See what reviewers are saying
Kört med Egensajt ett par år och de är grymt bra!! Jag kör en enskild firma, lärt mig grunderna i att bygga hemsida och hur webhotell fungerar. Alltid bra support, svarar oftast snabbt på helger. Kän... See more
Company replied
Company replied
Toppenbra support, användarvänlig kontrollpanel och konkurrenskraftiga priser. Hittills har jag inte hittat en enda sak att gnälla på. Egensajt är ett av de bästa svenska webbhotellen jag stött på... See more
Company details
Written by the company
Egensajt är en leverantörer av webbhotell och domännamn sedan 2007. Våra kunder är allt från små kunder med personliga webbplatser till större kunder och företag inom media och e-handel till politiska partier. EgenSajt webbhotell drivs av företaget EgenSajt Hosting AB med kontor i Hisings Backa nära Göteborg.
Contact info
Backa Bergögata 16X, 422 46, Hisings Backa, Sweden
- 031-7877050
- info@egensajt.se
- egensajt.se
EgenSajt ger service och kunskap i världsklass
Hos EgenSajt Får man alltid bra support när man kört fast. Bra priser på tjänster, webhotell, Känner mig riktigt trygg i mitt val av webleverantör. -Kan verkligen rekommendera Egen Sajt för dig som går i planer att skaffa hemsida/E-butik
Trevlig och hjälpsam support!
Jag hade råkat radera flera mappar i min mejl och bad supporten om hjälp med att få tillbaka dem. Jag fick tillbaka allt och supporten var väldigt hjälpsam och trevlig att ha att göra med.
ABSOLUT TOPPKLASS!
ABSOLUT TOPPKLASS!
Efter att haft många leverantörer under många år,
så Lyser! EgenSajt i en egen klass.
100% Service och Snabbt...
Mina Djupa och Starka rekommendationer om du vill ha en PROBLEMFRI leverantör.
Stefan Lönn
Mycket bra support
Mycket bra support, hjälper mig med alla tänkbara frågor och problem.
Flytten till EgenSajt gick smidigt både med domän och email.
Problemet med hemsidan löst på minuten! 😊
Otroligt snabb respons på mitt supportärende !
Alltid pedagogiska svar och god hjälp!
Trevligt bemötande.
Egensajt er stort sett bra men ofte nede i helgene
Egensajt er stort sett veldig bra, men sistemene hos de er ofte nede i helgene. Dette er ille når man ar avhengig av mailsystemet hos de.

Reply from EgenSajt Webbhotell
Bästa servicen och den är på svenska…
Bästa servicen och den är på svenska med kunnig personal även om kunden inte är så duktig de löste problemet än då . Mycket tacksam kund.
Som egenföretagare och privatperson…
Som egenföretagare och privatperson reflekterar jag krig vilket värde man får till vilket pris man ger.
Värdet på egensajts tjänster och support är långt över priset jag betalar. Otroligt nöjd kund i 4 år nu.
Bättre redigeringsprogram
Bättre redigeringsprogram. Jag tycker att det behövs en del perspektiv på Egensajts redigeringsprogram. Det fungerar något sånär när jag använde det för dator. Däremot var det helt hopplöst att få till storlek och textval när det kom till mobil. Svårt att få till placering av texten. Jag frågade support via e-post hur man gör men fick ett svar som inte gick att förstå. Det räcker inte att svara snabbt och när som helst. För mig var det viktigt att på ett hyfsat enkelt sett kunna sköta redigeringen själv

snabb och bra tjänster

The real deal
Kört med Egensajt ett par år och de är grymt bra!!
Jag kör en enskild firma, lärt mig grunderna i att bygga hemsida och hur webhotell fungerar. Alltid bra support, svarar oftast snabbt på helger. Känns tryggt. De är inte säljinriktade vilket skapar ännu mer trygghet när jag ber om rekommendationer för vad jag behöver lägga till. Sajten passar mig som handen i handsken.

Fantastisk bra support
Fantastisk bra support! Snabba, engagerande och löser problem direkt. Chattfunktionen fungerar verkligen bra, även utanför kontorstid. Jag är glad att jag valt EgenSajt som leverantör och partner.

Reply from EgenSajt Webbhotell
Väldigt snabb och bra support!
Jag var lite slö med att svara tillbaka på ett supportärende. Till slut svarade jag en söndagkväll, och tänkte att jag nog skulle få svar tillbaka en vardag, men svaret kom inom bara några minuter! Problemet jag hade löstes smidigt.
Toppklass!

Kanonbra
Flyttade hit från ett annat webhotell, och vilken skillnad!
Grymt snabb support när det strulade lite i början.
Kanonbra guider och kontrollpanelen är ett föredöme.
Passar mina behov alldeles utmärkt.
Har bara beröm att ge och rekommenderas varmt!

Reply from EgenSajt Webbhotell
Fick mycket bra och snabb support
Fick mycket bra och snabb support när jag flyttade hemsida från IdrottOnline till Egensajt.

Tack för bra service!
Tack för bra service och lyhörd personal, bästa webbhotellet jag har använt.

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.