Company details

3. Financial Consultant
  4. Loan Agency
  5. Mortgage Lender
  6. Non-Bank Financial Service

Information provided by various external sources

Een verhuurhypotheek of zakelijke lening tegen goede voorwaarden en een scherpe rente. Welkom in een wereld vol mogelijkheden. Welcome to the bright side.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Slechte opvolging en trage afhandeling

Mijn ervaring met Dynamic is dat het een erg stroperige organisatie is.

Voorbeeld 1: ik vroeg een ophoging van mijn verhuurhypotheek aan omdat ik ging een verdieping ging opbouwen op mijn woning in Amsterdam. In totaal ben ik 6 maanden bezig geweest met de aanvraag. Zo lang dat Dynamic zonder blikken of blozen documenten vraagt die ze al gekregen heeft maar die naar hun smaak "verlopen"zijn.

Voorbeeld 2: Daarnaast werkt de organisatie met QUION voor de administratieve afhandeling van declaraties in een bouwdepot. Omdat er gebrekkige uitwisseling van documentatie is tussen beide organisatie werd de 3e declaratie van de aannemer geweigerd. (de eerste 2 niet om het allemaal nog onduidelijker te maken)

Voorbeeld 3: Tot slot is de organisatie onbereikbaar, besluiten worden niet of slecht toegelicht en werkt de website niet goed als je meer dan 1 contract hebt bij Dynamic. Er is ook geen app waar je een overzicht hebt.

Al met al een organisatie waar je met een grote boog omheen moet lopen, zelfs als een andere aanbieder duurder is, is het het waard om over te stappen. Ik raad iedereen af om met Dynamic te werken.

January 30, 2025
Unprompted review
Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

Waardeloze organisatie, geen nazorg whatsoever.

Initiële review: 09-05-2024

Het afsluiten gaat redelijk snel, zodra er iets aan de hypotheek gedaan moet worden gaat het via een externe partij welke nergens om geeft, zijn ondertussen sinds oktober bezig (slechts 9 maanden op het moment van schrijven en de notaris wacht nog steeds op documenten).

Alles word gelukkig geregeld via de hypotheek adviseur welke ook gek word logischerwijs.

Niet mee in zee gaan!

----------------------------------------------------------------------------
Opvolging na eerste review:

We zijn ondertussen ruim 3 maanden verder en deze bank verzaakt echt alles, alle documenten zijn aangeleverd, dat is bevestigd, en bijbouwe beweerd gewoon nee, we zien het niet. Vervolgens oja we zien een deel maar niet alles. Terwijl ik persoonlijk ook de bevestigingen doorgestuurd heb gekregen dat de documenten ontvangen zijn door de bank.

Dit bedrijf is echt een schande het is compleet waardeloos hoe je behandeld word als bestaande klant, als je vraagt ga het dan uitzoeken waarom jullie de documenten niet krijgen dan word je gewoon afgewimpeld en naar een andere partij gestuurd.

Ze bieden vaak een prima rente, en het is wel duidelijk waarom. Dus als je 100% zeker weet de komende 30 jaar niets aan je hypotheek te hoeven veranderen, is er niets aan de hand. Anders ECHT bij weg blijven.

Het is absolute waanzin dat dit in Nederland is toegestaan.

Nogmaals, we zijn bijna een jaar verder en duizenden pogingen achter de rug, en de bank beweerd nog steeds niets compleet te hebben en vertikt het om eens grondig te gaan kijken waarom hun systeem niets ontvangt.

Het enige waar de bank wel achteraan wil gaan is of ik mijn review wil deleten. Dat dan weer wel.

Een reactie van de bank waarin ze claimen dat het contact niet normaal verloopt kan je negeren, na een jaar met dit geneuzel is het voor mij ook klaar en dan heb ik me nog enorm lang netjes gehouden. Wouter/Jessica jullie weten wat ik bedoel.

May 9, 2024
Unprompted review

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look