Dustro Reviews 9

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

zzp’er in de bouw

Ik ben een zzp’er in de bouw en merk dat ik de afgelopen tijd erg moe ben aan het einde van de dag en s’avonds op de bank in slaap val. Nu neem ik al een tijdje dustro en na de 5e week heb ik gemerkt dat ik meer energie heb om na werk nog te knallen in de sportschool. Ik heb weer motivatie om de beste versie van mijzelf te maken, top product!

May 1, 2026

Super greens!

Ik gebruik nu sinds kort deze greens poeder van Dustro en ik moet zeggen, het is de beste tot zover! De smaak was wat wennen (het doet me denken aan Zwart Wit Zoet poeder van vroeger), dus wat kruidig. Maar zodra ik een kleine hoeveelheid water gebruik ipv de aanbevolen 200ML komt de appel smaak wat prominenter naar voren en is het best lekker.

Sinds ik Dustro neem is er een merkbaar verschil in energy en helpt het mij om gezond te blijven. Al met al zeker een aanrader!

April 16, 2026

Aanrader!

Ik gebruik Dustro nu een tijdje en ben echt positief verrast. Wat ik vooral fijn vind, is dat het zoveel verschillende supplementen vervangt in één scoop. In plaats van een hele stapel pillen per dag heb je nu gewoon één drankje, super handig. Sinds ik het gebruik merk ik dat ik beter slaap, meer energie heb overdag en me over het algemeen fitter voel. De smaak is ook goed te doen en het past makkelijk in mijn dagelijkse routine. Zeker een aanrader voor iedereen die zijn gezondheid wil ondersteunen zonder allemaal losse supplementen te nemen!

March 9, 2026

Reply from Dustro

Beste Julian, bedankt voor jouw positieve reactie! Helemaal top om te horen dat jij beter slaapt, meer energie hebt én je ook nog eens fitter voelt!

Rated 5 out of 5 stars

Energie boost en beter in vel.

Ik ben erg tevreden over Dustro tot nu toe.
Mijn wekker gaat dagelijks om 04:00 en naarmate je ouder word is dat wel een dingetje aan het worden zeg maar. Na werk vaak futloos op de bank, even slapen (vaak te lang) waardoor ik s'avonds weer moeilijker in slaap kwam. Soort neerwaartse spiraal.
En vooral niet handig omdat ik in een traject zit van sporten, voeding en afvallen.

Sinds ik Dustro nu zo'n 3 weken dagelijks gebruik merk ik dat mijn energie level een enorme boost heeft gekregen. Meer energie overdag, betere slaap s'nachts. Dus sporten en afvallen ook weer back on track, -14 kilo...
Ben heel benieuwd naar de resultaten over een paar weken.
Ik ben zeker voornemens om Dustro voorlopig consequent te blijven in nemen!

March 5, 2026

Reply from Dustro

Beste Bas, bedankt voor jouw positieve reactie! Het is goed om te horen dat je door Dustro weer energie hebt na je werk en dat het afvallen zo goed gaat, respect!

Super product!

Super product, scheelt een hoop pillen en alternatieven supplementen. Gewoon 1 schepje per dag mixen met water en je hebt al je essentiële vitamines en mineralen voor de dag binnen.

January 1, 2026

Reply from Dustro

Beste Yusuf, bedankt voor jouw positieve reactie! Fijn om te horen dat jij de efficiëntie inziet van onze all-in-one performance formule.

Top product

Top product, 1 scoop ipv vele pillen!!

February 7, 2026

Reply from Dustro

Beste Mark, bedankt voor jouw positieve reactie! Fijn dat je tevreden bent over onze all-in-one performance formule.

#1 Testo Boost!

Topproduct! Was altijd vermoeid met de winter, na het gebruik van Dustro zijn me energy levels weer sky high. Samen met de zon die nu gaat komen is er niets wat mij kan tegenhouden met Dustro!

March 7, 2026

Reply from Dustro

Beste Jaivey, bedankt voor jouw positieve reactie! Mooi om te zien dat jij je energie weer terug hebt, zelfs in de winter.

Geweldig product

Geweldig product, gebruik het nu elke dag en merk echt verschil. Lekker makkelijk in gebruik en past perfect in mijn ochtend routine!

March 7, 2026

Reply from Dustro

Beste Wessel, bedankt voor jouw positieve reactie! Goed om te horen dat Dustro goed in jouw ochtendroutine past en dat je nu al verschil merkt.

Rated 5 out of 5 stars

Meer energie met weinig nachtrust

Sinds het gebruik van Dustro heb ik veel meer energie, het werken in wisseldiensten gaat me beter af door diepere slaap en betere focus. Al met al echt een aanrader! Alleen de smaak is even wennen, maar het resultaat zeker waard!

February 19, 2026

Reply from Dustro

Beste Jelle, bedankt voor jouw positieve reactie! Het is goed om te horen dat je meer energie hebt en het werken in wisseldiensten beter gaat door Dustro.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look