Meget venligt personale og byens bedste…
Meget venligt personale og byens bedste pizza. 🍕
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Meget venligt personale og byens bedste pizza. 🍕
Lækker pizza, knap så lækker burgere.
altså gode størrelser men de burgere var ægte ikke pengene værd.
Nam nam 😍! Jeg har foreløbig fået pizza nr 18 og nr 22, som var ren lykke for min præference 🤌👌. - Der laves gode tyrkiske pizzaer med meget fyld, let sødlig brød, bid i løgene og snasket af hvidløgsolie, som jeg foretrækker. (Den typiske italienske pizza er altid en for enkel og kedelig skuffelse for mig 😅)
Jeg er mæt efter en halv pizza med al den lækre fyld på.
Der er lun og venlig stemning.
Hvorfor de kalder sig en cafe forstår jeg ikke rigtig. De kunne endnu ikke lave kaffe i sidste uge til min kæreste, og deres cafémenu fylder blot en enkelt lille side i en fyldig bog over diverse mad, man kan bestille. Det er til gengæld super fantastisk pizza de laver! Så pyt med at jeg ikke forstår navnet! 😉👍
Utrolig venlig betjening, super lækkert billigt mad med hjemmelavet pita og burgerbrød.
Bestemt ikke sidste gang vi spiser der
Maden var uspiselig.
Meget venlig betjening, men uspiselig mad.
Bestilte kyllingefillet, men fik paneret restekød der ikke havde noget med kyllingefilet at gøre. Dertil meget tørre friturestegte bådkartofler, lunken bearnaise sauce, og en lille meget kedelig salat.
Absolut ikke pengene værd :(
Gode og lækre retter hver gang.
Flink personale der har styr på hvad de laver.
Jeg kan kun sige, at det er unikt. Det samme som Hobro by manglede. Lækker mad og varmt miljø med fremragende betjening
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.