Koosje decoraties Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vanwege een koof op de babykamer was het noodzakelijk om de boom die we aan wilden schaffen aan te passen. Wij hebben hiervoor een aangepaste tekening ontvangen, waarbij tevens een tak naar boven wa... See more

Rated 5 out of 5 stars

Prijs hield me in eerste instantie tegen, maar uiteindelijk toch besteld en heel erg blij mee. Het ziet er supermooi uit. Helaas viel bij ons een deel van de tak van de muur waardoor een stukje afbrak... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ze hebben ons goed geholpen. We konden de kleuren niet zien online. Dit hebben ze meteen aangepast. Super fijn. Ook kwam hij deels gebroken aan met de bezorging. Werd netjes opgelost en werd z.s.m nie... See more

Company details

1. Decoration and Interior Design Store

Written by the company

Onze houten muurdecoraties maken je babykamer ècht af.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

28 reviews in the last 12 months

Write a review

Meer dan 5 sterren waard

Ik wilde graag een andere combinatie dan op de site stond. Na een berichtje hebben ze dit meteen geregeld. Super snel reactie ook. Werd netjes op de hoogte gehouden van de bezorging. En ze zijn echt prachtig. Kwaliteit is super goed. Al aan meerdere mensen aangeraden want iedereen vond ze prachtig

January 17, 2026

Prachtige stickers

Prachtige stickers, perfect advies qua kleurcombinatie.

October 25, 2025

Reply from Koosje decoraties

Dank je wel en veel plezier van jullie babykamer!

Rated 5 out of 5 stars

Geboortebord besteld als trotse tante

Geboortebord besteld voor mijn broer en schoonzus. Na bestellen toch een aanpassing doorgegeven. Hier kreeg ik heel snel reactie op. En tot onze verrassing kregen we 2 borden opgestuurd. Eentje met en eentje zonder de aanpassing. Enorm bijzonder en zijn we heel dankbaar voor!

September 23, 2025

Reply from Koosje decoraties

Fijn om te horen dat jullie er blij mee zijn!
Geniet van het kleine kereltje en als tante mag je hem zoveel verwennen als je wilt ;)

Super bedrijf

Ze hebben ten eerste super producten van goeie kwaliteit en de communicatie was echt top! Er was een heel klein probleempje gelijk geweldig opgelost ze reageerde ook echt binnen een half uurtje op de mail.
Kortom super bedrijf

July 25, 2025

Reply from Koosje decoraties

Wat fijn om te horen, dank je wel! 🥰
Geniet van jullie mooie babykamer.

Super leuke muurstickers

Super leuke muurstickers
Maakt de kinderkamer helemaal af. Ook goed en vriendelijk contact bij vragen.
Kortom: echt een aanrader!

September 8, 2025

Reply from Koosje decoraties

Zo fijn dat jullie zo tevreden zijn!

Geweldige producten

Goede site waarop je heel makkelijk je kleurkeuze door kan geven. De kwaliteit van de producten is echt super goed. Wij hebben er een prachtige kinderkamer van kunnen maken waarbij de producten er in het echt nog mooier uitzien dan op de afbeelding. Verder was alles ook heel netjes en zorgvuldig ingepakt. Dat gaat onderweg ook echt niet kapot.

September 11, 2025

Tevreden

Voor de geboorte van mijn dochter heb ik een geboortebord gekocht. De site was gebruiksvriendelijk en na mijn bestelling heb ik nog een proefdruk ontvangen alvorens deze gemaakt was. Alles was prima geregeld en ik heb de bestelling snel in ontvangst mogen nemen. Voordat ik ging bestellen heb ik erg getwijfeld omdat er nog geen reviews waren op trustpilot, maar gelukkig is alles goed verlopen en ik zou het ook aanbevelen.

August 4, 2025
Unprompted review