E.M Beauty & EMS Studio Reviews 60

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig hyggeligt sted. Søde medarbejdere og rolig atmosfære. Det første jeg lagde mærke til var duften i salonen. Den er skøn og afslappende.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er simpelthen nødt til at dele min oplevelse Jeg har lige fået lavet skinpin hos EM beauty, og WOW – jeg er så imponeret! Hele oplevelsen var fra start til slut både professionel, tryg o... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg fik en behandling med hårfjerning i dag hos Jacqeline, og jeg er virkelig imponeret! Hun var utrolig grundig og tog sig god tid til at sikre, at alt blev gjort ordentligt. Man kan virkelig mærke... See more

Rated 4 out of 5 stars

Fik fortalt hvordan det virkede, og så lå jeg i maskineriet i 45 min, bagefter var det faktisk behageligt, efter alt det tryk. Vil gerne prøve det igen

1. Beauty Salon

Written by the company

Skønhedsklinik og EMS Studie med dig i centrum. Vi tilbyder Permanent hårfjerning, Microneedling, Lymfe- & Kompresionsmassage og EMS træning. Klinikken er registreret hos styrelsen for patientsikkerhed samt tilknyttet en dermatolog og sygeplejersker i klinikken.

4.8

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Meget kompetent og imødekommende…

Meget kompetent og imødekommende behandler (indehaveren) samt moderne lokaler og udstyr. Kan varmt anbefale.

March 16, 2024

Hej Sinan,
Tusind TAK for din anmeldelse. Vi glæder os til at se dig i klinikken igen.

10/10 negle

Jeg får altid lavet negle hos Eda. Hun udviser altid stor professionelisme samt perfektionisme og resultatet taler for sig selv. Hun har formået at skabe en rolig atmosfære i klinikken og man føler sig hjemme så snart man træder ind. Mine varmeste anbefalinger!

April 5, 2024

Hej Nadja,

Tusind TAK for den fine anmeldelse. Vi glæder os til at se dig i klinikken igen.

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god behandling med effektive…

Rigtig god behandling med effektive resultater. Eda er fleksibel og hjælpsom med at finde en passende tid. Dertil er priserne utrolig gode!

Kæmpe anbefaling herfra

April 5, 2024

Hej Anita,

Tusind TAK for din fine anmeldelse. Vi glæder os til at se dig i klinikken igen.

Rated 5 out of 5 stars

efter mange år med uønsket hårvækst

Jeg blev som teenager dignosticeret med PCO, og har siden døjet med uønsket hårvækst, og har i de 20 år prøvet med alverdens ting, har fået noget laser før men virkede ikke med tog derfor til en samtale - her blev man taget godt imod og blev sat grundigt ind i hvad man skal igang med og jeg var spændt på det, og nu har jeg været til 8 behandlinger med hårvækst i ansigtet og er mega tilfreds med resultatet og er igang med ben efter en god dialog med personalet.
kan varmt anbefale E.M Beauty.

March 4, 2024

Hej Anne Dorthe,

Tusinde TAK for din anmeldelse. VI er SÅ glade for at have hjulpet dig.

Dine fine ord om konsultationen vil gå videre til vores sygeplejersker.

TAK endnu en gang og vi ses til næste behandling

E.M Beauty

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har hjulpet EM Beauty med markedsføring siden september!

Mit samarbejde med EM Beauty siden september har været en ekstraordinær positiv oplevelse. Jeg vil især fremhæve deres imponerende dedikation til kundetilfredshed. Dette afspejles tydeligt i deres konsekvente punktlighed, lynhurtige respons og åbenhed over for nye ideer. Deres evne til at være pålidelige og samtidig være åbne for innovation har virkelig gjort samarbejdet glidende og produktivt. Jeg er imponeret over deres professionalisme og ser frem til fortsat succesfuldt samarbejde med EM Beauty ✊🏻⚡️

December 13, 2023

Hej Hadi,

MANGE TAK for de fine ord. Vi kan kun give de samme ord tilbage. TAK for samarbejdet.

Hilsen
E.M Beauty teamet

Rated 5 out of 5 stars

Permanent hårfjerning der virker!

Jeg overvejede at få lavet permanent hårfjerning, men ærligt; med mine mellemøstlige gener, tænkte jeg at det måske ville være lidt spild. Men hold da op, aldrig har jeg taget så meget fejl. Udover at jeg tydelig kunne se forskel efter bare den første behandling, var det eneste jeg skulle bekymre mig om, hvilke datoer jeg kunne komme til behandling.

