Energy Solutions 4U Reviews 183

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Energy Solutions heeft voor ons een aantal energiecontracten afgesloten en daarbij voor ons veel geld bespaard. Als leek is het moeilijk een goede keus te maken uit alle aanbieders met diverse contrac... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Lennert Veldkamp heeft ons door de jungle van energie leveranciers als contact persoon heen geloodst naar een nieuw contract bij een andere energie leverancier. Heeft ons na een aantal gesprekken een... See more

Rated 5 out of 5 stars

Mejid heeft het fantastisch gedaan, eerlijke jonge, transparant in de tarieven en mogelijkheden. Geef hem een eerlijke kans en hij laat ze waarde zien!

Company replied

4. Green Energy Supplier
  5. Power Plant Consultant
  6. Price Comparison Site

Written by the company

⚡Energy Solutions 4U is dé specialist in het leveren van de scherpste energietarieven aan de zakelijke markt. Wij bieden zowel vaste als dynamische contracten aan, volledig afgestemd op de unieke behoeften van uw bedrijf. Ons team van experts staat altijd klaar om een op maat gemaakt aanbod te doen, zodat u verzekerd bent van de beste deal voor uw energieverbruik.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Erg duidelijk en professioneel

Erg duidelijk en professioneel. Totaal niet opdringerig en verstand van zaken. Zeker aan te raden.

October 30, 2025

Reply from Energy Solutions 4U

Hartelijk dank voor uw feedback. We waarderen het dat u tevreden bent met onze aanpak. Bij vragen kunt u ons op elk moment bereiken.

Groet

Prima voorgelicht door Mejid

Prima voorgelicht door Mejid.
En nu maar hopen dat de energieprijzen niet te hard stijgen! ;)

November 3, 2025

Reply from Energy Solutions 4U

Dank voor de positieve woorden. Fijn dat onze service volledig naar wens was. Voor verdere ondersteuning staan wij graag klaar.

Groet

Reply from Energy Solutions 4U

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Mocht u nog vragen hebben, dan staan wij altijd per mail of telefonisch voor u klaar.

Rated 5 out of 5 stars

Mejid heeft mij uitstekend geadviseerd

Mejid heeft mij uitstekend geadviseerd over mijn contract­situatie. Ik had eerst een dynamisch energiecontract bij een volmachtpartij, maar dat bleek totaal niet gunstig. Mijn zaak is namelijk geopend tussen 17:00 en 21:00 uur — precies tijdens de piekuren waarin de dynamische tarieven het hoogst zijn. Zo zie je maar dat een volmacht partij helemaal niets voor je doet, zij hebben zoveel klanten onderzich dat ze helemaal niet na je persoonlijke situatie kijken maar alleen na hun eigen zak.

Op advies van Mejid hebben we de kwartierdata bij de leverancier opgevraagd om precies te berekenen wanneer het meeste verbruik plaatsvindt. Zoals hij al voorspelde, bleek dat vrijwel al mijn elektriciteitsverbruik in de piekuren zat, waardoor ik fors te veel betaalde — zelfs in de zomermaanden liep het kale inkooptarief op tot 18 cent per kWh.

Daarom zijn we overgestapt op een contract met een laag vast tarief. Wat ik vooral waardeer aan Mejid, is zijn persoonlijke en transparante aanpak. Hij neemt echt de tijd, dringt niets op en bekijkt de situatie alsof het zijn eigen pizzeria is.

Ik ben super dankbaar voor zijn advies — zijn onderbouwing was niet alleen helder, maar ook feitelijk helemaal juist.

October 2, 2025

Reply from Energy Solutions 4U

Dank voor uw vriendelijke woorden en de positieve beoordeling! Als er in de toekomst nog iets is waar we mee kunnen helpen, kunt u ons altijd bellen of mailen.

Hartelijke groet,

Rated 5 out of 5 stars

Ali heeft me van begin tot eind…

Ali heeft me van begin tot eind geholpen om onder een wurgcontract vandaan te komen. Heeft me letterlijk duizenden euro’s bespaard dit jaar.

October 28, 2024

Reply from Energy Solutions 4U

Dank voor de fijne review! Altijd goed om te horen dat onze service bevalt. U kunt ons natuurlijk op elk moment bereiken per mail of telefonisch voor verdere ondersteuning.

Goeie Uitleg

Goeie Uitleg

October 24, 2025

Reply from Energy Solutions 4U

Bedankt voor de positieve review! We waarderen het vertrouwen in onze dienstverlening. Uiteraard blijven we telefonisch en per mail goed bereikbaar voor eventuele vragen of vervolgafspraken.

