Utrolig fornøyd! Anbefales!
Jeg er utrolig fornøyd med bordpeisen jeg kjøpte! Kvaliteten er imponerende, og designet passer perfekt inn både inne og ute. Flammen brenner jevnt og skaper en lun og stemningsfull atmosfære – akkurat det jeg håpet på.
Eira Home tilbyr stilrene og eksklusive bordpeiser som lar deg gi hjemmet ditt det lille ekstra, enten det er i stua, på balkongen eller i hagen. Alle våre bordpeiser kan enkelt flyttes til hvor enn du ønsker å gjøre atmosfæren ekstra lun og avslappende. De beste minnene skapes tross alt rundt ilden - synes vi da! Vi har også 60 dagers fornøydgaranti - dersom du ikke er fornøyd får du selvfølgelig pengene tilbake.
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Håpløs kundeservice. Standard leveringstid 1-2 dager, forventet levering 2-4 dager står det på hjemmesiden. Det tok 14 dager og jeg skulle på ferie, hadde dette vært opplyst hadde jeg ikke bestilt. Tar kontakt på mail men de har like lang responstid der og kommer med svada svar «kan ikke naboen ta inn pakken?»….
Bordpeisen jeg kjøpte ga en veldig koselig atmosfære i stuen. Kjemperaskt levert også!
Kjøpte en Logi og er superfornøyd! Passer bra både inne i stuen og ute på terrassen. God pris og super service, anbefales!
Kjempegod opplevelse. Hadde null problemer. Og han som eier må være superflink!! 😊😊
Utrolig fornøyd med både service og kvalitet. Rask levering og nydelige produkter! Anbefales!
Veldig fornøyd med både produktet og servicen! Bordpeisen ser bra ut og gir en koselig stemning. Nettbutikken er oversiktlig og enkel, anbefales på det sterkeste - kommer til å handle der igjen!
Supre produkter, kjapp leveringstid! Angrer ikke et sekund engang
Kjøpte Yngvi bordpeis fra Eirahome.no og er veldig fornøyd. Den kom raskt, og kvaliteten virker solid. Vi har brukt den flere kvelder hjemme i stua, og den gir en lun og koselig stemning. Ser også veldig fin ut på bordet – enkel, men dekorativ. Alt i alt en god opplevelse både med bestilling og bruk:)
Kjapp levering og veldig fine produkter. Veldig fornøyd☺️
Kjempeflotte bordpeiser! Måtte kjøpe to😅, både den mindre kantete og den store runde, og er så fornøyd. De varmer overraskende godt og er dekorative når de ikke er i bruk. Gleder meg til utesesongen. Anbefales!
Fantastisk bordpeis! Får mye skryt av denne når vi har middagsbesøk og mange som spør hvor den er kjøpt. Anbefales 😊
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.