See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Vandaag absurd slechte ervaring gehad in de E5 in Grimbergen. Eén hemd passen is blijkbaar not done… ze mogen ze nl niet openen. Dus je moet afgaan op de te grote maat en dan de maat eronder nemen zon... See more

Rated 1 out of 5 stars

Weer een wijze les om eerst trustpilot te raadplegen voor je bij een (onbekende) webshop besteld. Op 26 januari bestelde ik een gave jeans, de leverdatum zou 30 januari zijn. Helemaal perfect en op t... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik was aanwezig bij de feestelijke opening van de nieuwe E5 in Hasselt en ik ben oprecht onder de indruk. De winkel is niet alleen erg groot en ruim opgezet, maar ziet er ook fantastisch uit.... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vandaag in Turnhout geweest en niets dan lof voor de lieve verkoopsters die ons professioneel en vriendelijk hebben voortgeholpen met het uitkiezen van een mooie outfit voor mijn vrouw en mezelf . 👌�... See more

Company details

1. Clothing Store
  2. Formal Wear Store
  3. Men's Clothing Store
  4. Plus Size Clothing Store
  5. Women's Clothing Store

Written by the company

Al 45 jaar is e5 veel meer dan een gewone kledingwinkel. Het is een warme ontmoetingsplaats waar ruimte is voor persoonlijk contact en service. De klant staat centraal en we willen jou laten stralen door kwaliteitsvolle Belgische mode aan te bieden met excellente service op jouw maat. Onze mensen staan voor jou klaar, met kennis én personal touch. Want net dát is onze grootste troef. Als verkoopsteam maar vooral als mensen die je helpen en inspireren. Onze collecties bestaan uit een mooie keuze aan comfy, stijlvolle en fashionable kleren voor iedereen. Daarmee kan jij op elk moment en voor elke gelegenheid helemaal je eigen verhaal schrijven. Zoals jij het wil. In stijl.

Contact info

1-star

Replied to 95% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Schijnkorting..

Bestelling online gedaan met actie van 20% korting op duurste stuk bij aankoop van 2 stuks.E5 mode annuleert na enkele dagen één stuk dat niet meer voorradig zou zijn. Ik kon het nochtans perfect bestellen en staat nu, 10 dagen later nog steeds op de webshop voorradig. Ik kreeg een terugbetaling, maar mijn korting van 20 % op het andere, duurste stuk, werd ook afgetrokken. Dus zij maken een fout en straffen mij door mijn korting af te trekken. Schandalig dit! Klantendienst op 10 dagen al 50 keer proberen bellen. Geen gehoor gekregen. Ook mails blijven onbeantwoord. Foei E5 mode ! Nochtans doet het winkelpersoneel heel erg zijn best voor de klanten.

October 11, 2025

Reply from e5.be

Hoi Régine! Ik snap dat je gefrusteerd ben omdat je je korting kwijt bent. Maar actievoorwaarden waren bij aankoop van 2 stuks. Ongetwijfeld zullen de collega's je voorgesteld hebben om een ander 2de stuk te kiezen zodat je opnieuw van je korting kon genieten. We annuleren immers niet voor ons plezier een artikel, we streven er steeds naar alles te leveren zoals beloofd. Ik vraag onze klantendienst je specifieke cases nog even opnieuw te bekijken.

Rated 1 out of 5 stars

Na 18 dagen is mijn bestelde artikel…

Na 18 dagen is mijn bestelde artikel nog niet verstuurd. De klantendienst is telefonisch nooit te bereiken. Ze bellen ook niet terug wanneer je een boodschap inspreekt op hun antwoordapparaat. Een mail naar de klantendienst levert ook geen resultaat : na7 dagen nog geen antwoord...
Iets aankopen via de E5-webshop is met dergelijke service absoluut geen aanrader.Kan dan ook niemand adviseren om nog iets te kopen of bestellen op E5.Geven ook nooit reactie op telefoon of email.

October 14, 2025

Beste Freddy,

Dankjewel voor je review.

We begrijpen je reactie en wensen ons te verontschuldigen voor de moeilijke bereikbaarheid van de klantendienst.

