Company details

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Lekker gehaakt

Gezellig ingericht
Goeie uitleg en hulp veel geleerd in een korte tijd super

April 13, 2026

Reply from Draadje Los

Dank je wel voor je mooie review! Ik hoop je nog veel meer mooie creaties te leren!

Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Een gezellige en leerzame workshop

Een gezellige, leerzame en creatieve workshop haken gehad bij Draadje Los. Esther legt geduldig en duidelijk uit. Ik ben weer aan het haken geslagen. Dank je wel!

April 10, 2026

Reply from Draadje Los

Dank je wel voor je mooie review! Fijn dat je weer met je hobby bent begonnen. Ik hoop je gauw terug te zien!

Superleuke workshop kussen haken

Superleuke workshop kussen haken, goede rustige uitleg.
Top begeleiding!

April 9, 2026

Reply from Draadje Los

Dank je wel voor je mooie review! Heel gezellig dat jullie er waren. Veel haakplezier en hopelijk tot gauw!

Aanrader!

Mijn eerste haakles gehad bij draadje los. Gebleken dat iedereen het kan leren ❤️ Er was veel ruimte voor persoonlijke aandacht waardoor je de eerste technieken goed leert. Maar ook gevorderden kunnen hier nog wat bij leren. Aanrader!

March 19, 2026

Reply from Draadje Los

Dank je wel voor je mooie review! Super om te horen dat je voor een eerste haakles al zoveel geleerd hebt! Hopelijk tot gauw!

Rated 5 out of 5 stars

Super leuke en gezellige haakworkshop

We hebben een workshop haken gehad bij Esther. Het was een topmiddag. We kregen goede uitleg over de haaksteken en aan het eind hadden we een mooi resultaat. We waren helemaal trots op onszelf.
Naast dat Esther een goede “haakjuf” is, is ze ook een hele gezellige en goeie gastvrouw.
Een aanrader dus voor een gezellige creatieve middag.
Erna

March 13, 2026

Reply from Draadje Los

Dank je wel Erna, voor je mooie review! Wat fijn dat jullie zo genoten hebben, daar geniet ik ook van! Veel haakplezier en hopelijk tot gauw.

Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Leuke workshop kussen haken!

Deskundige en aardige "juf" die je met veel geduld de beginselen van het haken leert (ook aan een linkshandige). Maar ook voor gevorderden leerzaam. Het kussen is nog niet af in één middag, dus thuis verder met goeie instructies. Zeker een aanrader: leuk en gezellig!

March 13, 2026

Reply from Draadje Los

Dank je wel voor je mooie review! Super om te horen dat je van de workshop genoten hebt. Hopelijk tot gauw!

Rated 5 out of 5 stars

Workshop kussen haken leerzaam en inspirerend.

De workshop kussen haken heeft aan mijn verwachtingen voldaan ten aan zien van het leren van drie nieuwe steken. De benadering was positief, persoonlijk, gastvrij en gezellig. De uitleg was goed. Het kussen is in twee uur niet af te krijgen, maar je krijgt een goede instructie mee. Zelf heb ik gekozen om ook deel te nemen aan het haakcafé, zodat ik zowel thuis als in het haakcafé mijn werk kon afronden. Met het voordeel dat ik feed-back kreeg. Draadje los is onlangs gestart en is heel veelbelovend.

January 23, 2026

Reply from Draadje Los

Dank je wel voor je mooie review! Super om te horen dat je genoten hebt van de workshop en blij dat je deelneemt aan het haakcafé!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look