See what reviewers are saying
Pakken min skulle komme i to kolli, den ene kom og den andre kom ikke, så nå har eg lys uten kabler og mangler flere ryggelys. kontaktet butikken gjentatte ganger på Mail, og de svarer ikke på n... See more
Fikk varen jeg bestilte 1 mnd før de skulle få dem på lagre. Det var utrolig positivt. Post nord derimot bruker sin tid. Er ikke helt fornøyd med dem da, men alt i alt superfornøyd. Pga at de ikke had... See more
Dårlig kundeservice. Er du glad i å purre opp sakene selv er dette helt knall. Ingen oppfølging uten at jeg tar kontakt selv. Får fort tilbakemelding på « du vil høre noe ila 2 dager/kommende... See more
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Behandler kundene som uvitende fjols.
Handlet julegaver for en pen sum, men dessverre var det en hodelykt som var defekt. Dvs. den fungerte til den var tom for strøm, og lot seg ikke lade opp. Ladelyset lyste heller ikke, samme hva vi prøvde. Kontaktet kundeservice og spurte om det trengtes en spesiell kabel. Så begynte moroa… har du byttet kabel? Har du byttet batteri? Har du prøvd annen lader? Har du sett om det er en plastbit (!) på batteriet? Har du skrudd lokket ordentlig til? Dette pågikk over en 4-5 mailer til jeg skrev at Ekstralys hadde dårlig score på Trustpilot. Da kom det en returseddel, men samtidig info om retur- og feilsøkingsgebyr… Sendte tilbake lykten, men hørte ikke mer derfra, så jeg sendte en purremail etter over 1 mnd. Fikk da beskjed om at «testavdelingen» hadde sjekket lykten over lang tid (1 mnd??) uten å finne noen feil. Lang tid for å finne ut om den lader eller ikke. Og så begynte barnehagespørsmålene igjen; har du testet en annen kabel..? - Hvor mange har bare 1 ladekabel hjemme, lurer nå jeg på. Så der står saken - kommer vel aldri til å få en hodelykt i erstatning for den som var ødelagt. Blir vel heller et straffegebyr fordi jeg skriver negativt om min erfaring. Hvis mulig, hadde jeg gitt minus-stjerner.
Bedre enn forventet
Merka veldig mange dårlige anmeldelser men min opplevelse var tipp topp, fiks rask tilbakemelding på kundeservice via mail, pakken ankom rask, og produkter var som beskriver👍
Dårlig kundeservice
Dårlig kundeservice.
Får fort tilbakemelding på « du vil høre noe ila 2 dager/kommende dagene». Hører ikke noe før jeg purrer opp igjen når det har gått flere dager over.
3 uker ventetid for å få tilbakemelding om reklamasjonen ble godkjent. Den ble godkjent, men de har ikke den på lager og må vente 3 uker til før den kanskje kommer inn igjen.
Hatt kontakt med ett menneske der borte og plutselig kommer det inn ett menneske til også svarer jeg tilbake til det menneske og da kommer det plutselig svar tilbake fra det menneske jeg starta å snakke med..
Har handlet 3-4 ganger fra dem og er…
Har handlet 3-4 ganger fra dem og er 100% fornøyd med alt.
Pas på hvis i handler ved Ekstralys i…
Pas på hvis i handler ved Ekstralys i Norge
De vil gøre alt for ikke at betale det fulde beløb tilbage for en fejl vare de har sendt
Vh Michael
Oppskrytt og overpriset. Dårlig kundeservice
Jeg skulle kjøpe en skikkelig kraftig ledbar i julegave til kona mi og etter mye fram og tilbake, gikk jeg for den oppskrytte Lumen Helios CS20 Performance. Det skulle være den KRAFTIGSTE lampen Ekstralys solgte og man kom jo garantert til å bli fornøyd, siden de flagger med ‘’100% fornøydgaranti’’ på nettsiden deres… Ledbaren skulle i følge produktvideoen deres være BEDRE enn Lazer Linear når det kommer til lysbilde og lav montering, noe som sto høyt på lista vår ved valg av ekstralys. Pakken kom og jeg fikk for det første en skiltbrakett som var oppskrapet og som ikke passet til ledbaren jeg bestilte.
