Elyraamsterdam

All reviews

4 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Elyramsterdam.nl is onbetrouwbaar

Elyramsterdam.nl is een erg onbetrouwbare website! Het duurt lang voordat je pakket binnen is, de kleding en de kwaliteit hiervan komt niet overheen met de foto’s en het retouradres is in China!! Dit terwijl het op een Nederlandse webshop lijkt. De communicatie met elyraamsterdam verloopt zeer moeizaam, ik ben maanden bezig geweest om mijn geld terug te krijgen. Uiteindelijk heb ik met behulp van de website nietbezorgd.nl mijn volledige aankoopbedrag terug gekregen, nietbezorgd.nl kan ik heel erg aanraden om te helpen in dit soort gevallen!!

January 3, 2026

PURE SCAM! ROMMEL VAN CHINA

DIT IS SCAM!! Ik had 2 jurken besteld op de website, ik dacht een boetiek in de regio te steunen maar nee, de kledij komt recht uit china. De stof is van erg slechte kwaliteit en de maten/model van de jurken klopt niet. Ik heb contact opgenomen met de klantendienst omdat er op hun website duidelijk vermeld staat '30 dagen bedenktijd' maar dat is niet zo. De jurken kon ik niet terugsturen, ik kon ze niet fysiek gaan afgeven en ik werd ook niet terugbetaald. Ik ben gewoon opgelicht en heb betaald voor 2 stukjes stof waar ik zelf mijn huis nog niet zou kunnen mee poetsen...

August 20, 2025

Oplichters

Dropshippers
heeft geen reet te maken met amsterdam, op de site doen ze je laten geloven dat ze in amsterdam zitten en retouren moet je zelf opsturen ( retour adres in china met 50 euro verzendkosten )

August 30, 2025

Elyra Amsterdam

Elyra Amsterdam , oplichting!
Zonder van je moeite en geld.
Slechte kwaliteit zeker niet hetzelfde als te zien is op de website. Veel correspondentie gehad, maar nooit mijn geld teruggestort. Veel handelingen moeten doen om foto’s te maken van de kleding voordat het teruggestuurd mag worden naar China waar je zelf voor moet betalen en dat is niet goedkoop! Ze hebben allemaal een KVK nummer in Nederland, maar het retour adres is dus China, wat eerder niet op
De website stond aangegeven. Daarna hebben ze mij een verkeerd retouradres gegeven dus het pakket komt nooit aan en geen tot op heden geld terug! Ook al zijn mijn producten teruggestuurd met bewijsstukken.

October 7, 2025

Pas op, dropshipping!

Pas op, niets kopen! Deze webshop oogt als een Nederlands bedrijf. Maar let op: dit is dropshipping. Op het moment dat je producten wilt terugsturen, moet je eerst een mail sturen. Dan krijg je keer op keer een mail terug met allerlei ‘gunsten’: 20% van de aankoopprijs en het ‘mogen’ behouden van de bestelling.
Na meerdere mails met het verzoek om het retouradres, bleek dat de producten op eigen kosten naar China teruggestuurd moesten worden. Dit werd nergens op de website vermeld (Inmiddels wel). Webshop gemeld bij Consuwijzer.

August 3, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Dropshipping, koop hier niet!

Dropshipping! Als je je product wil retourneren kan dit alleen naar hun zogenaamd magazijn in China! Adres in nl geven ze niet, je kan 15% korting krijgen. Dit is echt geld verdienen over andermans rug: pure oplichting. Melding gemaakt en aangifte gedaan

July 29, 2025

Oplichters!

Niet bestellen, oplichters! Ik wil mijn verkeerd geleverde bestelling retour zenden, maar de klantenservice werkt niet mee, houdt mij aan het lijntje en vraagt tot 2 keer toe foto’s aan te leveren van het artikel dat niet overeenkomt met de foto op de site, daarnaast zeer slechte kwaliteit. Ik ben nu al weken tevergeefs bezig om een retourformulier te krijgen. Ik ga er werk van maken om deze site uit de lucht te krijgen, pure oplichterij!!

July 23, 2025

Oplichters!

Oplichters!! Kleren komen overduidelijk uit China ofzo. Levertijd was erg lang maar na het lezen van andere recensies verbaasde het mij dat mijn pakket überhaupt gekomen is. De kleren zien er niet uit. Bespaar je geld en bestel hier niet!!!

July 22, 2025

Zeer slechte

Zeer slechte, door AI gegenereerde website. Producten staan er dubbel op, kwaliteit is erg slecht en als je iets wilt retourneren, gaat dat zeer moeizaam! Claimt een adres in Nijmegen te hebben, maar vervolgens krijg je een track en trace uit China. Ik heb een melding gemaakt bij Consuwijzer! Raad het aan om iedereen dat te laten doen, echt oplichting!!

July 4, 2025

Retourneren NIET mogelijk

Een product geleverd wat niet aan de verwachtingen voldeed
Gevraagd om een mogelijkheid (via mail) om het product te retourneren, ze sturen dan een adres op in China !!!
Telefonisch NIET te bereiken en verder wordt niet op de mail gereageerd waar om een retour adres in Nederland wordt gevraagd.

July 8, 2025

NIET BESTELLEN

Ik zou zeker niet bestellen vanuit deze website. Het Nederlandse nummer is niet bereikbaar, meteen voicemail. De emails die je verstuurd lijkt niet door een mens te worden verstuurd. Als je terug wil sturen krijg je een adres van China. Je bent minstens €15,- kwijt aan retour en dit allemaal moet je zelf regelen. Het zijn goedkope spullen die het geld niet waar zijn. Op de foto lijkt het artikel heel anders dan in het echt. Echte oplichting

Meld ajb dit bedrijf via Consuwijzer, zodat ze dit kunnen onderzoeken.

July 1, 2025

Misleiding op zijn zachts

Tekst op website is leugenachtig. Het is inderdaad niets meer of minder dan een bestelling die men doorplaatst naar china. Resultaat te klein, slechte kwaliteit, slechte pasvorm

July 2, 2025

Wat een oplichterij!

Wat een oplichterij!! Als je het bestelde artikel retour wilt sturen dan wordt je geacht dit naar china te doen! Dit wordt nergens vermeld !! Gewoon pure oplichting!! Ik ga er werk van maken

July 2, 2025

ElyraAmsterdam.nl / fraudewebsite!

Dit bedrijf doet zich voor als een echte winkel maar helaas…..het is een rechtstreeks verkooppunt uit China.
De website is misleidend, dit wordt nergens vermeld.
Totdat je een verzendbevestiging krijgt uit China.
Je kunt het dan ook niet meer annuleren, terwijl je het herroepingsrecht moet kunnen laten gelden!!
Zeer slecht!
Aanvulling;
Als je uiteindelijk de zending hebt ontvangen en de producten vallen tegen dan moet je erg veel moeite doen om een retourformulier te krijgen.
Je mag het artikel ook allen terugsturen naar een adres in CHINA, dus kijk uit want dat kost erg veel geld.
Ze hebben een zgn. postbus, volgens hun website, in Nederland!
Ik ga iig aangifte doen voor WEBSITEFRAUDE, want dat is het!

June 25, 2025

The Trustpilot Experience