Negatieve ervaring
Wij hebben helaas geen positieve ervaring met deze organisatie. In september hebben zij bij ons schilderwerk en het leggen van een vloer uitgevoerd voor ons eerste huis. Tijdens en na de werkzaamheden zijn meerdere zaken niet naar wens verlopen. Wat wij vooral jammer vinden, is dat deze punten door de eigenaar, niet worden erkend en de oorzaak voornamelijk wordt gezocht in externe factoren (kamertemperatuur, schoonmaakmiddel, loslatend stucwerk etc.). Ofwel, de verantwoordelijkheid wordt bij ons neergelegd.
Voor het schilderwerk kregen wij het verzoek om zelf de keuken af te dekken. Na afronding bleek dat er over de kitranden is geschilderd, waardoor het eindresultaat in de keuken niet netjes is (zie foto’s).Daarnaast hebben zij bij ons een PVC-vloer gelegd. Op advies van de eigenaar hebben wij de bestaande plinten laten zitten, omdat het verwijderen daarvan volgens hem schade aan de muur zou veroorzaken. Wij zijn uitgegaan van hun expertise, maar achteraf blijkt dat de vloer niet goed aansluit op de plinten. Dit is afgewerkt met kit: de kit bevat gaten en zit zowel op de vloer als op de plinten (zie foto’s bij Google reviews). Als wij dit hadden geweten hadden wij een andere keuze gemaakt, maar helaas is de consequentie van deze keuze nooit benoemd.
Een Easy Stuc/Floor medewerker die de zaken kwam bijwerken gaf wel aan dat er dingen niet goed zijn gegaan en gaf ons gelijk. Hij gaf daarbij ook aan het opvallend te vinden dat de plinten waren blijven zitten bij het leggen van de vloer, plinten horen aan te sluiten en muurschade is gemakkelijk te herstellen.
Wij hebben een second opinion aangevraagd bij een schilder. Deze bevestigde dat de kit bij het schilderen had moeten worden weggesneden, waarna opnieuw en netjes gekit had moeten worden, en dat plinten horen aan te sluiten op een vloer. Wij hebben daarom gevraagd om compensatie, omdat wij geconfronteerd worden met extra kosten om fouten te herstellen en deze hebben wij niet gekregen. Wij vinden het vooral jammer dat je een organisatie inschakelt met de verwachting dat het werk na oplevering in orde is en zouden na deze ervaring de organisatie niet aanraden. Bekijk ook de foto’s bij mijn Google review en beoordeel zelf.