Jag hade bekymmer med fakturering men fick hjälp av både Ida & Filip som båda hjälpte mig att se över mitt ärende. Toppbetyg på kundservice. När det gäller själva tjänsten så är detta något som... See more
Company replied
Ett seriöst intryck, ett gott bemötande är exakt vad som framhävs i kontakten med dem! Man hinner knappt maila, och så har man svaret i inkorgen. De följer upp, inger en riktig trygghetskänsla, där ma... See more
Company replied
Fy tusan vilken bra tjänst! Sorgligt att den behövs. Enkla steg vid registrering/borttagning av uppgifter. Du som kund kontaktar resp webbplats själv utifrån en lista och därefter är det bara att luta... See more
DoldAdress.se hjälper dig att dölja och skydda din privata information från exponering online.
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Ni svarar inte när man skickar till er, ni försöker dra pengar från mitt konto även om jag har sagt upp det.

Reply from DoldAdress.se
scam, fick inget inlogg och länken till att "skapa lösenord" på mailen var fullt med virus.
fick inte kvitto på köp fastän det drogs 313 kr från mitt kort

Reply from DoldAdress.se
De drog en felaktig summa från mitt kort. Kan varken radera mina kortuppgifter eller ändra betalningssätt. Supporten går inte att få tag på trots flera försök (erbjuder endast mailsupport) Ångrar starkt mitt köp av tjänsten!

Reply from DoldAdress.se
Jag har premiär ett tag och haft tålamod med detta ett par år men nu har jag tröttnat. Eftersom dem inte håller eller står för vad det säger att det skall skydda en för. Jag har googlat mitt namn och det står kvar på dem vanligaste sidor som dem säger att man skall vara skyddat i mot. Där av så vill jag varna andra för att gå med på ett avtal med dem.

Reply from DoldAdress.se
En bra tjänst som hjälper mig i vardagen och en fantastisk service och omhändertagande när man har frågor. Rekommenderas varmt.

Reply from DoldAdress.se
Jag är inte nöjd, dom ljuger. de har inte dold mina adresser. det tog lång tid och de har inte gjort vad de lovade. jag har betalat i onödan. Dålig service. svårt att logga in och sidan är svår att navigerar. Lång svarstid. Rekomenderar ej.

Betyg 0.
Säljer in att adessuppgifter ska bli dolda med deras tjänst. Det blir dom INTE. Skickar vidare ärende till inkasso trots skickad betalning. Skriver dessutom högre ursprungsbelopp till inkassobolaget än var fakturan ursprungligen är.
Det går inte att kontakta företaget på telefon och inkassobolaget är lika muppiga och svarar inte. Har fått skrivit till båda via mail för att bestrida inkassokrav m.m.
Bedrägeri !

Reply from DoldAdress.se
Bedrägerivarning !! Jag anslöt till tjänsten och sedan såg att de har dragit 313 kr från mitt konto och även skickat en faktura till mig att betalas varje månad. Jag har kontaktat dom och har inte fått återkoppling än.Jag gör NU både en polisanmälan och även en anmälan till konsumentverket. Akta Er och överhuvudtaget ansluta till deras tjänst , du blir grundlurad

Reply from DoldAdress.se
De fortsätter fakturera efter uppsägning och kan ej kontaktas. På Google skickas man till en helt annan kundtjänst. Mycket oseriöst företag - teckna EJ avtal!

Reply from DoldAdress.se
Bedrägerivarning !! Jag anslöt till tjänsten för några timmar sedan ,betalade 345:- fick mail om att registrera , vilket INTE går får virusvarning, går ej att logga in för att komma till mina sidor, får även där virusvarning, får meddelande om att min mailadress INTE finns i deras register. ( konstigt då skulle dom inte kunna skicka registreringsmail till mig...) Ingen av deras uppgivna kontaktadresser fungerar . Jag gör NU både en polisanmälan och även en anmälan till konsumentverket. Akta Er och överhuvudtaget ansluta till deras tjänst , du blir grundlurad

Reply from DoldAdress.se
Mycket bra tjänst och jag har fått fantastiskt fin hjälp av Hanna på supporten med alla spörsmål och när det blivit något problem. Verkligen värt varenda krona.

Reply from DoldAdress.se
Superbra tjänst och 10/10 kundtjänst, svarar snabbt och hjälper till såfort man har frågor.

Reply from DoldAdress.se
Jag har inte hört någonting ifrån dom sen augusti och nu helt plötsligt drogs där av 624kr utan att meddela mig först. Jag kommer inte ihåg att jag prenumererade på ett års abonemang och jag har inte använt tjänsten heller för jag tycker den är meningslös.

Reply from DoldAdress.se
Har varit betalande medlem ett antal månader men man har tyvärr inte levt upp till det som är utlovat?

Reply from DoldAdress.se
Blev väldigt besviken då det va ett strul med fakturorna ibland fick man flera under en månad som skulle betalas, sen fick man påminnelser. Sedan tre månaders uppsägning. Sen all varning jag fick va en annan tjej med samma namn men bor i Skellefteå!! Så ingen av varningarna va relevanta för mig!! Vill ha återbetalning. Så dåligt Dold adress 😓🤬

Reply from DoldAdress.se
DoldAdress.se är ett grymt bra företag som verkligen ger dig skydd och valuta för dina pengar. Enkelt och smidigt och väldig bra översyn på de saker du vill har bort på deras hemsida och när det är borta från nätet eller andra sidor, och får man problem så löser dom det på bästa sätt för dig, Det gjorde dom för mig och en grym snabbt service och svar via mail :)
Jag REKOMMENDERA STARKT DoldAdress.se om man vill vara 100% skyddat från nätet och skydda sin ID.
Det är LÄTT värt vart enda krona du lägger på om det är 3mån, 6mån, eller ett år
Jag LOVAR dig att du kommer verkligen inte ÅNGRA DIG
//Från en grymt NÖJD KUND

Reply from DoldAdress.se
När det gäller själva tjänsten så är detta något som vi länge behövt i Sverige där våra personuppgifter publiceras helt utan vår tillåtelse av olika företag för profit.
Tjänsten fungerar bra och jag har inga problem med att man måste mejla vissa företag själv då doldadress se tillhandahåller bra steg-för-steg guider.
Tack igen för jättefin kundservice!

Reply from DoldAdress.se
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.