Skilte til facade og væg på ny klinik
I forbindelse med etableringen af min klinik FYSION - Specialklinik havde jeg brug for noget blikfang og professionel hjælp til valg af materialer, farver og montering.
Egotag - Skilte & Reklame har gjort et fantastisk stykke arbejde og har ramt lige nøjagtigt det udtryk jeg ønskede. De har både været søde, hjælpsomme og profesionelle. Jeg har fået hurtig betjening på alle mine henvendelser og hurtig levering af mine skilte.
De bedste anbefalinger herfra.
Mathias Kyhnau
FYSION - Specialklinik
EGOTAG 5 Stjerner
Har kun de varmeste anbefalinger til EGOTAG. Flot og Professionelt arbejde. For nylig har jeg set deres arbejde med nyt logo til Hjørring Futsal klub og jeg må sige at det virkelig ser godt ud. Helt nyt look. 5 *
De lavet et rigtig flot stykke arbejde…
De lavet et rigtig flot stykke arbejde og en rigtig super god Service.
Altid god service
Altid god service.
Altid tid til kunden.
Overholder aftaler og følger op.
Klar anbefaling herfra
Egotag er en pålidelig og professionel samarbejdspartner
Hos Byens Elteknik ApS bruger vi Egotag til bla. reklamer på varebiler og serviceklistermærker.
Vi oplever altid at blive mødt med god rådgivning, og godt humør:)
Vi har fået lavet en så simpel ting som…
Vi har fået lavet en så simpel ting som navne skilt til vores postkasse -sublim service
Tak
Kompetent rådgivning + hurtig levering
Tak til Kristian og Co ved egotag for kompetent rådgivning, hurtig hjælp og levering af skilte til vores båd 🤗🛥
Jeg bruger altid Egotag
Jeg bruger altid Egotag, altid god service og kvalitet.
Vi Aut El-installatør Henrik Larsen ApS
Os ved Aut. El-installatør Henrik Larsen ApS, bruger Egotag til alle vores reklamer på biler, skilte og kontor mm.
Altid god service og kvalitet.
Kvaliteten i top -hver gang
Vi hos Bilhuset Hjørring A/S er altid…
Vi hos Bilhuset Hjørring A/S er altid blevet mødt med en utrolig høj grad at professionalisme omkring opgaven, altid god service og høj kvalitet. Vi kan kun give Egotag de bedste anbefalinger.
Jeg har altid brugt Egotag til skilte…
Jeg har altid brugt Egotag til skilte og reklame på alt fra bygninger til vores servicebiler hos Hæstrup VVS.
Altid super service inden noget sættes i tryk, med korrektur, ændringer osv.
Vi har stadig tilgode at opleve fejl!
Super god service hele vejen!