Dyrenesklinik Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Advertisement

Faste kunder i over 10 år

Vi har haft dyrenes klinik som fast dyrlæge i over 10 år, først med vores 2 katte og sidenhen også med vores hund. Vi har hver gang følt os trygge, og følt at de har vist hensyn til både os og vores dyr. Alt kommunikation har været åben, venlig og ærlig og vi har altid fået tid og lov til at stille spørgsmål. Vores katte blev vaccineret, undersøgt og behandlet ved behov, bla for nyresten og urinvejsinfektion, og sidst for et trygt sidste farvel. Vores hund blev vaccineret, tjekket årligt mm. Blev tjekket og behandlet ved behov. Han blev bla. opereret for lang blød gane, udredt og behandlet for allergi med injektioner mm.

December 1, 2023

Kan varmt anbefale Dyrenes Klinik

Dyrenes Klinik i Korup har igennem mange år været vores foretrukne valg. Her bliver man altid mødt med venlighed og empati af det dygtige personale, der gør alt for at besøget bliver så trygt og rart som muligt for såvel dyrene som deres ejere.
For nylig måtte jeg tage afsked med min gamle hund, det var et smukt og fredfyldt øjeblik en solskinsdag på græsplænen i klinikkens have.
Haven bruges også til hvalpetræning, hvor min nye hvalp vil få en god start på tilværelsen og samtidig lære, at det er hyggeligt at komme på klinikken.
En kæmpe tak til alle jer på Dyrenes Klinik, I er bare fantastiske ❤️❤️❤️

October 17, 2023
Rated 5 out of 5 stars

En klinik med stor omsorg for mennesker…

En klinik med stor omsorg for mennesker og dyr . Mine hunde elsker og komme der . Senest fik vi sagt farvel til den ældste på smukkeste vis . Og der blev rykket lidt rundt så vi kunne komme akut til samme dag hos den ønskede dyrlæge.
Stor anbefaling herfra

November 27, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Har været igennem et mega træls forløb…

Har været igennem et mega træls forløb med vores hunds hale som skulle amputeres. Der gik betændelse i halen og der måtte tages et stykke mere af halen. Det var et langt og træls forløb for både hund og ejere.
Men kæmpe ros til personalet ved dyrenes klinik.
De har hele vejen igennem været 100% på og gjort alt hvad de kunne.
De har ringet for at spørge ind til "patienten" flere gange, sågar i weekenden, selvom det i vores optik ikke er noget man kan forvente. De har fundet akutte huller i kalenderen/programmet mange gange for at gøre plads til vores hund når forbindinger har drillet eller når smerterne har været slemme.
Hver gang vi er mødt op i klinikken har en af de rare ansatte været klar til at tage imod hunden på gulvet i klinikken og har delt godbidder ud imens der er blevet nusset. Det virker som at de virkelig sætter en ære i at hunden føler sig velkommen.
På trods af mange smerter og selvom det tit har gjort meget ondt når de har behandlet hunden så elsker hun stadig at komme ud i klinikken og det skyldes alene det skønne personale.

Kæmpe anbefaling herfra og også fra vores lille hund Alba.

October 9, 2023
Advertisement

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look