Endab Reviews

1. Heating Contractor
  2. Air Conditioning Repair Service
  3. Air Conditioning System Supplier

Written by the company

Vi arbetar med värme och kylteknik, Installation, service och reperationer av luft värmepumpar. Vårt mål på ENDAB är att erbjuda energieffektiva värmepumpsinstallationer, som inte bara skapar komfort utan också främjar hållbarhet och kostnadsbesparingar för våra husägare. Hos ENDAB förstår vi att varje hem är unikt. Därför tar vi oss tid att lyssna på dina behov och skapar en personlig värmepumpsinstallation som passar just dig och din livsstil. ‍ Din komfort är vår prioritering, vi strävar efter att göra din värmelösning så effektiv som möjligt. ‍ Vi har en förståelse för våra kunders krav för att skapa den perfekta uppvärmning och kostnadsbesparingen. Varje installation är lika unik som ditt hem och dina behov.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Helt fantastisk!!!!

Hade akut problem med värmepumpen och Emil kom ut direkt. Hittade felet, hjälpte oss att få tag i en ny till dagen efter. Hjälpte till med avbetalningsplan och vilka papper som skulle fyllas i. En Oerhört proffsig, ödmjuk, rolig och trevlig person. På mindre än ett dygn är värmepumpen uppe och värmen är tillbaka. I en tid när förseningar, väntetider, slarviga hantverkare osv tyvärr är vanligt var detta en oerhört positiv upplevelse. Han förklarade hur allt fungerar, vad som var felet och hur vi använder den rätt på ett sätt så en helt okunnig inom ämnet (jag) förstod. Kommer rekommendera denna firman till alla som behöver hjälp med värmepumpar och dyl. Klockrent!!! Tack än en gång!
MVH Maria

January 23, 2026

Hållbar och kostnadseffektiv uppvärmning

Jag är imponerad av hur ENDAB kombinerar hållbarhet och energieffektivitet i sina installationer. Deras team lyssnade verkligen på mina behov och skapade en lösning som inte bara sparar energi utan också ger mig en behaglig inomhusmiljö.

May 8, 2025

Toppen service.

Toppen service.
Vårt nya Panasonic blev jättebra monterad och värmen når hela huset.
Montören la ner sig för att få jobbet extra bra🙏

February 6, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Väldigt bra och snabb service

Väldigt bra och snabb service!
Allt gick smidigt till och Emil skötte allt själv och snabbt! Två pumpar installerade och huset är nu varmt och skönt!

February 5, 2025

Värmepump

Snabb och professionell service !
Hörde av mig på onsdagen, på fredagen var min värmepump bytt!
Rekommenderas 👍

December 6, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Bra kontakt och kom i tid

Bra och trevlig kille som kom på utsatt tid och snabbt löste problemet med min värmepump 👍

October 2, 2024

Reply from Endab

Tack för förtroendet och ett trevligt samarbete Daniel.

Snabba svar

Snabba svar, håller offerten, rekommenderar passande produkter, ger god kundservice och gör en snygg installation.

December 5, 2024

Reply from Endab

Vi tackar så hjärtligt för detta fina omdöme.

Bra kundbemötande

Bra kundbemötande, snabb, grym service och bra priser. Kommer att rekommendera honom till alla jag känner.

December 5, 2024

Reply from Endab

Vi tackar för det fina omdömet.
Som du vet så är vår kunskap, ER tillgång och vi tackar dig ödmjukast för ditt förtroende!

Jag är mycket nöjd

Jag är mycket nöjd. Smidigt att boka och allt funkar perfekt. Väldigt lätta att kommunicera med samt mycket flexibla. Rekommenderar verkligen!

Åsa Delblanc, ph.d

August 19, 2024

Toppbetyg

Proffsigt och professionellt utfört arbete. Inga komplikationer och allt funkar som det ska. Bonus med väldigt trevligt bemötande. Finns inget annat än toppbetyg enligt mig!

November 28, 2023

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look