Overzichtelijke pagina en snel mijn bestelling kunnen doen. Snel en netjes geleverd en alle onderdelen voorzien van een zakje met sticker. Alles was verpakt in een handig doosje die je nog ergens ande... See more
See what reviewers are saying
Kleine levering en snel geleverd. Ik ben zeer tevreden, volgende keer ga ik bij deze firma weer bestellen.
M2 boutjes en moertjes, je kan ze maar nodig hebben. Niet verkrijgbaar bij de bekende doe het zelf zaken maar wel bij Elektronicaonderdelen.nl Snel verzonden en een attente helpdesk.
Company details
Written by the company
Verkoop elektronica onderdelen aan zowel zakelijke als partikuliere klanten
Contact info
Klavermaten 35, 7472 DD, Goor, Netherlands
- 0547-284090
- info@hod-electronics.nl
- elektronicaonderdelen.nl
Snel ontvangen en goed verpakt.
fijne delen geen china meuk
Kleine levering en snel geleverd.
Kleine levering en snel geleverd.
Ik ben zeer tevreden, volgende keer ga ik bij deze firma weer bestellen.
Super snelle service.
ONDANKS KLEINE BESTELLING SNELLE EN…
ONDANKS KLEINE BESTELLING SNELLE EN PERDECTE LEVERING.
gewoon goed zo doorgaan
snelle levering
Goede kwaliteit.
M2 boutjes en moertjes
Snel verzonden en een attente helpdesk.
Snel en het juiste product
Top leverancier voor electronica onderdelen.
Heel veel onderdelen zelf op voorraad, goede prijs, snel en keurig verzorgd geleverd.
Snelle levering en goede verzendkosten
Zocht bipolaire condensators was…
Zocht bipolaire condensators was moeilijk en duur hier goed geprijsd en snel en keurig verpakt zal zeker nog wel hier kijken voordat ik iets bestel
Goede service, goedkope reparatie kunnen doen ipv apparaat vervangen.
Ik zocht een specifiek onderdeel en dit was een van de weinige webshops waar ik deze (op voorraad) kon vinden. Met afwijkende verzendmethode wegens lage waarde van het onderdeeltje, heb ik onze vloerverwarming thermostaat van ruim €100 voor een paar euro kunnen repareren en hoefden we deze niet te vervangen.
Top!

Reply from Elektronicaonderdelen
Snelle levering!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.