Vi har lejet udstyr hos Easyselfie
Vi har lejet udstyr hos Easyselfie. Alt var som planlagt, udstyret kom som de lovede, en sæddel for retur kom med. Billeder nemt at få fat i. Alt som man kan forestille sig. 5 stjerner herfra
Udlejning af selfiebox / photobooth til livets særlige begivenheder. Populær til bryllup, konfirmation, firmaarrangementer og meget mere!
Kjærmarken 85, 6771, Gredstedbro, Denmark
No recent history of asking for reviews
Supernemt - fremme i god tid før festen, nemt at bruge samt returnere efterfølgende. Vi er rigtig glade for billederne
Vi havde lejet en photobooth hos EasySelfie til min søns konfirmation og alt fungerede bare smooth! Trods problemer med opsætning af stativ, og trods vi faktisk ødelagde en af benene i forbindelse hermed - har firmaet bare udvist super service og forståelse. Den kommer super hurtigt med posten og kan nemt returneres i samme kasse. Vil klart benytte mig af Easy Selfie en anden gang! Det er et top klasse firma at leje igennem.
Nem levering og retur, og den virkede uden problemer!
Alt fungerede upåklageligt. Selfiecam’et kom 3 dage før festen og de tilsendte instruktionsvideoer var nemme at følge! Fine billeder og tilsendte links, der gjorde det nemt at tilgå billederne! Alt i alt en rigtig god oplevelse!
Tak for god service!
Det ver en hit med den easyselfie !
Vi har fået den bedste service hos easySelfie.
Vi havde brug for hjælp akut og vi fik den bedste service med det samme, som hjalp os med udfordringen på ingen tid.
Gæsterne var godt underholdt med easyselfie og vi har foreviget en masse sjove minder 🙂
Wow hurtig levering, troede at den ville komme om fredagen men modtog den allerede om onsdagen og den skulle først bruges søndag. 🤩🤩
Super nem og alt lå i kassen da det skulle retur (label og tape )
Bestilte en EasySelfie til min fødselsdag og det var helt klart et hit! Alt var inkluderet, man kunne se billederne og få det med det samme. Det var så smart!
Vi brugte EasySelfie ifm. et skolearrangement, og det spillede bare. Servicen var rigtig god, og selve maskinen var nem at bruge. Der medfølger link til opsætning samt nedpakning, og det gjorde det utrolig nemt at tilgå.
Vi kan helt klart anbefale EasySelfie!!
Den bedste service man kunne ønske sig. Meget flink og professionel. Prinsen er den laveste jeg kunne se i forhold til andre udbyder. KAN VARMT ANBEFALES 💪