We doen echter onze uiterste best om onze klanten zo snel mogelijk verder te helpen en kijken dit graag verder voor je na.

Je kan ons alle werkdagen telefonisch bereiken tussen 9.00 u en 15.00 u of via mail op contact@e5.be

In afwachting van je antwoord wensen we je een fijne dag.

Rated 1 out of 5 stars

terugbetalingen laten op zich wachten

ik deed online een bestelling. Bestelling werd door E5 geannuleerd na 5 dagen.
10 dagen later heb ik nog steeds geen terugbetaling mogen ontvangen !
Schandalig !

October 5, 2025

Beste Dany,

Dankjewel voor je review.

We kijken dit graag verder voor je na.

Mogen we daarom vragen om contact op te nemen met de klantendienst via mail of telefoon?
We zijn alle werkdagen telefonisch te bereiken van 11.00 u tot 15.00u .

Geldigheid van aankoopcheque!!!!

Zondag 14/09/2025 ging ik naar E5 om deel te nemen aan de kleding inzamelactie. Door gebrek aan tijd had ik geen tijd om kleren te passen maar was wel van plan om mijn shopping online te doen. Mijn ontgocheling was groot toen ik las, bij mijn bestelling, dat mijn aankoopcheque vervallen was en ik dus niet kon genieten van de beloofde korting!!! Op de cheque stond vermeld dat hij geldig was tot "14/09/2025", laatste dag van de inzameling maar dat had ik in de winkel niet gezien.Vroeger kon men wel nog 1 week of 2 gebruik maken van de cheque maar nu zijn de regels van het spel veranderd. Ik vind het heel spijtig dat men niets gezegd heeft toen ik mijn kleren ging afgeven en op de mail stond ook geen aandachtpunt over de geldigheid. Het is toch niet moeilijk om dit te vermelden of het tegen de klant te vertellen. Ik heb, tot 3 keer, geprobeerd de klantendienst te contacteren maar er werd niet opgenomen en ik kreeg niet de keuze om aan de lijn te wachten want na 3 boodschappen viel de lijn dicht. Een boodschap inspreken heeft ook geen zin want er wordt niet teruggebeld. Ik vind het niet kunnen dat de geldigheid van een korting op de laatste dag van de actie vervalt en vrees dat ik niet verder klant zal blijven als ik zie hoe E5 omgaat met zijn klanten.
E5, probeer misverstanden te vermijden door duidelijk te communiceren zodat uw klanten niet achterblijven met het gevoel dat ze bedrogen werden. Ik hoop dat ik een reactie zal mogen ontvangen.....

September 16, 2025

Beste Martine,

Hartelijk dank voor uw bericht.

Wat jammer om te horen dat u een minder goede ervaring had met onze kledinginzamelactie en de geldigheid van de aankoopcheque. Dat is uiteraard niet de bedoeling, en we begrijpen dat dit voor u vervelend is.

We nemen uw feedback ter harte en bekijken hoe we onze communicatie hierover kunnen verbeteren.
Uw loyaliteit betekent veel voor ons, en we willen dit graag op een correcte manier rechtzetten.

Laat u ons even uw klantgegevens weten via contact@5.be? Onze klantendienst zal uw vraag met prioriteit behandelen, zodat we snel samen tot een oplossing kunnen komen die voor u werkt.

e5-Klantendienst

Bloesje gekozen van 49.50€

Bloesje gekozen van 49.50€. Sorry mevrouw, uw korting van 10€ bij aankoop van 50€ kunnen wij niet toepassen wegens 50 cent te weining. Tja, gelukkig zijn er nog andere winkelketens die wel soepel zijn. Het gaat hier om het bele'id van E5 hoofdzetel dus vernoem ik geen winkel

September 13, 2025

Beste Ingrid,

Dankjewel voor je bericht.

We betreuren ten zeerste deze negatieve ervaring en wensen ons hier oprecht voor te verontschuldigen.

Mogen we je vragen om contact op te nemen met de klantendienst via contact@e5?
We bezorgen je graag een commerciële tegemoetkoming.

Slechte ervaring !!!

