Easyliner Reviews 12

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Derfor mener vi, at Easyliner i den grad fortjener en flot anmeldelse – til gavn for andre, der ønsker at benytte en yderst professionel og pålidelig virksomhed.

Vi har haft fornøjelsen af at have Easyliner på besøg i vores andelsboligforening i forbindelse med strømpeforing af vores faldstammer, og vi kan kun give dem de allervarmeste anbefalinger.

Arbejdet er udført i en særdeles høj kvalitet, og medarbejderne har været utroligt venlige, imødekommende og fleksible gennem hele forløbet. Easyliner har professionelt håndteret opgaven på tværs af de mange lejligheder, der skulle besøges, og alt er forløbet både effektivt og gnidningsfrit.

Kommunikationen gennem hele processen har været eksemplarisk. Samarbejdet med Henrik samt medarbejderne HC og Steven har været både professionelt, tydeligt og imødekommende, og vi har løbende været velinformerede om forløbet. Det har skabt stor tryghed for både bestyrelse og beboere og har været medvirkende til et særdeles vellykket resultat.

Beboerne i foreningen har været yderst tilfredse og har uden undtagelse rost medarbejderne til skyerne. Easyliner har efterladt os med et fremragende resultat og ikke mindst en fremtidig samarbejdspartner, som vi trygt vil benytte igen.

December 16, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Absolut nul kommunikation

Absolut nul kommunikation. Arbejde med faldstamme, der i følge Easyliner's egen tidsplan skulle vare 6 arbejdsdage har indtil videre stået på i 2½ måned, siden starten af oktober. Nu nærmer vi os jul - og i dét tidsrum, har der været nul kommunikation om, hvad der trækker ud, eller hvornår man forventer at være færdig - ud over en påstand om "næste uge", efter der blev skrevet en rykker - det er nu 3 uger siden.

Simpelthen total mangel på respekt for kunder.

December 10, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Hurtig assistance og service helt i top

Tirsdag morgen begyndte kloakvand at stige op gennem afløbet på 8 stuelejligheder i vores andelsboligforening. Kloakservice kom forbi og fik fjernet prop og anbefalede at vi fik foretaget kameraundersøgelse af vores lange kloakrør for at få afklaret om hele røret skulle renses og fores. Da vi tidligere har fået foret vores køkkenfaldstammer af Easyliner ringede vi til dem og bad om deres assistance og de foretog hurtig udrykning ved at møde op om morgenen dagen efter. Her foretog de kameragennemgang og hvor det kunne konstateres at hele det 45 meter lange kloakrør var i fin stand og at der ikke var behov for foring. Beboerne i stuelejlighederne kunne dermed beroliges med besked om at vandopstigning i afløb var forårsaget af en prop i kloakrøret og at det ikke var forårsaget af indsnævret kloakrør grundet rust. Tak til Easyliner for hurtig og professionel assistance. A/B SØLVGADEHUS Bestyrelsen

May 7, 2025

Yderst professionelle og servicemindede

Vi har netop fået relinet vores faldstammer på en hel værelsesgang af EASYlineR, og vi er yderst tilfredse med hele forløbet – fra start til slut. Arbejdet blev udført både hurtigt og effektivt, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det var tydeligt, at teamet havde stor erfaring og arbejdede yderst professionelt.

Kommunikationen var klar og imødekommende, og vi blev løbende opdateret, så vi hele tiden vidste, hvad der skulle ske. Serviceniveauet var i top, og alle medarbejdere var venlige, hjælpsomme og respektfulde over for vores fine gamle hotel.

Vi kan varmt anbefale EASYlineR til andre, der har behov for professionel relining af faldstammer – det har været en tryg og gnidningsfri oplevelse hele vejen igennem.

April 23, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Stod i en akut situation med prop i en…

Stod i en akut situation med prop i en faldstamme i andelsboligforeningen, en tirsdag aften. Indenfor 40 min dukkede to friske fyre op og foretog afrensning af faldstamme helt til brønd. Tidligere har vi brugt en kloakmand til at spule, når vi havde problem med faldstammer, men hverken været tilfreds med resultat eller pris. EASYliner er blevet vores foretrukne kontakt, når det kommer til foreningens faldstammer.

April 22, 2025

supermænd

Har den bedste oplevelse med easyliner.
Stod med et akut problem med en faldstamme som var utæt i etagedæk i et hotelkøkken med fuldfart i køkkenet.
Kom om morgen og kigget på opgave , fik det bedste svar “ ja den kan vi godt klar hvornår kan vi komme til at lave den.
I kan komme til kl 21 i aften svaret jeg.
Ja men så er det en aftale.💪
Kl 20,30 stod der 3 supermænd klar til at komme i gang.
Super arbejde ✨✨✨✨✨
Utæthed klaret.
Det er ikke sidste gang jeg ringer til dem.

April 28, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Vi havde en fremragende oplevelse med…

Vi havde en fremragende oplevelse med Easyliner! Henrik var hurtig og klar i sin kommunikation, og opgaven med at få strømpe i vores faldstamme blev løst på få timer - samme dag, som vi kontaktede dem!! Det har vi trods alt aldrig oplevet med håndværkere før.

Stor anbefaling af Easyliner.

April 14, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Katastrofal mangel på kommunikation.

Katastrofal mangel på kommunikation.
Jeg beskriver her forløb omkring strømpeforing af faldstammer i vores ejerforening.
Tidsplan ift. håndværkere var utrolig mangelfuld. Styring omkring arbejdsopgaver var decideret amatøragtig med urimelige ventetider til følge. Jeg oplevede at blive uforskammet behandlet af den ledende håndværker. Alt i alt et kaotisk forløb med langt overskredne tidsestimater.

Opdatering 3. juni 2025
For nylig opdagede jeg at indbygningsvandlåsen på mit badeværelsesafløb manglede. Den har Easyliner fjernet, og glemt at sætte i igen under forløbet.
Jeg henvendte mig derfor til Easyliner, og må sige at jeg denne gange blev særdeles godt behandlet. Der var ingen slinger i valsen. Der kom en medarbejder efter få dage med en vandlås, og isatte den for mig.

November 28, 2024

En virkelig god oplevelse

Easyliner har udført relining af rør i ejendommen i 2022 og vi har netop haft 1-års gennemgang. I hele forløbet har vi mødt flinke medarbejdere og stor imødekommenhed fra vores kontaktperson. Et helt igennem godt forløb.

December 6, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Professionel faldstamme-renovering af venlige folk

Vi har netop haft Easyliner til at udføre relining og strømpeforing af faldstammerne i vores andelsforening på Østerbro. Vi havde lidt bange anelser i forhold til, hvor besværligt det kunne blive, men det er forløbet over al forventning takket være god planlægning og varsling af beboere og virkelig søde og hjælpsomme folk, når der alligevel kom uforudsete småting ind over.

January 25, 2022

Is this your company?