Electrostore24 Reviews 8

3.2

Company details

1. Electronics Store

Written by the company

Meer dan 20 jaar geleden zijn wij begonnen. Na zoveel jaar vonden we dat het tijd was voor een frisse start. En daar hoort een nieuwe look en een nieuwe naam bij. Van satelliet expert naar elektronica experts. Natuurlijk kan je nog steeds altijd bij ons terecht voor al je satelliet vragen, maar vraag ons ook gerust naar de perfecte keukenapparatuur, huishoudartikelen of beveilingsproducten.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Advertisement

Waardeloos!

Waardeloos!

Ik had een product besteld via Bol.com. Het bestelde product werd te laat afgeleverd en dan ook nog pas nadat ik extra had betaald voor de aflevering. Dat is niet in de haak!
Vervolgens vraag ik om een BTW-factuur, omdat het om een zakelijke aankoop ging. Hier wordt gewoon niet op gereageerd. De website lijkt uit de lucht te zijn en ook telefonisch is men niet bereikbaar.

June 9, 2023

Oplichters

Oplichters. Ik bestel een snelkookpan. Deze is nooit aangekomen. Ik heb gebeld en gemaild naar verschillende nummers en mailadressen. Al deze nummers en mailadressen bestonden ineens niet meer. Net als de website die ineens offline is gehaald. Mochten ze ooit terugkomen. Niets kopen! trap er niet in! Ik ben blij dat ik uiteindelijk maar 55 euro kwijt ben. Het had veel meer kunnen zijn.

May 21, 2023
Rated 1 out of 5 stars

ik bestel een amiko xfinder…

ik bestel een amiko xfinder professional en ik krijg niet wat ik besteld heb , ik ontvang een amiko xfinder 3 in de plaats. ps op andere site ijn die xfinder 3 , 80 euro goedkoper. Op de koop toe wat ik heb ontvanen werkt niet eens dus ook nog een kapot toestel . Probeer hun te bereiken via tel tevergeefs lukt niet , via mail ook niet hun site plotseling niet bereikbaar error 522, dus met andere woorden een echt bedrieger ik ben even 405 euro lichter

May 24, 2023

Tevreden over de afhandeling van de Amiko HD 8265+ voor satelliet ontvangst

We hadden een Amiko HD 8265+ voor satelliet ontvangst besteld, en was in de veronderstelling dat er ook een elektronisch oog bij zat, nee dus.
Gebeld met Electrostore24 waar een vriendelijke meneer mij te woord stond die begripvol reageerde op mijn probleem en spontaan aanbood dat hij het elektronisch oog gratis ging op sturen, een dag later ontvangen.
Dat noem ik nog eens service richting de klant.
Ik bedank dit bedrijf voor het snelle afhandelen.

April 4, 2023
Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Hele goede en snelle service

Wij hadden een verkeerde afstandsbediening, gebeld en kregen een nieuwe toegestuurd. De andere mochten we houden. De volgende dag al binnen. Geweldige service!

December 16, 2022

Screenprotector TV

Van de week een screenprotector voor de TV gekocht. Ik was nogal sceptisch over een protector, maar het helpt fantastisch! Het contact verliep snel en gemakkelijk. Levering was ook sneller dan verwacht. Prijs op de website is goed ten opzichte van concurrenten. Top ervaring.

November 15, 2022

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look