DS Wood ApS Reviews 18

Company details

1. Woodworker
  2. Millwork Shop

Written by the company

DS Wood levere dine special designet snedker møbler, i tæt samarbejde med dig, så vi er sikker på at alle dine krav bliver opfyldt.

4.6

3-star
2-star
1-star

Super flotte resultater

Vi havde nogle helt specifikke ønsker til to snedker løsninger i vores nybyggede hjem som Dennis og Mikkel løste til perfektion.
Vi havde designet et reol system samt en træ ramme til vores vinduesalkove. Begge møbler er virkelig smukt udført og "installeret". Alkoven især er blevet hjemmets favorit spot og er højt elsket af både os selv og vores gæster. Dennis og Mikkel er super flinke og serviceminded.

Vi giver DS Wood vores varmeste anbefalinger og vil helt klart bruge DS til fremtidige snedker løsninger.

March 27, 2024

Flot resultat

Opgaven blev fuldt til dørs - med et par bump undervejs - men DS Wood tog ansvar og leverede et super flot resultat😊 DS Wood kan anbefales til andre!

October 17, 2024

En sand fornøjelse

Varmeste anbefaling herfra ❣️
Dennis er hands down den mest professionelle og tålmodige mand, som har været involveret i vores byggeprojekt.
Han har leveret den flotteste disk til min klinik, som har modtaget et hav af komplimenter.
Hvis jeg finder på andet at bygge, vil jeg klart benytte DS Wood 🤩

April 5, 2024

De varmeste anbefalinger

Hele vejen igennem har vi haft en god kontakt til Dennis hvor han hele tiden er kommet med sine faglige inputs til vores projekt. Inputs vi, nu vi står med det færdige produkt, er uendelig glade for vi lyttede til. Vi er ovenud tilfredse med kvaliteten af vores næsten 4 meter høje indbyggede reol, som vi ikke kunne have fundet hverken til en bedre pris eller bedre kvalitet andet steds. Utroligt hvad vi har fået fir pengene.
Vi giver Dennis vores varmeste anbefalinger!

March 27, 2024
Rated 5 out of 5 stars

DS Wood får de varmeste anbefalinger…

DS Wood får de varmeste anbefalinger herfra! Dennis hjalp os med at få lavet et fantastisk smukt garderobemøbel i de helt rigtige mål. Hos DS Wood sætter man sig grundigt ind i kundens ønsker, og kommer løbende med kyndig rådgivning, således at man sammen får defineret opgaven ordenligt. Selve snedker arbejdet udføres i høj kvalitet, med sans for detajle samt godt materialevalg.

September 12, 2023

Kvalitetsprodukt, meget serviceminded snedker

Vi kan varmt anbefale DS Wood. Dennis er meget serviceminded og har været utrolig hjælpsom i forhold til at vi fik den køkkenø upgrade vi gerne ville have. Lige fra opmåling til vejledning ifht materialer, efterfølgende råd om vedligehold, helt igennem en super service.
Han har leveret et kvalitets produkt som vi er så tilfredse med.
Så tøv ikke med at tage fat i Dennis.

May 7, 2023
Rated 5 out of 5 stars

DS Wood får vores varmeste anbefalinger!

DS Wood får vores varmeste anbefalinger! Vi fik lavet de smukkeste custom-made træpaneler til vores nye hjem (en ældre Patricia villa, vi har sat i stand), og vi er så glade for dem. Det var en fornøjelse at samarbejde med Dennis fra DSWood, da deres service var både personlig og professionel. Alt i alt en fremragende oplevelse og resultat, der sætter prikken over i'et i vores nye hjem!

January 1, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Dennis fra DS Wood får mine varmeste…

Dennis fra DS Wood får mine varmeste anbefalinger. En mere kompetent og flik gut skal man lede længe efter. Han kan sit kram til punkt og prikke og leverede varen på rekord tid. Jeg har allerede anbefalet ham til flere i min omgangskreds og vil helt sikkert også bruge DS Wood næste gang vi skal have lavet noget snedker arbejde i hjemmet.

October 26, 2022

En kæmpe anbefaling af DS Wood

Vi har udelukkende oplevet god service fra DS Wood!
Vi har benyttet DS Wood af flere omgange - og har været yderst tilfredse ved hver eneste bestilling.
Super dygtig service, hurtig levering og god kommunikation mellem DS Wood og os.
DS Wood er klart et firma, som vi både vil anbefale og benytte fremadrettet!

October 19, 2022

Fantastisk forløb, smukkeste køkkenø

Samarbejdet med Dennis om vores køkkenø har fra start været upåklageligt. Dennis er utrolig dygtig til sit håndværk og har gennem hele processen, lige fra idé til færdigt resultat, været aktivt involveret. Det som vi har sat mest pris på, udover hans venlige og rare personlighed har været, hvor trygt det hele har været. Dennis har været ærlig og realistisk, han har været tro mod sit faglige niveau og derfor har vi med ro i sindet kunne lytte til hans råd og vejledning - selvom jeg havde andre tanker - for jeg vidste, at Dennis ikke ville sælge mig en idé, som han ikke fuldt kan stå ved. Det betød, at der var ændringer og justeringer undervejs og dem var Dennis lydhør over for og hele vejen gennem processen gjorde han en ekstra indsats, for at realisere vores tanker og ønsker. Resultatet blev over al forventning! Vi er så forelskede i vores køkkenø, at vi nu også skal have lavet et badeværelsesmøbel. Jeg kan på det kraftigste anbefale Dennis, vi er meget tilfredse kunder 😊

October 19, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Kan varmt anbefale DS Wood.

Kan varmt anbefale DS Wood.
Dennis er super professionel og har været lydhør og hjælpsom med alle mine spørgsmål, hvilket har ført til, at jeg har fået det dejligste køkken som er blevet præcis som jeg drømte om.
Dennis er gået langt for at mødekomme alle mine forespørgsler og har været flink til, at justere og ændre på ting midt i processen hvis jeg har fået nye ideer.
Der er ingen tvivl om, at Dennis er perfektionist og sætter en ære i et produkt i høj kvalitet.
Jeg vil helt sikkert bruge DS Wood igen til kommende hus projekter.

September 4, 2022

Take a closer look