Vi var så heldige at have Ela Installation forbi, og de gjorde et super godt stykke arbejde ude i Køge Skulle have skiftet kontakter, sat spots i og ny eltavle. De vurderede opgaven, gav en fornu... See more
See what reviewers are saying
Jeg har benyttet Ela Installation af 3 omgange og har alle gangene oplevet en hurtig respons, at aftaler overholdes ift. tid pris mv. og ydermere med et godt udført arbejde - hvorfor jeg kun kan an... See more
Company details
Written by the company
Hos Ela Installation er vi stolte af at levere kvalitetsarbejde og skræddersyede løsninger til alle vores kunder. Vi er et dedikeret team af erfarne og kompetente elektrikere, der har stolthed i vores håndværk, er serviceminded og har en ærlige tilgang til faget, samtidig med at vi nok altid skal finde en god løsning på netop dit problem. Vi arbejder konstant på at opretholde vores høje standarder og optimere nuværende ydelser. Vi tilbyder en bred vifte af el-arbejde til både privat og erhverv, herunder: - Belysning - Butikker og kontorer - El-tavler - Ladestandere - Nybyggerier og renovering - DALI belysning - KNX Styring - Varmepumper Uanset omfanget af din opgave, er vi her for at hjælpe.Vores værdier er forankret i pålidelighed, kompetencer og kvalitet. Vi tror på at levere rettidige og effektive løsninger, der lever op til vores kunders unikke behov og deadlines.
Verdens bedste installationer
Skulle have skiftet kontakter, sat spots i og ny eltavle. De vurderede opgaven, gav en fornuftig pris og gik i gang meget hurtigt efter.
Super positiv oplevelse
Professionelle og fantastisk service
Tidligere elektriker havde udført et forfærdeligt arbejde. Jeg havde brug for en elektriker der havde styr på sit arbejde og jeg fandt ELA installation gennem google. Jeg fortalte at korrespondancen mellem alle stikkontakter ikke havde et sammenspil. De kom ud til min adresse som aftalt og udførte deres arbejde med præcision. Kan helt klart anbefale dem. Rigtig god service og professionelle. 5 stjerner herfra!
Ela Installaltion.dk kan jeg kun sige…Jeg kan virkelig anbefale Ela Installation
Ela Installaltion.dk kan jeg kun sige har leveret som aftalt , alt fra tiden til monteringen og tilbuds prisen og ikke mindst en virkelig god og venlig Montør .
Udskiftningen af min gamle el-tavle gik…
Udskiftningen af min gamle el-tavle gik super fint. De kom til tiden og arbejdet blev udført som aftalt til en fin pris. Tak for god service og klart anbefales
De allerbedste anbefalinger gives!
Supergodt og grundigt kvalitetsarbejde udført i dag af Wasim og Bilal fra Ela Installation! Kunne ikke have ønsket det bedre, og også prisen var fin. Dertil kommer, at de begge var både venlige, søde og imødekommende og den samlede oplevelse gør, at jeg til enhver tid vil kontakte Ela Installation igen, når der skal laves elarbejde hos os igen.
PS: Bilal samler på bæreplader til PH 5😉
Hurtig respons, mødestabile med godt udført arbejde
- hvorfor jeg kun kan anbefale Ela Installation.
Super professionel og pålidelig service
Super professionel og pålidelig service
Ela installation udskiftede min eltavle til en ny, hurtigt og effektivt. De var meget professionelle, og jeg følte mig tryg hele vejen igennem. Kan varmt anbefales!
Virkelig gode med mennesker man har med at gøre og man kan altid regne med dem.
Tak for at være til rådighed og levere et godt stykke arbejde
Fantastisk elektrikerarbejde med kort…
Fantastisk elektrikerarbejde med kort varsel, fik vi løst alle de EL-problemer vi havde i vores netop "DIY" lejlighedsprojekt. Ela Installation kan klart anbefales! Kanon god service og fantastiske mennesker! Stor kudos herfra!
Hurtig udrykning, prima service og venligt personale.
Intet negativt at sige herfra
Intet negativt at sige herfra
De leverede det de skulle ret hurtigt, efterlod det hele rent og pænt. Lige som det burde være
Meget venlig, hurtig og præcis service
Meget venlig og hurtig service. Vigtigst af alt fremstod arbejdet professionelt, og udført som ønsket. - kan kun give de bedste anbefalinger, og tænker at bruge firmaet igen ved fremtidig elarbejde.
Kanon service
Kanon service. Venlig og kompetent elektriker, der rykker lynhurtigt ud.
Yderst tilfreds med deres arbejde og…
Yderst tilfreds med deres arbejde og udført med en behagelig energi.
Desuden en fair og fin pris.
Tak
Super anbefalingsværdig kan klart…
Super anbefalingsværdig kan klart anbefales imødekommende og venlige elektriker ⚡️🔌🔋
Bedste service
Bedste service. Holder deres aftaler og arbejder lynhurtigt.
Vil helt klart anbefale dem herfra.
Hurtig service og god betjening 😊
Fantastisk Elektrikerarbejde!
Fantastisk Elektrikerarbejde!
Jeg har for nylig haft fornøjelsen af at få udført noget elektrikerarbejde, og jeg kan kun sige, at jeg er meget imponeret! Elektrikeren var både professionel og effektiv. Han ankom til tiden og gik straks i gang med arbejdet. Det var tydeligt, at han havde en stor erfaring og viden inden for sit felt, hvilket gav mig en stor tryghed.
Arbejdet blev udført til perfektion, og han sørgede for at forklare mig, hvad der blev gjort, og hvorfor det var nødvendigt. Derudover var han meget omhyggelig med at rydde op efter sig selv, hvilket jeg sætter stor pris på. Alt blev gjort inden for den aftalte tidsramme og til en rimelig pris.
Jeg vil klart anbefale denne elektriker til alle, der har brug for professionelt og pålideligt elektrikerarbejde. Fem stjerner herfra!
Godt arbejde og god rådgivning.
Godt arbejde og god rådgivning.
Altid godt og pænt udført arbejde, på vores kontor. Kommer til tiden som aftalt og er altid tilgængelig ved spørgsmål.
Tak for det gode samarbejde.
Jeg kan klart anbefale Ela…
Jeg kan klart anbefale Ela installation. Dygtig og kompetente mennesker der ikke forlader dig før du er tilfreds. De har min varmeste anbefalinger.