Duidelijke uitleg

October 14, 2025

Reply from Energy Solutions 4U

Wat leuk om uw positieve review te lezen, dank daarvoor! Wij blijven graag bereikbaar voor al uw vragen, zowel telefonisch als per e-mail.

Rated 5 out of 5 stars

Heb met Tom gesproken over een nieuw contract

Heb met Tom gesproken over een nieuw contract.
Helaas bleek ik nog aan een bestaand contract vast te zitten, maar Tom hielp ook met de juridische beoordeling.
Volgend jaar stap ik zeker over naar een andere partij, wellicht met de hulp van Tom.

October 13, 2025

Reply from Energy Solutions 4U

Bedankt voor de positieve review, dat waarderen we enorm! We blijven graag jullie vaste aanspreekpunt, bij vragen of wijzigingen zijn we altijd snel bereikbaar via mail of telefoon.

Prima advies

Prima advies, goede begeleiding mbt regelen contract.

October 10, 2025

Hoi Wouter,

Bedankt voor je review! Ik ben blij dat we na mijn bezoek samen tot een passende oplossing zijn gekomen.
Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan kun je me uiteraard altijd bereiken.

Jasper Harms

Prettig advies

Prettige man die ons te woord stond, weet veel van de energiemarkt.
Direct antwoorden, waardoor je als klant ook een goede beslissing kan maken.

October 10, 2025

Reply from Energy Solutions 4U

Bedankt voor je positieve review! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met de oplossing die we hebben geboden.

Rated 4 out of 5 stars

Goede uitleg over de opbouw van de…

Goede uitleg over de opbouw van de prijzen voor gas en electra

October 7, 2025

Reply from Energy Solutions 4U

Bedankt voor de positieve review! Bij vragen zijn wij altijd per mail en telefonisch te bereiken.

Rated 5 out of 5 stars

Matthijs Kuipers van Energy Solutions…

Matthijs Kuipers van Energy Solutions heeft my met geduld en know how door mijn huidige (dure) contrakt gepraat en voor mijn een goede toekomstige oplossing gevonden. Ik ga misschien 40% op mijn energiekosten besparen. HEEL PROFESSIONEEL afgehandeld. Dank daarvoor. Gerhard Nagl

September 30, 2025

Reply from Energy Solutions 4U

Uw positieve ervaring maakt ons blij. Dank voor de review! Neem gerust contact op per telefoon of mail als we u verder kunnen helpen.

Rated 5 out of 5 stars

Mejid heeft me enorm goed geholpen en…

Mejid heeft me enorm goed geholpen en was erg transparant hoe alles in zijn werking gaat.

September 30, 2025

Reply from Energy Solutions 4U

Uw positieve terugkoppeling motiveert ons enorm. Dank daarvoor! Wij blijven bereikbaar om u te ondersteunen, zowel telefonisch als per e-mail.

Was Top!!

Mejid deed het top.
Niets opjagen of verkooppraatjes. Gewoon eerlijk.

September 26, 2025

Reply from Energy Solutions 4U

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. We vinden het belangrijk altijd goed bereikbaar te zijn, dus bel of mail ons gerust.

Keurige service.

September 26, 2025

Reply from Energy Solutions 4U

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent! Dank voor uw review. Voor vragen of advies staan we altijd klaar via mail en telefoon.

Rated 5 out of 5 stars

heel goed vriendelijk en niet…

heel goed vriendelijk en niet opdringerig

September 25, 2025

Rated 5 out of 5 stars

Goede en duidelijke uitleg en ze nemen…

Goede en duidelijke uitleg en ze nemen de tijd voor je.

September 25, 2025

Reply from Energy Solutions 4U

Bedankt voor uw vertrouwen en de fijne feedback! Voor eventuele vragen of extra ondersteuning zijn we altijd goed bereikbaar.

Reply from Energy Solutions 4U

Bedankt voor de mooie woorden! Fijn dat we u goed hebben kunnen helpen. Mocht u nog vragen hebben, we zijn altijd bereikbaar via mail of telefoon.

Zeer duidelijk

Zeer duidelijk, en juiste en perfecte afhandeling! Vriendelijk en attent!

September 22, 2025

Reply from Energy Solutions 4U

We waarderen uw positieve review enorm. Ons team staat ook in de toekomst graag voor u klaar. U kunt ons altijd bellen of mailen.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look