Embrace & Bloom Reviews 13

1-star

Replied to 33% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Klantenservice reageert niet

Heb een tweede keer een bestelling gedaan.
Heb krijg een foute bestelling heb ondertussen al 3x gemaild maar krijg geen gehoor…..
Zo ga je niet met klanten om!

January 5, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Armbandje van 39 euro besteld dat…

Armbandje van 39 euro besteld dat rechtstreeks uit China werd verstuurd. Op Temu is dit armbandje voor nog geen 2 euro te koop. Nadat ik contact met de “klantenservice” heb opgenomen met klacht en aanvraag van retourformulier krijg ik een aantal keer hetzelfde standaard antwoord dat aan retour sturen kosten zijn verbonden. Dit is een scam website. Het stel dat dit bedrijf leidt is niet echt. Het is gewoon een Chinese oplichter.

November 1, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Teleurgesteld door beschadigd product.

Vandaag mijn bestelling gekregen. Keurig verpakt in een bubbeltjesplastic envelop. Het doosje was evengoed flink beschadig, karton was vochtig en plat gedrukt.
Ik had een ketting besteld, lag los erin. Deze was wel goed.
Er zat een kussentje met maar 1 oorbel die geheel was vervormd en in
elkaar gedrukt. Hopelijk wordt er een nieuw setje opgestuurd?

October 16, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Ketting bestelt en bij ontvangst bleek het niet goed te zijn. Gelijk met elkaar gemaild en ik heb een nieuwe ketting met hanger en als extra een ring ontvangen. Snelle communicate en super blij met de mooie ketting. Bedankt voor jullie service.

October 2, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Een heldere informatie over de…

Een heldere informatie over de bestelling en de bezorging. Persoonlijk heb ik voor zo’n fijn symbool een fijnere ketting in gebruik.
Ik heb hem net 2 dagen om en weet nog niet hoe de hanger qua kleur blijft. Ben blij met de combinatie van de tekens.
En … er zat een verrassingscadeautje in het pakketje welke ik ooit ergens op mijn mood board had staan. Bedankt voor het lieve gebaar

October 2, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Ik had een bestelling gedaan

Ik had een bestelling gedaan, kreeg snel reactie dat het verzonden zou worden . Dan bleek bestelling uit China te komen. Toen bleek dat bestelling tijdens mijn vakantie binnen zou komen en ik het niet op tijd af zou kunnen halen, heb ik hierover een bericht gestuurd. Na stuk of 4, 5x, geen enkele reactie terug gehad. Bestelling was inmiddels door DHL retour gestuurd. Dit ook gemeld, weer géén reactie. Geld ben ik dus ook kwijt. DO NOT TRUST THIS WEBSHOP!!!!!!

September 18, 2025

Beste Sharon,

Wat jammer om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad. Onze excuses dat dit zo gelopen is. Wij willen benadrukken dat onze klantenservice altijd bereikbaar is via info@embraceandbloom.nl
, zoals ook op onze website vermeld staat. Via dat kanaal helpen we je dezelfde dag nog verder.

We hebben inmiddels je bericht via Facebook gezien en daar ook netjes op gereageerd. Je pakketje zal zeker nog bij je aankomen. Mocht er in de toekomst iets zijn, stuur ons gerust direct een mailtje, dan lossen we het dezelfde dag voor je op.

Team Embrace & Bloom

Vandaag eindelijk binnen

Vandaag eindelijk binnen. Het symbool trok mij aan, maar de kwaliteit is voor dit geld slecht. Op kleding is het goed te dragen op de blote huid is het erg scherp.

Ik had er eigenlijk voor dat geld wel wat meer van verwacht.

September 18, 2025

Dropshipping!!⚠️⚠️⚠️⚠️

Reactie op jullie reactie....zo exclusief zijn de sieraden niet als precies dezelfde sieraden op Chinese websites te koop zijn!!
Ik zag dat de bezorgtijd tussen de 7 en 14 dagen is ging er gelijk een lampje branden. Deze sieraden komen van Ali express en Shein voor een paar euro!! Trap er niet in!! Koop nooit zomaar bij een "bedrijf" maar zoek eerst recensies op en kijk op de Chinese websites of het daar vandaan komt.

August 23, 2025

Reply from Embrace & Bloom

Bedankt dat je je zorgen deelt. Bij Embrace & Bloom werken we echter bewust samen met een vaste leverancier die onze sieraden exclusief voor ons produceert, zodat we de kwaliteit en afwerking kunnen waarborgen. Elk sieraad wordt zorgvuldig gemaakt, gecontroleerd en verzonden in onze eigen verpakking, inclusief service en garantie.

Ons doel is om niet alleen een product te leveren, maar een betekenisvol sieraad dat je met vertrouwen en plezier kunt dragen.

Prachtig!

Prachtig sieraad! Ik straal en krijg super veel complimenten.

August 15, 2025

Reply from Embrace & Bloom

Wat mooi om te lezen dat je zo straalt met je sieraad en er complimenten over krijgt. Dat is precies waar we het voor doen, jou laten schitteren met iets bijzonders. Dankjewel voor je lieve woorden en je vertrouwen in ons.

Trap hier niet in

Zo jammer ook weer van dit soort bedrijven die misleiden. Via een advertentie van een mooie hanger bij dit bedrijf terecht gekomen. Ze vragen dan nu in de aanbieding rond de 35 euro voor de hanger met ketting. Nou ga ik altijd zoeken en ja hoor precies hetzelfde op AliExpress voor 4,29.
Jammer dat ik geen foto's kan toevoegen want hier natuurlijk niet besteld en nu krijg ik dat ik extra info moet doorgeven omdat ik anders niet echt zou zijn.

August 15, 2025

Reply from Embrace & Bloom

Bedankt voor je feedback. We begrijpen je zorgen en willen graag toelichten dat wij zorgvuldig samenwerken met een leverancier die staan voor hoogwaardige kwaliteit en duurzame materialen. Elk sieraad wordt met aandacht gemaakt, gecontroleerd en verzonden, zodat we zeker weten dat onze klanten iets bijzonders ontvangen dat lang meegaat.

We weten dat er online veel goedkope kopieën te vinden zijn, maar wij kiezen er bewust voor om te investeren in kwaliteit, een veilige levering en een service waar je op kunt vertrouwen.

Heel blij mee

Heel blij met de Velotus ketting. De kwaliteit is top en hij helpt echt!

August 7, 2025

Reply from Embrace & Bloom

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je Velotus ketting en dat hij je kracht geeft. Dankjewel voor je vertrouwen in ons, we wensen je nog heel veel mooie momenten met je sieraad.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look