⭐ Een onvergetelijke reis van hart en ziel⭐
In 2024 en 2025 heb ik twee keer een energetische/spirituele reis op maat gemaakt met Egypte4AllReizen. De eerste keer met een groep gelijkgestemden en de tweede keer samen met mijn vriendin. Beide reizen hebben een diepe indruk op mij gemaakt en zijn voor mij onvergetelijk.
Wael spreekt goed Nederlands en is een bijzondere gids. Hij is deskundig, liefdevol, geduldig en altijd dienstbaar. Met zijn warme glimlach en positieve uitstraling creëert hij vanaf het eerste moment een gevoel van veiligheid en vertrouwen. Dankzij zijn kennis, contacten en intuïtie heeft hij ons op plaatsen gebracht en ervaringen mogelijk gemaakt die voor veel andere reizigers verborgen blijven.
Mijn verjaardag heeft hij bovendien onvergetelijk gemaakt. Dat was een heel bijzonder en liefdevol moment dat ik altijd zal koesteren.
Alles was tot in de kleinste details perfect geregeld. De hotels waren uitstekend, het eten was heerlijk en de persoonlijke begeleiding was van een uitzonderlijk hoog niveau. Je merkt aan alles dat Wael zijn werk met hart en ziel doet.
Deze reizen hebben mij niet alleen de schoonheid van Egypte laten zien, maar mij ook persoonlijk geraakt en verrijkt. Het waren ervaringen die ik mijn leven lang zal koesteren.
Ik kan Egypte4AllReizen en Wael dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die Egypte niet alleen wil bezoeken, maar het ook echt wil beleven. Voor mij zijn deze reizen letterlijk en figuurlijk onbetaalbaar geweest.