Voormidd op 26 augustus een bestelling gedaan in de winkel en betaald omdat mijn maat er niet was. Het is nu vrijd 29 augustus nog niets gehoord geen mail ontvangen van hun ook niet van bpost of een ander leverings bedrijf. Dus ze hebben nog niks door gegeven. Het is nu vrijdag dan zal het pas volgende week maandag zijn mss! voor dat ik op de hoogte gebracht zal worden. Ze zijn ook niet te bereiken op de hoofdzetel of de klantendienst. Wordt niet opgenomen of antwoordapparaat.

August 29, 2025

Beste Josée,

Dankjewel voor je bericht.

Wij willen ons oprecht verontschuldigen voor de problemen die je hebt ervaren bij je bestelling.
We begrijpen dat dit voor ongemak heeft gezorgd, en dat is uiteraard niet de ervaring die wij voor onze klanten wensen.

De oorzaak van deze situatie ligt bij de invoering van een nieuw systeem, waarmee we onze dienstverlening op lange termijn willen verbeteren. Helaas heeft deze overgang tijdelijk voor enkele onvoorziene complicaties gezorgd, waaronder die bij uw bestelling.

Wij stellen je geduld en begrip zeer op prijs en doen er alles aan om dit zo snel mogelijk recht te zetten.

Mocht je nog vragen hebben of verdere ondersteuning wensen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via contact@e5.
We helpen je graag verder.

Rated 1 out of 5 stars

Na 10 dagen is mijn bestelde artikel…

Na 10 dagen is mijn bestelde artikel nog niet verstuurd. De klantendienst is telefonisch nooit te bereiken. Ze bellen ook niet terug wanneer je een boodschap inspreekt op hun antwoordapparaat. Een mail naar de klantendienst levert ook geen resultaat : na 2 dagen nog geen antwoord...

August 22, 2025

Beste,

Dankjewel voor je bericht.

We helpen je graag verder.

Rated 5 out of 5 stars

Zeer goed geholpen na rustig…

Zeer goed geholpen na rustig rondgekeken te hebben.
Mooie kwaliteit en gepaste retouches.
Heel goede prijs-kwaliteitverhouding. Aangename verkoopsters die hun stiel kennen.
Mooie verzorgde winkel.

August 1, 2025

Reply from e5.be

Bedankt voor deze lovende feedback! Veel succes met je nieuwe outfit!

Rated 1 out of 5 stars

Terugbetaling nog steeds niet ontvangen.

Ik heb een online bestelling gedaan, die bleek geannuleerd te zijn, zonder mij te verwittigen. Op de site staat dat de klantendienst altijd klaar voor je staat. Maar als je dan belt, nemen ze niet op. Je moet dan een berichtje inspreken en dan zouden ze je zo vlug mogelijk terug bellen. Ze bellen dus niet terug, ik heb het dan ook een paar keer geprobeerd. Je krijgt dan de melding dat alle medewerkers in gesprek zijn en dat je na de bieb iets moet inspreken. Je gaat me niet wijsmaken dat er zoveel mensen tegelijk naar de klantendienst aan´ t bellen zijn. Dat is gewoon flauwe kul. Of ze moeten inderdaad heel veel klachten hebben, waar ik dan ook wel kan inkomen.
Ik bel omdat ze mijn terugbetaling maar niet terugstorten op mijn rekening. Maar helaas geen gehoor! Zij hebben wel mij´ bestelling geannuleerd, omdat het dan ineens niet meer voorradig was. Terwijl er wel duidelijk vermeld stond dat het artikel voorradig was. Nóóit meer E5 mode voor mij!!

August 13, 2025

Beste Daniëlle,

Bedankt voor je bericht en je geduld. Ik begrijp heel goed dat het frustrerend is om een bestelling geannuleerd te zien worden zonder verwittiging, en dat je ons telefonisch niet te pakken kreeg — dat is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden.

Onze klantendienst heeft het momenteel erg druk, waardoor het helaas moeilijk is om iedereen meteen telefonisch te woord te staan. Ondertussen heb ik je via e-mail verder geholpen, en ik hoop dat alles nu in orde is.

Nogmaals mijn excuses voor het ongemak. Ik wil je ook persoonlijk bedanken voor je eerlijkheid en je begrip. Jouw feedback helpt ons om onze service te verbeteren.

e5-Klantendienst

Online service sucks!