Der er styr på det hele, man føler sig tryg, i professionel behandling, ligesom der kan svares på alle de spørgsmål man har vedr behandlingen. Intet er overladt til tilfældigheder og selv hvilke styrker ens foregående behandlinger er foregået på er noteret ned. Så man får virkelig en behandling der er tiltænkt og ikke bare en "standard" behandling!

For dem der overvejer det, prøv det én gang og jeg er sikker på i fortsætter forløbet i den nødvendige tid, for jeg tænkte også at jeg "kun" lige skulle prøve men det har faktisk hjulpet hverdagen, ved at droppe de besværlige barberinger og røde knopper på ryg og krop.

September 12, 2023

Hej Cagdas,

Tusinde TAK for din fine anmeldelse! Den varmer virkelig i en kold december måned ;-) Vi er meget glad for den positive oplevelse du har fået i klinikken og ikke mindst KÆMPE TAK for at dele den med andre.

Vi glæder os til at behandle dig igen.

E.M Beauty teamet

Rated 5 out of 5 stars

Har fået permanent hårfjerning i…

Har fået permanent hårfjerning i klinikken og kan kun anbefale klinikken. Professionelt fra start til slut og med en rigtig god vejledning hele forløbet igennem

March 28, 2023

Hej,

MANGE TAK for de fine ord, vi sætter virkelig pris på din anmeldelse. Ses til næste behandling :-)

Super sød behandler

Super sød behandler. Dejlig at hyggesnakke med. Perfekt udført arbejde af forstærkning af egen negl. De flotteste negle jeg længe har haft og fået lavet. Kommer klart igen. De varmeste anbefalinger herfra.

February 21, 2023

Hej Elin,

MANGE TAK for din anmeldelse. Jeg er SÅ glad for at læse, at du er tilfreds med mit arbejde. Glæder mig til at du kommer igen!

Kæmpe anbefaling

Mine varmeste anbefalinger til Eda. Hun er så dygtig og dedikeret til hendes arbejde. Man bliver altid mødt med en stort smil og stor kompetance. Alt bliver lavet helt perfekt og der er en fantastisk holdbarhed på de negle hun laver.

December 23, 2022

Hej Rie,

MANGE TAK for din fine anmeldelse, det glæder mig SÅ MEGET at du er glad og tilfreds med mit arbejde.
Glæder mig allerede til næste gang du kommer forbi klinikken <3

Rated 5 out of 5 stars

I trygge og kompetente hænder! 🌟

Jeg har nu fået min 2. behandling permanent hårfjerning med laser hos EM Beauty Studio - og allerede efter første behandling var jeg så positiv overrasket over resultatet. Eda er super dygtig og kompetent, man føler sig i trygge hænder og går derfra med en god oplevelse efter sine behandlinger. Jeg fik ligeledes god rådgivning og vejledning inden opstart. KÆMPE anbefaling herfra hvis man ligesom mig går med lysten til at blive “hårløs” steder på kroppen ;-)

December 14, 2022

Hej Karoline,

MANGE TAK for din fine anmeldelse <3 Det betyder så meget for mig at du er glad og tilfreds med mit arbejde og at du føler dig i trygge hænder, før, under og efter behandling.

Glæder mig allerede til næste gang du kommer forbi klinikken.

Eda - E.M Beauty Studio

Kæmpe anbefaling

Jeg får ordnet negle og vipper hos Eda hver 4-6 uge og jeg kan varmt anbefale at gå til hende, når du ønsker at forkæle dig selv. Edas ekspertise er fantastisk og hendes produkter holder, som ingen andre jeg har prøvet behandlinger hos.

December 6, 2022

Hej Louise,

Bedste negle behandlinger 🤩

Jeg kan VARMT anbefale E.M. Beauty Studio. Jeg får lavet gelé negle ved Eda ca. hver 4 uge, og jeg har aldrig oplevet en knækket negl eller andre udfordringer herom. Det er uden tvivl den bedste kvalitet jeg nogensinde har prøvet. Eda er sød og smilende samtidig er hun professionel og lytter til mine ønsker.

Kæmpe anbefaling herfra.

November 30, 2022

Hej Melina,

Mange tak for din anmeldelse, den er virkelig værdsat og jeg er virkelig glad for at du er tilfreds med dine negler og at de holder.

