Ligt heerlijk!
Ligt heerlijk! Je kunt het kussen qua hoogte helemaal zelf aanpassen naar wat jij fijn vindt liggen.
Welkom bij Easepillo – uw expert in ergonomische en comfortabele slaapoplossingen. Ons doel is om u de best mogelijke slaapervaring te bieden, zodat u verfrist en vol energie aan uw dag kunt beginnen. Onze producten: Easepillo hoofdkussens: Aanpasbare traagschuimkussens die zich perfect aanpassen aan uw slaaphouding en voorkeuren. Ideaal voor het verminderen van nek- en rugpijn. Waarom Easepillo? Individueel aanpasbaar: Onze producten zijn ontworpen om individueel aangepast te worden voor optimaal comfort en de juiste ondersteuning. Hoogwaardige materialen: Al onze producten worden vervaardigd uit de beste materialen en zijn gecertificeerd volgens de OEKO-TEX® Standard 100, wat hun veiligheid en kwaliteit garandeert. Duurzaamheid: We gebruiken duurzame materialen en productiemethoden om onze impact op het milieu te minimaliseren.
Netherlands
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Na even wat gepuzzel met de hoeveelheid vulling, slaap ik heerlijk op mijn nieuwe kussen. Een aanrader!
Super kussen kon wel de helft van de inhoud weggooien 😂
Sinds ik de Easepillo gebruik merk ik dat ik steeds meer uitgerust wakker wordt. Ook de koele bovenkant is met deze warme dagen (ik slaap op zolder) echt een top oplossing!
Snelle levering en een goed product, zou dit kussen zeker aanraden!
Easepillo heeft mijn leven veranderd! Voorheen werd ik altijd wakker met rug en nek klachten omdat ik zo raar en verdraaid sliep.
Ik gebruik nu ongeveer 2 weken Easepillo en weg zijn mijn klachten. Het mooiste er aan is nu ook veel aardiger ben naar de mensen om mij heen (zakelijk als privé) omdat ik meer uitgerust ben en dus niet zo prikkelbaar.
Een fijn stevig kussen wat bijdraagt aan een goede nachtrust!
Ik als zorgprofessional weet als geen ander hoe belangrijk nachtrust is voor het voorkomen van klachten. Het easepillo kussen heeft een grote bijdrage in de kwaliteit van deze nachtrust. Dit ervaar ik al een aantal weken zelf sinds de easepillo in gebruik is. Daarnaast ben ik er van overtuigd dat het zal helpen als (preventief) middel tegen nek-schouderklachten.
Top product dat zeer effectief is!
Wat een fijn kussen! Wordt thuisgestuurd in een nette doos, en na 24 uur ligt er een perfekt gevormd kussen, wat je zelf helemaal aan kan passen aan je wensen.
Ik heb er meteen 2 nabesteld, ik ben fan!
Geweldig kussen, eindelijk een kussen gevonden die mij de juiste ondersteuning geeft voor mijn erge nek- en rugklachten! Deze kussens zijn absoluut een aanrader omdat je deze kussens helemaal naar je eigen perfecte ondersteuning kunt samenstellen!
In 1 woord FANTASTISCH!!!
10/10 dit kussen! De koele kant is heel fijn, vooral als je het s’nachts nogal snel heet hebt. Daarnaast is die zelf afstelbare vulling ook heel fijn waardoor je kussen niet indeukt en je geen last van je nek krijgt. Paar tientjes goed gespendeerd voor een goede nachtrust.
Top kussen! Ik slaap er heerlijk op. De koele kant is heerlijk met deze warme dagen.
Learn more about other kinds of reviews.