e-Smokewinkel.nl Reviews 37

TrustScore 3 out of 5

3.0

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Voor een festival eergisteren besteld, 4 stuks van die puff pods, gisteren al binnen gehad, werken goed, snelle track en tracé en keurig 3 mails met bevestiging en track en code ontvangen, heb wel pri... See more

Rated 1 out of 5 stars

4 elfbars gekocht en bij aankomst thuis was de eerste elfbar leeg het lampje brande hierbij wel. Hierna terug naar de winkel gegaan in Ridderkerk. Hierbij vertelde de verkoper dat als je 10 elfbars ko... See more

Rated 1 out of 5 stars

Bij hun een justfog smoker besteld, komt defect binnen, gelijk retour gestuurd. Krijg ik een mail terug dat deze niet bij hun is aangeschaft. Stuur reactie terug met de bevestigingsmail, krijg daarna... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vandaag in de winkel ( inRidderkerk) geweest omdat mijn vape na 1 mnd niet meer wilde opladen. .Vape is omgeruild zonder gedoe.Ik raad deze winkel aan ☆☆☆☆☆ Aardig personeel met een hele mooie win... See more

Company details

1. Electronics Store

Information provided by various external sources

e-smokewinkel.nl is een instelling dat er op gericht is het stoppen met roken te motiveren. Onze prijzen zijn relatief laag in vergelijking met overige aanbieders omdat wij vinden dat stoppen met roken niet duur moet zijn. Wij zijn de goedkoopste van N...

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

probleem met vape

Vandaag in de winkel
( inRidderkerk)
Aardig personeel met een hele mooie winkel.Tot ziens👍

October 5, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Product besteld en betaald en nooit…

Product besteld en betaald en nooit ontvangen. Gebeld dan krijg je een bandje dat je tussen 16:00 en 17:00 uur kunt bellen.
Wanneer je belt krijg je te horen dat het druk is met bestellingen en ze me nu niet kunnen helpen. Of ik vrijdag terug wil bellen.
Op de mail wordt niet gereageerd.

October 24, 2023

Slechte aftersales

Waardeloze webwinkel, bestellen gaat snel, maar als er iets mis of defect is aan je bestelling geven ze niet thuis of proberen ze jou de schuld in de schoen te schuiven.

Ook is tekenend dat er ze hier geen reactie geven op negatieve ervaringen.

Nu zijn ze heel zielig via email aan het schooien om een donatie, wat een lef, en o wat zijn ze zielig.
Ik hoop dat ze snel failliet gaan, weg ermee, dit soort shops kunnen we missen als kiespijn.

March 16, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Ik kocht pods in de winkel

Ik kocht pods in de winkel. Had een doosje van thuis meegenomen om te laten zien wat ik nodig had. Medewerker/ eigenaar Mark Stok gaf mij de verkeerde mee.
Daar kwam ik thuis pas achter toen de pod niet paste. Geen geld terug omdat verpakking open is. Wie zijn schuld is dit nu?

August 10, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Bestelling niet ontvangen en geen contact

UPDATE: helaas heeft mijn geschil namens WebwinkelKeur niets opgeleverd. Ze krijgen geen contact. De webshop is wel hun keurmerk kwijt en ik ga verdere stappen ondernemen om mijn geld terug te krijgen. Wordt vervolgd.

Niet alleen heb ik mijn bestelling van 30 juni nooit ontvangen, ik heb nooit bevestiging gekregen in mijn PostNL app dat deze ook is verstuurd.
Na het sturen van meerdere emails waar geen antwoord op kwam, heb ik geprobeerd te bellen. In 10 minuten met de meest verschrikkelijke pingelprangelmuziekjes werd mij de ene keer verteld dat ik de eerste aan de beurt was, om daarna te horen dat ik de tweede was. Om te voorkomen dat ik op nog meer kosten kom omdat ik mijn telefoon het raam uit wilde gooien, heb ik het opgegeven. Ik hoop dat er nu wel een reactie komt op mijn EMAILS.

August 1, 2023
Rated 4 out of 5 stars

Super service!

Begin mei 2023 heb ik via deze winkel een Kiwi vape starterskit gekocht inclusief powerbank. Deze had ik vrij snel in huis!

Een paar weken later begon de powerbank ‘op hol te slaan’ wanneer ik de powerbank probeerde op te laden. Gelijk contact opgenomen met E-Smokewinkel en samen gekeken wat er aan de hand kon zijn. Bleek dat het bijgeleverde adaptertje niet goed meer werkte waarna ik de volgende dag gelijk een nieuw adaptertje had ontvangen. M’n powerbank laadde weer op en daarmee dacht ik dat het was opgelost.

Totdat vorige week (30 juni 2023) weer het zelfde gebeurde. Gelijk contact opgenomen. Ze vroegen of ik een paar dagen later weer opnieuw contact wilde opnemen omdat het deze dag de laatste dag was dat zij online mochten verkopen i.v.m. het online verkoop verbod dat zou gelden vanaf 1 juli 2023.

