Drittposer Reviews 27

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Kjøpte refill bleiepose til angelcare og stor pakke med våtservieter, prisdyktige og kvalitetsbeviste. Bleieposene passet perfek, og våtservietene var enkle å få fra hværandre slik at en ikke bru... See more

Rated 5 out of 5 stars

Bestilt poser til angelcare flere ganger. De gjør jobben. Fikk også refundert 20% på et produkt jeg kjøpte dagen før det kom på rabatt. Aldri vært tull med levering eller annet

Rated 4 out of 5 stars

Rask levering, enkel nettside å finne frem på. MEN vi bestilte parfymefrie poser og fikk levert poser med parfyme. Dette er eneste negative. Posene vi bestilte var til angelcare og de var like b... See more

Rated 2 out of 5 stars

Bestilte 12 pk refill fra angelcare uten parfyme. Fikk levert 12 stk med parfyme. Posene holder ikke på lukta fra bleiene. Kjøper ikke disse igjen.

Contact info

1-star

Replied to 50% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Prisgunstig og God kvalitet

Bleieposene passet perfek, og våtservietene var enkle å få fra hværandre slik at en ikke bruker mer enn en trenger, og fin balanse med fuktighet.
Fikk en pakke med skade, men her var de på saken allerede samme kveld jeg sendte inn mail, så kundeservice er 10/10 der også.
Forsendelse gikk også raskt (bor usentralt på vestlandet)
Anbefales

March 3, 2026

Rask og korrekt leveranse

Har bestilt flere ganger, og aldri vært noen problemer. Sist gang bestilte jeg feil, men da jeg tok kontakt svarte kundeservice raskt og korrigerte bestillingen iht mitt ønske.

February 23, 2026

Super kundeservice

Bestilte varer hos dem og fikk ikke varsel på posten om henting. Den ble da sendt i retur, men ble kontaktet av de og de fikset opp i det med en gang! Kjempe fornøyd med servicen

February 4, 2026
Rated 2 out of 5 stars

Dårlig poser

December 10, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Elendig kvalitet

Elendig kvalitet. Tåler ingenting før de revner. Anbefales ikke. Betaler gjerne for orginale framfor å få hele gulvet fult av bleier. Kjøper ikke igjen.

August 4, 2025

Hei Jan Torstein
Tusen takk for at du deler din opplevelse. Vi er veldig lei oss for at du har hatt en slik opplevelse – slik skal det naturligvis ikke være. Det høres ut som du dessverre har vært uheldig og fått et produkt med en produksjonsfeil. Vi ønsker veldig gjerne å sende deg et nytt produkt, men vi finner deg dessverre ikke i vårt kundesystem. Kan du sende oss en e-post på post@drittposer.no ,så ordner vi dette for deg.

Vennlig hilsen
Teamet hos Drittposer.no

Feil i levering

Rask levering, enkel nettside å finne frem på.

Posene vi bestilte var til angelcare og de var like bra og enkle som de orginale fra angelcare.

August 7, 2025

Poser til Angelcare

Poser til Angelcare: Posene med parfyme har en skjemmende lukt som setter seg på hender, men de uten parfyme virker langt bedre. Plastposen i seg selv er vel så god som den Angelcare selv tilbyr.
Innpakningen kan fortsatt forbedres, da det kan være vanskelig å finne enden på posen når man skal åpne pakken. Knør man for mye risikerer man at det indre lokket løsner og er umulig å få på plass igjen. Da er pakken mye vanskeligere å bruke.
Prisen på Drittposer er langt bedre enn Angelcare sine, så da får man heller tåle at innpakningen har forbedringspotensiale

May 25, 2025

Hei Christer,
Takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse.

Vi forstår godt frustrasjonen din – både når det gjelder lukten og utfordringen med lokket – og vi er lei oss for at posene ikke har levd opp til forventningene. Det du beskriver er ikke i tråd med våre standarder, og vi tar tilbakemeldingen din på alvor.

Vi har poser både med og uten lukt, og vi vil selvfølgelig gjerne sende deg et nytt sett som forhåpentligvis passer deg bedre. Vi setter pris på muligheten til å rette opp inntrykket.

Ta gjerne kontakt med kundeservice på post@drittposer.no, så ordner vi det så raskt som mulig.

Med vennlig hilsen
Kundeservice
Drittposer.no

Tipp topp

Var litt surr med eposter som kun viste bekreftet bestilling og at pakken aldri ble sendt ifølge sporingen (selv om den hadde blitt sendt). De tok svært raskt tak i saken og var veldig behjelpelige, selv på kveldstid. Alt ordnet seg.
Kommer absolutt til å bestille herfra flere ganger!

May 15, 2025

Hei Anne

Takk for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse. Vi forstår frustrasjonen din knyttet til leveringstiden, og vi beklager på det sterkeste dersom bestillingen din har tatt lenger tid enn normalt.

Vi leverer som regel innen 1–3 virkedager, og ønsker gjerne å undersøke hva som har skjedd i akkurat ditt tilfelle. Vennligst send oss en e-post til post@drittposer.no med informasjon om bestillingen din, så ser vi nærmere på saken og følger deg opp så raskt som mulig.

Takk for at du gjorde oss oppmerksom på dette – vi setter stor pris på tilbakemeldingen.

Vennlig hilsen
Kundeservice
Drittposer.no

Rated 5 out of 5 stars

Högsta nivån är nådd, bajsblöjan är besegrad.

Jag river bort skyddstejpen, sveper den gröna påsen över fästet i min blöjhink som om jag vore en stolt matador. Jag drar 3 djupa andetag som ger mig hopp och lukt. Jag har precis tämjt den största tjuren på den gröna ängen, den nedbajsade bebisblöjan.
Med en snabb leverans som om personalen åt Max Verstappen-gener till lunch.
Med en kvalitet som får en änglakör att låta falsk.
Och med en lukt som möjligtvis kan stoppa världens alla föroreningar.
Drittposer har bajspåsarna man vill ha levererade utanför sin ytterdörr.
Tack för mig, på återseende

May 4, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Bra poser til billig pris

Enkel nettbutikk, posene kom raskt i posten og er mye billigere enn hva man kjøper i butikk. De holder også tilsvarende kvalitet. Tipset flere venner som nå har gått over til disse fremfor butikk 👍

January 15, 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look