Måste säga att jag blev otroligt glatt imponerad över deras produkter som var över all förväntan. Köpte otroligt vackra kuddar, deras fanstastiska lejonblockljushållare i guld och den vackraste bricka... See more
See what reviewers are saying
Fina produkter till bra pris. Bra beskrivet o motsvarade förväntningarna. Extra glad för snabb leverans o så när jag öppnade paketet stod ett litet tack meddelande . Kändes personligt o kul.
Snabb hantering och trevligt bemötande av butiksinnehavaren vid hämtning av mina varor. En mycket trevlig butik med jättefina och unika inredningsprylar till mycket bra priser🤩
Väldigt snabb leverans. Jag är jättenöjd med alla produkter. Eran body scrub och body lotion doftar himmelsk gott. Kommer att köpa mer av det sen.
Company details
Written by the company
En liten heminredningsbutik belägen i stadsdelen Tannefors i Linköping. Vi säljer heminredningsdetaljer från bl.a. A Lot Decoration, Affari m.fl. Textil såsom kuddar/kuddfodral, plädar, frotté, och bäddset från bl.a. Redlunds och Fondaco, samt naturtvålar från Klockargårdens. Vi har även ett litet urval av kläder från bl.a. Jacett och Trofé m.fl.
Contact info
Nya Tanneforsvägen 45, 58242, Linköping, Sweden
- 0722166264
- info@dromlikahem.se
- dromlikahem.se
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Alltid snabbt och fina saker.
Fina kläder och väldigt snabb leverans!
Snabb leverans och fina kläder!
Snabb leverans och trevligt bemötande.
Fina produkter till bra pris
Fin glasflaska till duschen att ha…
Fin glasflaska till duschen att ha duschtvål/ shampoo i
Trevlig butiksägare och bra utbud till…
Trevlig butiksägare och bra utbud till bra pris.
Fina kläder och bra service i butiken!
Snabb leverans och bra förpackat.
Så nöjd med allt!!
Hittade av en ren slump o slutade med…
Hittade av en ren slump o slutade med beställning av 2 plagg. Supernöjd m både plaggen samt leverans.
Bra service.
Jättebra service med beställningen
Jättebra service med beställningen, snabb leverans och jättefina varor. Supernöjd! 😊
Fin fina produkter
Fin fina produkter ! Pläden 'Noah 'brukas flitigt här hemma av alla , kommer inhandla fler utav dem :)
Bästa affären med supertrevlig ägare…
Bästa affären med supertrevlig ägare 🤗Här finns något för alla
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.