Company details

1. Printed Clothing Store
  2. Clothing Store
  3. Custom T-Shirt Store

Written by the company

Vi trycker eget tryck på bland annat t-shirts och hoodies. Vi broderar även egen brodyr på kepsar och mössor.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

T-shirts med fotografiskt tryck

Beställde tv T-Shirts med fotografiskt tryck, insåg vi var kanske ute i sista stund med beställningen och mailade om vilken datum vi behövde T-Shirtsen, fick omgående svar på att de skulle ta det ASAP, och det gick väldigt snabbt och kanonkvalite både på på T-shirtsen och trycket, Kanon !!!!

August 22, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Beställde en t-shirt med tryck i…

Beställde en t-shirt med tryck i present, missade att leveranstiden kan vara längre än jag själv beräknat. Ringt och fick gott bemötande och underbar service! Dagen efter min beställning var levererat hem! Kvalitet på trycket är jämt och fint! Tusen tack för all hjälp!

May 12, 2025
Rated 3 out of 5 stars

Väldigt litet tryck

Snabb leverans, och fint tryck, men 2-3 gånger så litet som jag ville ha det. Om man inte kan göra större tryck skulle det vara passande med en limitation-mall så man vet vad man betalar för.

December 13, 2024

Fantastiskt trevliga

Fantastiskt trevliga, tillmötesgående och snabba!

Tack så mycket Carl för all hjälp!

/Edgar

July 14, 2023

Tack själv!

Rated 5 out of 5 stars

Mycket hög tryckkvalité & snabb leverans

Snabb leverans utan problem. Designverktyget på hemsidan var smidig att använda. Det tryckte
produkten (t-shirt med grafik utan bakgrund & separat tillhörande text) var betydligt bättre
kvalité än jag hade förväntade mig baserade på tidigare erfarenheter med andra leverantörer.

June 18, 2023

Kul att du blev nöjd!

Rated 1 out of 5 stars

Utebliven order och inget sätt att få kontakt

Beställd en tröja den 10/12 och på hemsidan stod då att de garanterade leverans innan jul. Nu är det nyår imorgon och ingen tröja. Har även försökt att kontakta de för att se vad som kan ha hänt längs vägen men då svar har uteblivit både via mail och telefon så tappar man förtroendet lite för att de skulle vara seriösa.

December 29, 2022

Supernöjd!

Beställde ekologisk mjukbyxa till barn. Så fina byxor, snabb leverans och utmärkt service!

December 14, 2022

Tack! 🙏

Fantastiskt, snabbt, bekvämt

Beställde 2 shirts, 2 olika storlek av basic modellen, med samma motiv och hade bråttom. Valde expressleverans och fick den 5 dagar senare! Väldigt nöjd med trycket och skjortan känner sig väldigt mjukt och bra!

November 4, 2022

Vad roligt att höra!

Rated 5 out of 5 stars

Jag är mycket nöjd med mössa med eget…

Jag är mycket nöjd med mössa med eget broderi som jag har beställt hos EgetTryck! Professionell och snabb leverans. Mycket bra kvalitet av mössa. Tack och jag planerar att återkomma till er med nytt projekt 😀

October 5, 2020

Superbra!

Jättebra kvalité på trycket och själva hoodien som jag beställde! Trycket och färgen på tröjan ser precis ut som på bilden.

January 29, 2020

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look