No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Ze reageren nergens op
Ze reageren nergens op. Geen bestelgegevens ontvangen en geen pakket met schoenen. Wel betaald. Ik ga er vanuit dat deze site fake is. Niet bestellen.
Krijg geen contact en wil retourneren wat dus niet lukt
Ik probeer al een week contact te krijgen om erachter te komen hoe ik mijn bestelling kan retourneren en dus mijn geld terug krijg. Had al geen bevestiging van mijn bestelling gehad. Uiteindelijk wel geleverd maar geen formulieren of iets erbij dus ik heb geen idee hoe ik het kan terug sturen en waarnaar toe.
Het email adres is niet juist die op de website staat en ik krijg ook geen reactie wanneer ik een contactformulier invul.
Graag contact want straks ben ik te laat met retouren door jullie slechte service in deze. Zo hoort het niet te gaan en ik wil mijn geld terug en het netjes terugsturen.
Niks bestellen
Niks bestellen. Binnen één dag versturen doen ze niet... eigenlijk versturen ze helemaal NIET.
Ze belazeren de boel
Zij sturen geen Bestelbevestiging en na een week heb ik ook mijn schoenen nog niet binnen, terwijl ik wel betaald heb!! Dus ik vertrouw dit bedrijf voor geen meter. Je kan ze ook niet bellen, alleen mailen.
En je krijgt uiteraard ook geen bevestiging van de mailtjes die je ze stuurt.
IK ZOU HIER NIETS KOPEN!!! Ze belazeren de boel!!!!
Geen schoenen ontvangen
Geen bestelbevestiging, geen reactie op mail en na 11 dagen nog steeds geen schoenen ontvangen. Waardeloos!
Niet zo snel nog een keer bestellen
Ze vragen wat geduld en een iDeal betaling (Klarna lukte niet), reageren op geen enkele mail maar tot mijn verbazing na 12 dagen toch mijn pakketje netjes ontvangen.
Er zijn 2 shops
Er zijn 2 shops. Elly fashion en Elsa mode.
Er wordt Klarna aangeboden in de Ad maar bij betaalgegevens is die optie er niet! Twijfelachtig!
The Trustpilot Experience