Rated 5 out of 5 stars

Eda gør et fantastisk arbejde

Eda gør et fantastisk arbejde! Hun er omhyggelig, overholder alle aftaler og er knalddygtig til sit arbejde! Hun er med på nye idéer og meget fleksible med sine tider. De varmeste anbefalinger herfra.

November 22, 2022

Hej Cecilie,

Mange tak for din anmeldelse, den er virkelig værdsat. Er virkelig glad for at du er tilfreds med dine behandlinger hos mig.

Rated 5 out of 5 stars

Får permanent hårfjerning med…

Får permanent hårfjerning med laserbehandling hos Eda, og er super tilfreds med både resultat og service. Virkelige gode priser og fleksibilitet i forhold til tidsbestilling.
Kan klart anbefales!

December 8, 2022

Hej Monika,

Mange tak for din anmeldelse, den er virkelig værdsat. Prøver at gøre mit bedste og er virkelig glad for at du er tilfreds med resultatet.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er MEGET MEGET tilfreds med min…

Jeg er MEGET MEGET tilfreds med min behandlinger hos E.M. Beauty Studio🥰 Eda er virkelig sød, behagelig, dygtig og giver professionel vejledning. Jeg føler mig tryg hos hende.
Kan varmt anbefales.

Hej Vajee,

Mange tak for din anmeldelse, den er virkelig værdsat.

Er virkelig glad for at du er tilfreds med dine behandlinger i klinikken samtidig med at du føler dig tryg, det er virkelig vigtigt for mig.

Mine bedste anbefalinger 🤩

Mine bedste anbefalinger 🤩. Jeg har fået lavet negle af Eda et utal af gange. Har altid skøre nye idéer - og Eda er altid med på idéerne og har forslag til evt justeringer hvis det stikker helt af for mig. Det er godt håndværk og mine negle holder mindst 4 uger uden at knække - på trods af at jeg ofte “glider” med neglene på feks skuffer el indbyggede skabe.

November 29, 2022

Hej Jane,

Mange tak for din anmeldelse, den er virkelig værdsat.
Er virkelig glad for at du er tilfreds og selvfølgelig at de holder på trods af at du er meget aktiv med dine negle :-) Og dine idéer er altid skønne ;-)

Virkelig anbefalelsesværdig

Eda er super dygtig og laver de flotteste og holdbare negle på mig hver 4/5 uge. Hun giver god vejledning omkring hendes behandlinger og man føler sig tryg i hendes hænder.

Hej Lone,

Mange tak for din anmeldelse, den er virkelig værdsat.

Er virkelig glad for at du er tilfreds med dine negle.

Rated 5 out of 5 stars

Kvalitet og design er intet mindre end perfekt

Jeg har fået ordnet negle hos Eda, hver måned, i snart et år. Hun er yderst professionel, og levere et resultat over al forventning, hver gang. Kvaliteten og designet er så tilfredsstillende. Jeg har prøvet at få lavet negle forskellige steder, og Eda er uden tvivl den dygtigste.
Derudover er hun så smilende, og imødekommende, meget behagelig at være hos.
Holdbarheden kan man ikke sætte en finger på, de er stadig lige så fine efter 4 uger, som da man fik dem lavet. Og vigtigst af alt: dine egne negle tager ikke på nogen måde skade, af det hun bruger.

Uden tvivl 5 stjerner herfra! 🤩

December 1, 2022

Hej Carina,

Mange tak for din anmeldelse, den er virkelig værdsat.
Jeg er virkelig glad for at du er tilfreds med behandlingerne hos mig, det er det vigtigste.

Flotte negle der holder

Super god service og et virkelig flot og professionelt resultat hver gang.
God atmosfære, Eda er virkelig dygtig og giver professionel vejledning.
Kan varmt anbefales🥰

Hej Jeanne,

Mange tak for din anmeldelse, den er virkelig værdsat.
Er virkelig glad for at du er tilfreds med dine behandlinger i klinikken. Den gode atmosfære skaber vi sammen ;-)

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er 100% tilfreds med mine…

Jeg er 100% tilfreds med mine behandlinger og ikke mindst vejledningen hos E.M Beauty Studio. De er meget servicemindede og det giver også en ekstra tryghed, at de er registreret hos styrelsen for patientsikkerhed og at der er tilknyttet sygeplejerske og dermatolog til klinikken, så man ved at man er sikker på at forholdene er i orden.

November 13, 2022

Hej Irem.

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi prøver på at gøre vores bedste, så I kunder føler jer trygge og i sikre hænder hos os.

Vi ses til din næste behandling :-)

Take a closer look