Company replied
Altid søde og hjælpsomme medarbejdere. Virkelig godt udvalg af kød fra dyr der er blevet behandlet ordentligt. Både til jul og til hverdag har vi kun oplevet varer af høj kvalitet.
Company replied
Det er 2. gang vi er her. Alt er dyrt. Varer i købmandsbutik og mad. Fik bl.a gløgg, virkelig kedelig og ingen smag af vin. Bestilte senere flæskestegsburger, hapsdog og pomfritter. Problemet er dog,... See more
Company replied
Jeg synes deres varer i diverse boder er fine, ligeledes i deres butik. Dejligt med søde og hjælpsomme personaler, og god plads til at parkere. Rigtig fint med hestevognskørsel ! Det var skuffend... See more
Gårdbutik
Frederiksborgvej 570, 4000, Roskilde, Denmark
Replied to 92% of negative reviews
Typically replies within 1 week
Vi har i flere år været faste kunder hos Dyssegården, og vores oplevelse har hver eneste gang været helt i top. Kvaliteten af kødet er simpelthen fantastisk – man kan virkelig smage forskellen, når dyrene har haft gode og naturlige forhold.
Det betyder meget for os, at dyrevelfærden er i fokus. Her går dyrene frit, har god plads og får lov til at leve, som dyr bør – og det afspejler sig tydeligt i både smag og samvittighed.
Et besøg på gården er altid en hyggelig oplevelse for hele familien. Vores børn elsker at være med, og vi bliver hver gang mødt med varme og imødekommenhed. Det føles ikke bare som at handle – det er en oplevelse.
Vores årlige tradition med juletræsfældning og det hyggelige julemarked er uden tvivl prikken over i’et og noget, vi ser frem til hvert år.
Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger!

Reply from Dyssegaarden
Både til jul og til hverdag har vi kun oplevet varer af høj kvalitet.

Reply from Dyssegaarden
Jeg køber alt mit kød hos Dyssegården. Det er bare det bedste og så er jeg sikker på, at dyrene har haft det godt.

Reply from Dyssegaarden
Meget venlig og kompetent vejledning og meget lækre varer. Topkvalitet

Reply from Dyssegaarden
Super god service i butikken. Mærkbar forskel på kød købt på Dyssegården frem for kød købt i supermarkedet. Deres kød er smagfuldt og meget mere magert end almindeligt supermarkeds kød. Køber kun herfra!

Reply from Dyssegaarden
I det store hele en god oplevelse. Mange aktiviteter for børnene og forretninger med forskellige muligheder.
Lidt håbløse parkeringsforhold og alt for mange biler/mennesker på samme sted. Desuden levede udvalget af juletræer i forhold til almindelig stue-højde slet ikke op til vores forventninger.

Reply from Dyssegaarden
Vi køber hovedsageligt kød hos Dyssegården. Hakket ungkvæg, kalv/flæsk kylling - både hel og bryster, koteletter medister og ja også juleænder. Vi er altid godt tilfredse med det gode kød, men også med en super god betjening. Ses snart igen. 👍😋😋

Reply from Dyssegaarden
På Dyssegaarden fås kun kvalitetsvarer, der er også tænkt på små husholdninger. Har lige købt bacon tørsaltet, og hakket svinekød m.m., kan kun anbefales.

Reply from Dyssegaarden
Altid dejligt at komme i jeres skønne gårdbutik. Hvis ikke det er prøvet, så kom endelig afsted 🙂
Søde og venlige ansatte.
Kvalitet og dyrevelfærd hænger sammen hos os. Det får man hos jer ❤️ Jeres kød er simpelthen det bedste. Altid mørt og fantastisk smag.

Reply from Dyssegaarden
Jeg køber alt mit kød på Dyssegården og begejstres ved hvert måltid over kvalitet og smag. Jeg spiser kødet med god samvittighed fordi jeg ved at dyrene har haft et godt og værdig liv, hvilket er altafgørende for mig. Jeg kan læse her at nogle synes priserne er høje, det er jeg slet ikke enig i, i sammenligning med supermarkedspriser på frilandskød er Dyssegården ofte billigere, når man benytter sig af pakketilbud. Sammenligner man flæskestegen med den man kan få i supermarkedet op til jul til 9.95.- pr. Kg. Ja så er det da dyrt, men hvem kan med god samvittighed spise grisen der kan sælges til den pris? Man kan jo spørge sig selv, hvordan dens liv mon har været...
Stor ros til personalet, unge som ældre, servicen og høflighed er helt i top og tak til dig Morten for, at give alle de unge mennesker en god start på jobmarkedet og for at give alle en chance.

