2.7

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

2.7

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Reageren niet

Reageren niet. onbereikbaar. betalen niet terug. waardeloos. Voor aardig bedrag besteld. eerste keer ging prima. dus dacht, goed bedrijf. vergissing. Nog keer besteld wekenlang niets ontvangen. gemailed gebeld; zinloos nemen niet op. Reageren niet op mails. drie sommaties gestuurd voor tweede bestelling 350 euro. geld komt niet, Bellen zinloos altijd antwoord apparaat. Dealer inmiddels aangeschreven. bezing eer ge begint. Inmiddels vele andere ajax producten elders besteld.

May 1, 2026

KOOP HIER NIET!!!! OPLICHTERS

IK WIL IEDEREEN WAARSCHUWEN VOOR DIT BEDRIJF!!!!!

- Bestelling niet verzonden
- Geen reactie op e-mail
- Geen reactie op Whatsapp

Het zijn oplichters die nep artikelen verkopen en NIET leveren

February 20, 2026

Onbetrouwbare verkoper

Via Elitesecure.com heb ik een bestelling geplaatst op 25 december. In plaats van het bestelde product (van Ajax systems) kreeg ik een compleet ander artikel geleverd. Sindsdien probeer ik al weken contact op te nemen met de verkoper, maar zonder succes:

geen reactie op e‑mail
geen antwoord via WhatsApp
geen gehoor aan telefoontjes

Ook de algemene voorwaarden die op de site staan, bevatten duidelijke lacunes. Het is onduidelijk hoe klachten afgehandeld worden en welke rechten ik als consument heb. Er wordt verwezen naar Thuiswinkel.org in het geval van klachten, maar daar blijkt deze verkoper geen lid van te zijn.

De algemene voorwaarden bevat veel artikelen, maar geen enkele is in de praktijk van toepassing of uitvoerbaar. Het lijkt erop dat deze 'verkoper' de algemene voorwaarden van een andere winkel gebruikt heeft, maar zelf het document niet gelezen heeft.

Daarnaast lijkt het erop dat het Ajax‑certificaat van de webshop niet verlengd is (of niet meer verlengd zal worden). Ajax systems is inmiddels ook bezig met een onderzoek naar deze verkoper , wat aangeeft dat er serieuze problemen zijn met de betrouwbaarheid van de site.

Kortom, mijn ervaring is zeer negatief. Ik raad anderen af om hier iets te kopen totdat de winkel haar service en certificering op orde heeft gebracht.

Alle positieve reviews zijn waarschijnlijk geplaatst door de verkoper zelf.

December 25, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Heldere en betrouwbare club!

Het Ajax alarmsysteem gaf een wat vreemde storing wat ik meteen besproken heb met de mensen van Elitesecure. Het is al mooi dat het systeem een storing geeft en de storing bleek terecht. Binnen de kortste keren werd de storing verholpen zodat het alarm weer helemaal naar behoren werkt. Dit systeem kan ik dus zeker aanbevelen en Elitesecure al helemaal!

February 3, 2025

Fijne en heldere communicatie

Fijne en heldere communicatie. Installatie van het Ajax alarmsysteem was heel snel en gemakkelijk zoals ze hadden uitgelegd. Ook fijn dat ze op afstand nog even met me mee hebben gekeken.

December 2, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Zeer tevreden met het Ajax…

Zeer tevreden met het Ajax Alarmsysteem, enige tijd geleden aangeschaft inclusief installatie. De betreffende installateur was zeer professioneel en had goede kennis van zaken. Door het meedenken en antwoorden op mijn vragen die ik had m.b.t. de apparatuur en de mogelijkheden heb ik nu met een gerust hart mijn pand kunnen beveiligen

October 30, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Ik heb een fireprotect en een camera…

Ik heb een fireprotect en een camera besteld om huidige systeem uit te bereiden. Zending was snel maar helaas had ik de verkeerde type brandmelder ontvangen, contact opgenomen en heel snel de correcte opgestuurd gekregen en mocht de verkeerde gratis terug sturen. Top service en snel geholpen.

October 9, 2024

ONBEREIKBAAR

Ik heb mijn bestelling van 10-6-'23 tot op de dag 4-7'23 nog niet ontvangen. Ik was toch wel benieuwd wat de leverstatus is.
Telefonisch totaal onbereikbaar (irritant) en verzonden mail niet beantwoord.

July 4, 2023

Totaal onbereikbaar

Verkeerde levering. Klantendienst onbereikbaar. Telefoon wordt niet beantwoord en mails bouncen back.

March 23, 2023

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look