Ik bestelde online: levering zou slechts 1 tot 2 dagen duren. Bij verzending zou ik een e-mail met track & trace krijgen. Na 3 dagen: niks. Klantenservice gecontacteerd: bestelling bleek nog niet verzonden. Na +1 week nog altijd geen verzendbericht gekregen: klantendienst reageerde ook niet meer.
Belde uiteindelijk naar de winkel en daar bleek mijn pak te liggen!??
- 1 artikel moest retour: kregen de mensen niet voor mekaar: ze hadden n nieuw kassasysteem gekregen dat voor geen meter werkte.
Ze deden in de winkel in Oostende wel hun uiterste best, moesten zelf om hulp bellen. Na ruim een kwartier kreeg ik, ipv mijn geld terug, een tegoedbon => niet tevreden mee vermits ik zo gedwongen wordt om nog iets te kopen, terwijl ze normaal gezien “geld-terug” hanteren. Shit (sorry maar zo is het) online service 😖

August 7, 2025

Beste Patsy,

Dankjewel voor je bericht.

Wij stellen uw geduld en begrip zeer op prijs en doen er alles aan om dit zo snel mogelijk recht te zetten.

Neem zeker contact op met de klantendienst via contact@e5 zodat we je een oplossing kunnen bieden voor de tegoedbon.

E5 HEIST-OP-DEN-BERG SUPER TOF EN VRIENDELIJK

Vandaag gaan shoppen bij E5 in Heist-op-den-Berg, vest lukte maar van hemden wist ik niks. Een SUPER LIEVE VRIENDELIJKE WAT OUDERE DAME heeft mij met raad en daad bij gestaan zodat ik stevig gepakt en gezakt met een SUPER GOED GEVOEL mijn garderobe weer flink heb aangevuld voor weinig geld. IK KOM ZEKER EN VAST TERUG

July 30, 2025

Reply from e5.be

We hebben je graag verder geholpen Chris! bedankt voor deze review😃

E5 mode te Izegem

E5 mode te Izegem: zeer goed geholpen door Séverine, die moeite noch stappen spaarde om te helpen zoeken naar de juiste combinatie.
Oog voor detail, een stralende glimlach en geweldig advies kreeg je er gratis bij!!!
Iemand die haar job met plezier en passie doet!
Top!

June 28, 2025

Reply from e5.be

Hoi Leen! Bedankt voor de lovende woorden! We hebben je met plezier geholpen. Graag tot een volgende keer😀

Rated 5 out of 5 stars

Altijd hele goede service. Mijn moeder van 93 kan hier altijd rustig rondkijken , er wordt meegedacht zonder opdringerig te zijn. Zijn zeer vriendelijk

June 5, 2025

Reply from e5.be

Bedankt Dorine! Blijf dit te horen. We helpen jullie graag verder! Tot volgende keer...

Rated 4 out of 5 stars

Wij gaan er al jaren mijn man draagt de…

Wij gaan er al jaren mijn man draagt de broeken van brasville en zitten super en ook de actie 2 en 1 gratis is mooi meegenomen een minpunt brasville heeft weinig variatie in kleur en design!!!zeker de num met 3 cijfers bv 650 en het andere num 50 heeft meer kleuren en design maar het model is anders voor de rest top

May 24, 2025

Beste Magda,

Dank je wel voor deze positieve beoordeling!

We zijn blij dat je tevreden bent over je bezoek aan e5 Sint-Niklaas.
Jouw mening is voor ons dan ook erg belangrijk en we werken er elke dag aan om jouw ervaring nog beter te maken.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet ons te contacteren op contact@e5.be
We helpen je graag verder!

