.dk og efter lidt korrespondance får vi tæpperne byttet. Så sker det igen efter 5 måneder at de igen ikke lægger fast mere.

Igen kontakter vi firmaet som denne gang er afvisende og fortæller os at tæpperne ikke har ”samspil” med vores sofaer (tænker der er andre end os der har lædersofaer) og så kan de desværre ikke gøre mere. De skriver at de ikke har flere løsninger og at det er nyt for dem at nogen reklamerer over deres varer, så derfor vil de ikke hjælpe med en løsning.

Vi beder herefter om at få vores penge tilbage men får at vide at vores 14 dages fortrydelsesret er gået - men det er en reklamation vi har lavet og ikke et fortrudt køb. Vi undersøger nu mulighederne for at gå videre med dette da vi absolut ikke kan acceptere at de ikke vil leve op til deres ansvar over for os forbrugere.

Jeg vil bare lige lave en opdatering på det sidste svar far Doggybed.dk.

Det er korrekt at vi heldigvis ikke havde købt mere end 4 tæpper. Det var en fejl fra min side af og det beklager jeg – vi har ikke købt lignende varer anden sted. Det var derfor ikke dette der udløste min anmeldelse, men den er udelukket lavet på baggrund af produktet ikke levede op til det der var lovet og hvad man kan forvente.

Det er også korrekt at vi har fået en besked om at pengene er på vej retur. Jeg finder selvfølgelig dette positiv og især efter at jeg afviser det krav, som webshoppen stillede, om at slette min anmeldelse for at få pengene. Som jeg skrev så mister jeg alt min tiltro til Trustpilot hvis man kan betale sig fra at få slettet dårlige anmeldelser.

Så med dette ser vi også sagen som afsluttet.

October 14, 2025

Reply from Doggybed

Hos doggybed er vi naturligvis kede af vores sofabetræk ikke har levet op til jeres forventninger, det beklager vi meget.
Som nævnt er det en ny situation for os og derfor har vi efterfølgende rådført os med nogen der har lidt mere erfaring end os og de har anbefalet at vi tilbagebetaler pengene, hvilket vi så nu har gjort.
Vi har også rettet i teksten på hjemmesiden, så produkt og beskrivelse stemmer bedre overens.
Du skriver i din anmeldelse at du har købt 6 tæpper i alt. Ifølge vores ordrebog så har du købt 4 af os, så vi håber ikke at de to sidste (som i så har købt et andet sted) har været tungen på vægtskålen.
Vi vælger at lade det stå hen i det uvisse, og betragter hermed sagen som afsluttet.

Rated 5 out of 5 stars

Fedt det er så skridsikkert…

Min kone bruger det til de hunde hun behandler så de ikke glider ned af bordet. Er meget glad👌🏼😊

May 5, 2025

Hej Christian.

Tusinde tak for din fine anmeldelse, vi er glade for at høre at din kone har fundet ud af at det kan bruges til andet end sofabetræk.

Advertisement

Take a closer look