Ledbaren ble montert og jeg kunne ikke blitt mer skuffa. Den lyste mye svakere enn annonsert og lyste opp bakken rett framfor bilen, noe den ikke skulle gjøre. Ledbaren ble kun testet på gårdsplassen og demontert, og jeg tok derfor kontakt med ekstralys angående 100% fornøydgarantien. Denne garantien gjelder altså KUN hvis du IKKE har testet produktet og de kan selge det som HELT nytt. Med andre ord, kan du altså ikke vite om du er fornøyd for å benytte deg av fornøydgarantien deres. Jeg fikk bare til svar at de selv er fornøyd med lampa på sin egen bil og det hjelper meg og den skuffa kona mi ganske lite. Jeg la ut innlegg på Facebook og da skrev den ene ansatte at hun skulle se på saken min igjen, men jeg har fortsatt ikke hørt noen ting fra dem, selv etter påminnelse. Skikkelig seriøst firma og bra kundeservice… Ledbaren, skruene, pappeska og plast var som nytt, men de kunne ikke gi meg refusjon på grunn av at jeg hadde montert kabelsko på DT kontakt, som jeg sa de kunne trekke meg for. Styr langt langt unna. Når jeg la det ut på Facebook, kom det virkelig fram hvor mange som hadde negativ erfaring med dette firmaet og at de ikke tar reklamasjoner på alvor, selv ved mye fukt i lykter. Det finnes heldigvis mange andre seriøse aktører på markedet som jeg kan legge igjen ti-tusenlapper hos. Elendig kundeservice og overprisa produkter med dårlig ytelse.
Grei kundeservice, lang leveringstid
Grei kundeservice, veldig lang leveringstid på 2 uker (pga postnord)
Spammer med SMS
Extralys.no gjør det enkelt å bestille varer uten innlogging, men denne løsningen har klare svakheter. Uten konto kan man ikke styre om man vil motta SMS-reklame, se ordrehistorikk, eller endre bestillinger. Dette gir lite kontroll og fleksibilitet som kunde.
Vurdering: 2/5.
Enkel prosess, men begrenset funksjonalitet og irriterende mangler.
Flott kundeservice
Bestilte to Hb4 ledpærer for 5 måneder siden. Den ene sluttet å lyse nå. Sendte Mail til dem og spurte om det var noe garanti på dette. Det var det😁. Fikk tilsendt ny med en gang. Sendte første mail søndagenformiddagen, allerede mandag formiddagen var ny pære sendt til meg👍. Flott kundeservice. Kan anbefale denne bedriften😁
Dårlig kundeservice
Dårlig kundeservice. Fikk ikkje reklamsjon på 2 år gamle lykter som var fulle i vatn.
Rask levering
Veldig rask levering, handlet 2 ganger og hatt varene i posten 2-3 dager etter begge gangene.
Alt for dyr levering, intet alternativ
Forsøgte at købe en batteridrevet minikompressor på ekstralysdk som tydeligvis er en norsk side. Alt gik fint indtil leveringsmetode skulle vælges. Selv om de på hjemmesiden hævder at levere med Postnord, kunne der kun vælges 1 metode, DHL dag-til-dag til 150 eller 175 kr.! Det var lige dyrt nok. Så er det billigere at købe lokalt.
Bestilte et sæt Xenon pæresæt og og…
Bestilte et sæt Xenon pæresæt og og skrev i mail at det var til en BMW F11. Det kan ikke monteres med org clips. De skal så bestilles ekstra med ny fragt igen. Det er useriøst når det bestilles til en bestemt bil, og i burde vide hvad der kræves for montering. Dårlig oplevelse :-(
Fantastisk nettbutikk
Har handlet en del lys til bil her, og er like fornøyd hver gang. De får varene raskt avgårde, de har god kundeservice og en veldig oversiktlig nettbutikk. Kommer til å handle mer her.
Veldig dårlig kundeservice!
Over tre uker etter at jeg bestilt har…
Over tre uker etter at jeg bestilt har jeg fortsatt ikke mottatt varene som var i lager då bestilling ble gjort. Vanskelig når man ikke kan gi skylden til korona lenger?
Useriøst
Automatisk 1stjerne til butikker som plukker bort kritiske eller negative tilbakemeldinger på produktene og kun legger ut de gode tilbakemeldingene, gjerne flere ganger for å få opp ratinga, svært useriøst.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.