Grymt ställe!
Härlig stämning, avslappnat, fräscht, finns något för alla i familjen.
Välkommen till ett gym och kampsportcenter för alla! Hos oss är alla välkomna – vi står för gemenskap, jämlikhet och allas lika värde. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, hittar du allt du behöver för att ta din hälsa och träning till nästa nivå. Vi erbjuder ett komplett medlemskap som inkluderar: Gym med toppmodern utrustning Gruppträning för alla nivåer Kampsportsklasser för både motion och teknik Personlig träning (PT) för att skräddarsy din utveckling Solarium och rödljusterapi för återhämtning och välmående Avkopplande bastu för den perfekta avslutningen på ditt träningspass Allt detta ingår i ett och samma medlemskap – så att du får maximal träning och återhämtning på ett och samma ställe. Bli en del av vår varma och inkluderande gemenskap där vi tränar, växer och mår bra tillsammans. Vi ser fram emot att träna med dig!
Värmdövägen 729, 132 35, saltsjö-boo, Sweden
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Grymt ställe!
Härlig stämning, avslappnat, fräscht, finns något för alla i familjen.
Jag och två vänner testade på east sides gym och solarium. Helt över alla förväntningar är jätte nöjd. Det var bra service, fräscha maskiner/lokaler, bra omklädningsrum och allmänt trevligt. Rekommenderar starkt!
Grymt bra och familjär stämning samt utlärning i toppklass
Blivit lurad. Efter konveration med ägaren om att min son på 5år önskade träna BJJ hos dem fick jag info om att han var välkommen och att de ska slå ihop sig med en till klubb och då kommer kunna erbjuda honom BJJ. Band upp sonen på 1års medlemskap. När jag kommer till gymmet får jag höra att sonen inte får träna för han är under 8år. Så nu måste jag betala en avgift månadsvis för träning jag blivit lovad (har allt skriftligt) men ej får utföra. Lagom kul när man är föräldraledig att kasta pengar i sjön varje månad. Riktigt besviken. De vill inte heller vara tillmötesgående och säga upp bindningstiden.

Reply from Eastside gym och kampsportcenter
Älskar det här gymmet! Personalen är supertrevlig, det känns alltid bra att träna här och allt funkar som det ska. 10/10 kan verkligen rekommendera!
Grymt ställe! Finns något för alla. Barnklasser, fyspass, kampsportspass och ett jättefint gym med allt man behöver. Rödljusterapi och solarium är också fritt att nyttja som medlem. Jättehärlig stämning och trevlig personal. Alltid rent och fräscht.
Ett gym för verkligen alla! Har utvecklats så mycket i min träning och lärt mig så mycket! Känner mig alltid trygg och välkomnad och jag har alltid lika roligt när jag är där.
Jättebra gym med fräscha lokaler, underbar personal, svinbra klasser, nice med solarium o bastu o stora rymliga omklädningsrum.
Medlemmar som också är underbara och ger känslan av ett community och en familj!
Bra personal, ny och fräsch anläggning, bra klasser, 5 av 5.
Tvär bra ställe, sköna tränare, bra träningar,skönt gym, sköna folk, de bara skönt liksom
Väldigt fräscht där inne dom har utrustning som man kan låna väldigt trevlig personal och väldigt bra tränare. Många pass sen så är det också väldigt trevliga människor där man känner sig alltid välkommen
Ett trevligt välkomnande gym med kunden i centrum. Stora omklädningsrum. Två olika salar att träna i. Solarium Bastu. Gym och löpband.🙏🌞❤️
Grym energi & familjärt! Bra instruktörer & olika nivåer på pass - finns något för alla!
Skön klubb
Bra vibes
Sköna människor
Finns nått för alla nivåer.
10/10
Bra tränare med väldigt bra pass. Trevlig personal samt väldigt rent och fräscht.
Det spelar ingen roll om du kommer en gång om året eller 7 dagar i veckan så är man alltid lika väl bemött på Eastside. Riktigt familjär känsla. Bra instruktörer och bra utrustning. Högsta betyg
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.