Dejlige og velsmagende ænder
Dejligt kød fra fritgående grise
Flinke og imødekommende medarbejdere
Fin service

Reply from Dyssegaarden
Vi købte igen i år and og flæskesteg til juleaften - og hold nu op hvor er det bare lækkert, mørt og fuld af smag og kød! Jeg tør godt sige at julemaden fremover bliver købt på Dyssegården. Samtidig er det vildt hyggeligt at komme derud i julen og hente sine varer, der er nemlig kæmpe julemarked med alt hvad man kan forestille sig. De ansatte skal også have ros for altid at være søde og imødekommende. Vi har også til tider været ude og købe kød i løbet af året, her har vi heller aldrig været skuffede. Tak for jer

Reply from Dyssegaarden
Vi har købt en halv gris og en oksemørbrad op til jul.
I begge tilfælde har kødets kvalitet været helt i top og vi kommer helt sikkert til at købe kød hos Dyssegården igen.
Personalet var søde og hjælpsomme på trods af juletravlhed.

Reply from Dyssegaarden
En rigtig god butik med et bredt udvalg. Kød i topkvalitet.
Altid venlige og kompetente medarbejder.
Samt deres julemarked er virkelig et besøg værd,kommer der hvert år og henter vores juletræ,en oplevelse af de gode både for børn og voksne.

Reply from Dyssegaarden
Som altid smilende og hjælpsomt personale, og kvaliteten af kødet kan det var ikke klages over 👍

Reply from Dyssegaarden
Det var mit første køb hos Dyssegården. 2 stk. 3600 gram ænder af landracen Cherry Valley.
Jeg fulgte jeres opskrift med stegning dagen får.
Vi var 12 personer samlet juleaften. Alle var meget begejstrede for dens mørhed og smag.
Måske ramte jeg 110% perfekt stegning-
I hvert fald kan du godt fede to nye ællinger op til næste jul min. 3600 gram – jeg glæder mig allerede.

Reply from Dyssegaarden
Vi hentede vores julekasse med ænder, flæskesteg, skinke, kyllinger, hakket svinekød, rørt fars, medister, leverpostej og spegepølse. Fik superfin vejledning ved udleveringen. Ænderne blev langtidsstegt, forblev saftige og smagte skønt. Børn og børnebørn har smagt dejlige frikadeller og nybagt leverpostej. Alt er endnu ikke smagt, men det tegner godt. Vi kommer gerne igen og køber kød af stor kvalitet og velsmag.

Reply from Dyssegaarden
Vi købte ind til jul, en stor nakkekam med svær. Det er godt nok den bedste nakkekam jeg har smagt længe. Den var lækker, mør og blev ikke tør. Var også skåret, så den var nogenlunde lige tyk hele vejen. Netop det er noget jeg godt kan savne, når man køber kød og stege i butikker.
Vi har flere gange handlet hos Dyssegården gennem de sidste par år og er aldrig blevet skuffet. Deres kyllingebryster er store, lækre, saftige og smagfulde, ligeså deres kyllingevinger, der virkelig har godt med kød på.
Stegeflæsk, hakket okse oma. Har også være en sand fornøjelse. Og ja, det er ikke billigt, men her får man kvalitet for pengene og det at alle deres dyr er fritgående og har det godt og at der bliver slagtet på slagteri i nærheden, så dyrene ikke skal køre langt og dermed at stress mindskes, er et absolut plus.
Den eneste anke vi har er, at vi desværre sjælende har plads nok i fryseren til at købe det vi gerne vil, når vi kigger forbi.
Så vi er fan hos os.
Ps. Vi har endnu tilgode at prøve deres svineskank og deres gås, men det kommer nok

Altid venligt personale.
Vi købte vores jule kalkun på 15 kg.
Den kunne desværre ikke være i vores ovn så jeg lavede den på grillen.
Lækker saftig perfekt kalkun.
Derudover købte vi en masse kød til fryseren.
Det vi har prøvet er bare super godt.
Absolut ikke sidste gang vi kører fra Lolland for at handle hos jer.

Reply from Dyssegaarden
Det er simpelthen en dyr omgang at besøge Dyssegaarden. Kostbare juletræer og generelt meget høje priser på alt.