Afgelopen woensdag opnieuw contact opgenomen waarna ik een volledige nieuwe Kiwi Vape Starterskit incl powerbank de volgende dag in huis had. Al met al heel blij met de service die zij geleverd hebben!

Waarom dan 4 sterren i.p.v. 5 sterren? Toen ik belde werden er vragen gesteld zoals waar ik de vape en powerbank mee had opgeladen, aangezien dit alleen met de bijgeleverde lader mocht. Toen ik aangaf dat ik ook geen andere lader had gebruikt, gaf de medewerker aan dat als ik de powerbank op zou sturen en zij dit gingen nakijken, dat zij dan konden zien of ik het echt alleen met de lader had opgeladen.
Hierdoor voelde ik me toch een beetje ongemakkelijk en kreeg ik het gevoel dat ik niet geloofd werd.
Ik heb hier natuurlijk begrip voor omdat er waarschijnlijk ook mensen zijn die hier misbruik van maken i.v.m. de garantie.

July 7, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Niet bestellen klant is niets waard

Volgens website vandaag besteld morgen in huis. Nu twee weken verder nog niets ontvangen.
Klantenservice is klantonvriendelijk en brutaal geeft toe dat hij een zakkenvuller is en een klant niets waard is!

Advies mijd deze winkel en zoek een andere!

June 23, 2023

Snelle verwerking en levering

Mijn bestelling gisteren ochtend geplaatst en heb hem net binnen gekregen. Geweldig en super snel!
Vond het ook fijn dat ik veel updates krijg van mijn pakketje.

June 21, 2023
Rated 4 out of 5 stars

Vriendelijk geholpen

Er was iets mis gegaan gaan bij de bestelling, waardoor ik een vaper miste. Ik werd zeer vriendelijk geholpen aan de telefoon en het bedrag werd netjes teruggestort.

June 14, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Bestelling nooit ontvangen en verdaaien hun verhaal

na anderhalve maand nog steeds mijn bestelling niet ontvangen.
Contact gehad met de verkoper krijg eerst te horen dat ik nog geduld moest hebben en anders zal er een onderzoek gestart worden.
Na 1 week weer contact gehad en nu claimen zij dat er helemaal geen onderzoek gestart kan worden en dat zij niks kunnen betekennen.

May 16, 2023

Onbetrouwbaar waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Zogenaamd pakketje verstuurd niks ontvangen contact gehad met deze fijne man die niks maar dan ook niks wilt betekenen en zegt ik heb staan dat pakket is ontvangen dus ja jammer dat je hem niet hebt. Bestel hier als je je geld kwijt wilt aan niks. Verkoper blijft verantwoordelijk tot dat het pakketje door de besteller is ontvangen waarbij er een handtekening opstaat. Beste eigenaar heel veel succes met je fijne klantvriendelijke bedrijf ligt maar veel mensen op en wees gelukkig met je snel verdiende geld.

May 25, 2023

Slechte klantenservice

Slechte klantenservice. 3 weken geleden een e - smoker aangeschaft en bij het eerste oplaadmoment , laad het apparaat al niet op. Vanaf dat moment al meerdere keren contact proberen te krijgen maar helaas krijg je geen reactie. Vanochtend uiteindelijk contact gekregen en krijg ik de te horen verkeerd gebruik van oplader. Want voor deze e - smokers heb je een APARTE lader nodig van 1 ampère, dit staat vermeld op de factuur. Hoezo op de factuur en niet in de gebruiksaanwijzing of op de accukaart die erbij zit. Valt buiten de garantie. Dus met resultaat 60 euro naar de maan. Bedankt e - smokewinkel!!!!!

May 22, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Op 3 april een order geplaatst en deze…

Op 3 april een order geplaatst en deze ook ontvangen, nu laad de nieuwe batterij niet op en heb hierover gebeld. Keurig te woord gestaan aan de telefoon en dhr meldde dat ik even langs moet komen met heel de order. Dus 7 april ga ik naar de winkel en leg het verhaal uit. De man begint al gelijk dat mijn verhaal niet klopt en dat ik hem probeer op te lichten...mensen het gaat hier over een batterij van 9,95. Hij bleef het maar herhalen dat ik iets anders verteld had aan de telefoon en dat was niet op een aardige toon, ik wees hem erop dat er op de bon staat wat ik besteld had en dat het om de vtc6 battery ging die niet oplaad. Hij keek er nog niet eens naar.
Ben er echt boos over zo onbeschoft behandelt. Ik ben gewoon eerlijk en ga niet iets verzinnen....ook niet voor een tientje! Ik zal hier dan ook nooit meer iets bestellen. Ik raad dit bedrijf dus niet aan.

April 7, 2023

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look