En enkel stjerne herfra kun på grund af…
En enkel stjerne herfra kun på grund af det er minimumskravet for at kunne anmelde, ellers ingen.
Verdens værste service uden lige. Vi bestille bord til 6 personer og bestilte maden i forvejen så vi kunne sikre os at maden vil nogenlunde være klar. Vi endte med at vente i over 1.5 time, vi fik kun vores drikkevare og suppe på samme tid, dog fik min kammerat en halv suppe og kommentaren “du får lidt
Mere suppe om lidt, vi skal lige varme den”.
Forretterne kom vitterligt enkeltvis og med minimum 5-10 minutters ventetid. Hver gang vi kaldte på en medarbejder fik vi 2 finger i vejret fra den anden ende af restauranten og med sætningen “2 sekunder så kommer jeg” det skete dog aldrig.
En af os valgte at gå op til kassen for at hører hvornår maden var klar, og endte med at få at vide “alle venter på maden det kommer snart”
Vi besluttede os at gå da vi havde en bagkant.
Inden vi fik lov til at gå fik vi lige en meget ubehagelig snak med en meget højlydt medarbejder, som prøvede at få os til at blive ved at sige at det er synd at smide maden ud når nu det var klart om kort tid. 1.5 time efter.
Vi sagde at vi gerne ville betale for vores drikkevarer og halve forretter, men medarbejderen ville have 1.800kr da vi jo allerede havde bestilt vores mad. Vi lagde 600kr og gik, men hun insisteret på at få noget mere fra den sidste mand der var på vej ud og han gav 200kr mere for at få fred.
Absolut værste service nogensinde!
værste oplevede og dårligste service, Ventede 1,5 timer kun på at modtage drikkevare, vi nåede aldrig at få maden, vi beslutter os for gå, så får vi af vide at vi skal betale for maden
Dårligste service, og ringe mad. Kan ikke anbefaledes. Ventede 1,5 timer kun på at modtage drikkevare 👎🏼
Var der med min veninde der bestilte en burger og jeg bestilte en 3 retters menu sad og stegte min bøf på 2 sten og den blev ikke gennemstegt min veninde var færdig med sin mad. Bad om en burger istedet for, men det kunne jeg ikke få. Spiste lidt tabouleh og pomfritter men skulle stadig betale 300kr og gik derfra sulten. Virklig dårlig service og dårlig oplevelse!
Vi havde bestilt bord for lang tid siden og modtog en SMS inden vi kom, og alligevel var vi ikke at finde i systemet. Dog var der ingen mennesker, så der var jo intet problem. Vi havde bestilt 3 retter hver. Da maden kom manglede den ene ret og vi måtte spise på skift. Maden var ikke prængende. Laksen smagte af en billig laks og var svær at skære/tygge i. De spurgte om vi ville have noget andet end laks, men der var vi færdige med at spise. Istedet kunne de have tilbud at betale vores drikkevarer, men næ nej. Derudover var der skide koldt - vi måtte sidde med jakker på. Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse. Vi kommer ikke igen.
En ellers god aften blev virkelig kedelig..
Jeg kommer ind og skal spise med 3 venner, og vi har self bestilt bord på forhånd. Vi kommer ind og bestiller 3 retters menuer, og vi venter i rigtig lang tid måske 40-50 min før vi får vores mad. Maden kommer endelig, vi spiser og det smager så godt.. Vi har spist og beder om vores dessert med det samme, da det var kultur nat og vi skulle ud og opleve den ellers meget hyggelige nat. Vi får afvide at desserten er på vej og der omkring 55 min før vi vores dessert og flere gange tænkte vi, er det ventetiden værd eller skal vi tage afsted og glemme den dessert, men nu hvor vi havde bestilt en 3 retters menu kunne vi ligeså godt bare vente. Vi får så vores chokolade fondant som skulle være flydene inden i, efter 55 min og når vi så putter skeen i, er den slet ikke flydende og den er helt lavet. Vi kigger allesammen på hinanden og tænker, var det her meningen? Vi spørg så chefen derinde og hun siger at det er meningen at den skal flyde, men hun tilbyder os ikke en ny eller noget som helst.
Udover det når vi til betalings delen og ender ud i at vi betaler for vores 3 retters menuer, men Pludselig skal vi betale en hel masse udover det beløb som det reelt set ville være så der bruger vi var 20 på at fikse det og fortælle dem hvad det rigtige beløb var.
Jeg forventer ikke noget specifikt, men jeg forventer at man bliver imødekommet med de problematikker der har været og at I bare valgte at være lidt.mere umagen med sine kunder. Ikke nok med at vi skal vente i gennemsnit 50 min før vi få vores mad, og desserten langt fra som.den skal være og hele beløbet er kikset.
Normalt ville jeg komme ind igen og anbefale dette sted til en masse af mine.bekendte men når der ikke er nogen form for imødekommelse eller anderlendelse så er stedet virkelig ikke noget for mig.
Startede med at vente på forret i 40 min. Ventede 30 min på hovedretten og da den kom ind gik der 10 min så kom de med desserten?? Ikke styr på noget..bøffen som vi havde set frem til var langt under middel... Og langt fra de 300 gram som lovet. Ikke nogen god oplevelse overhovedet.
Super dejlig mad og den sødeste servitrice ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ kan varmt anbefales.