Rated 1 out of 5 stars

Gemiste korting door gebrek aan infomatie over stempelkaartr

Op 22/4 bezocht ik het filiaal te Essen. Terwijl ik aan het winkelen was maakte men mij er op attent dat er een actie was bij de aankoop van 2 broeken wat ik heel fijn vond en er ook gebruik van maakte. Aan de kassa gekomen en na de betaling van 364,95 voor 5 stuks, kreeg ik de melding dat ik een stempelkaart kreeg met 1 stempel en ik tot 22 mei de kans had om bij aankoop nog een stempel te verdienen en dan op mijn volgende aankoop 30% kreeg op een artikel naar keuze. Ik voelde mij echt bedrogen. Waarom kon men niets melden van deze actie? Dan had ik 2 aankopen de daaropvolgende dagen gedaan en mijn dure vest van 119,99 aan 30% gekregen. Ik ga heus niet meer binnenstappen om nog 2 andere aankopen te doen. Hopelijk doen jullie iets aan deze miscommunicatie ten nadele van de klant.

April 22, 2025

Hoi Tine
Dank voor uw feedback. Onze stempelkaart is opgezet als een langdurige actie om trouwe klanten te belonen over meerdere winkelbezoeken heen. We begrijpen dat het jammer is dat u deze pas op het einde van de actieperiode ontving, waardoor er minder tijd overbleef om de drie aankopen te spreiden. We nemen uw ervaring zeker mee om onze communicatie te verbeteren, zodat elke klant de voordelen van onze acties optimaal kan benutten.

Rated 5 out of 5 stars

Hartelijk dank aan verkoopster Mieke…

Hartelijk dank aan verkoopster Mieke voor alle hulp bij het kiezen van mijn man zijn outfits voor enkele feestjes aanstaande maanden. We voelden ons onmiddellijk op ons gemak bij jou! Je bent een héél aangename, vriendelijke dame met kennis van je job. Je nam de tijd om ons te helpen. Niets was teveel voor jou en we voelden ons echt welkom! Topverkoopster!!!

April 15, 2025

Reply from e5.be

Oh wat leuk Annelies! We laten het haar zeker nog eens weten. Veel plezier op jullie feestjes!

Een toffe winkel

Ik kan hier niks negatief van zeggen. Ik kom hier graag . Ze zijn behulpzaam . Wat mij opvalt ,dat de Dames altijd zo mooi zn gekleed . proficiat. Als je hulp vraagt ,dan geven ze eerlijk hun mening . Wat ik enorm apprecieer. En als je gewoon eens wilt komen zien .om te zien .wat de nieuwe collectie bied .dat kan perfect.ze geven u de vrijheid om eens rond te snuffelen zou ik zeggen . Mijn oprechte dank u .aan het team in Edegem . 👍👍👍

March 15, 2025

Reply from e5.be

Hoi Ivan. Dank je wel voor deze mooie woorden. We helpen je graag verder! Tot een volgende keer.

Rated 4 out of 5 stars

Heist-op-den-Berg 👌

Ikzelf woon te Mechelen maar ga met plezier nr de winkel te Heist-op-den-Berg voor het aanbod en de vriendelijkheid van het personeel

March 13, 2025

Reply from e5.be

Bedankt Myriam! Leuk dit te horen. Graag tot een volgende keer en veel plezier met je nieuwe outfit!

Rated 5 out of 5 stars

Bij E5 Dendermonde voel je je op en top vrouw!

Bij E5 Dendermonde ga je binnen als klant, maar voel je je op en top vrouw bij het buiten gegaan. Klantgerichtheid staat daar met stip op één: vriendelijk, behulpzaam, service. Wil je jezelf even een goed gevoel geven, bij E5 Dendermonde word je met open armen ontvangen. Sterk team!

February 27, 2025

Reply from e5.be

Oh wauw Lieve. Dat zijn mooie woorden. Ik geef het zeker door aan de collega's. Blij dat je zo'n leuk bezoek had aan onze winkel. Geniet van je nieuwe outfit!

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben voor een trouwfeest naar E5…

Ik ben voor een trouwfeest naar E5 geweest op breebos en ben daar geholpen door de manager wat was ik blij heb totaal en nieuwe kleur aan gemeten gekregen het totaalplaatje was af en zo vriendelijk en behulpzaam zoveel complimenten gekregen zeker een aanrader nog een winkel waar ze je helpen en bevragen veel makkelijkerbedankt E5 breebos ik kom zeker terug langs

January 31, 2025

Reply from e5.be

Hoi Chrissy! We hebben je zeer graag geholpen! Veel plezier op je trouwfeest! Tot de volgende keer!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look