Company details

3. Social Media Agency
  4. Video Production Service
  5. Website Designer

Written by the company

Entire är en digital byrå hjälper våra kunder med sina att prestera bättre på nätet. Vi är stolta över att vara en kreativ och dynamisk arbetsplats där innovation, samarbete och glädje står i centrum. Vår mission är att hjälpa företag att växa och lyckas i den digitala världen genom skräddarsydda lösningar som verkligen gör skillnad. Vår kultur präglas av öppenhet, kreativitet och en stark känsla av gemenskap. Vi arbetar inte bara tillsammans – vi lär av varandra, stöttar varandra och firar våra framgångar som ett team

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Lyhörda

Mycket trevlig byrå att jobba med. Dom är på tårna och inte som tidigare byråer vi anlitat. Dessa skickar inte bara fakturor och glömmer vad de lovat.

Dom har gjort skillnad för vår verksamhet och gjort så vi skapat fler affärsmöjligheter. Tack för hjälp med att nå vår vision.

January 15, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Entire teamet gjorde ett fantastiskt…

Entire teamet gjorde ett fantastiskt jobb med att utveckla vår app. De var lyhörda, professionella och höll både tidsramen och budgeten. Teamet var engagerat och hittade snabba lösningar på utmaningar längs vägen. Vi är väldigt nöjda med slutresultatet och rekommenderar dem varmt till alla som behöver apputveckling!

July 1, 2024

Reply from Entire Nordic AB

Tack för din feedback och att vi fått utveckla din app, även om vi inte riktigt vet vem du är ;)

Rated 5 out of 5 stars

Entire utförde ett smidigt arbete med…

Entire utförde ett smidigt arbete med WordPress-utveckling, inklusive noggrann planering och genomförande som följde tidsplanen. Rekommenderas starkt!

April 15, 2024

Reply from Entire Nordic AB

Tack Victor! Det är ett sant nöje för oss att få jobba med er.

Rated 5 out of 5 stars

Riktigt proffsigt handhavande genom…

Riktigt proffsigt handhavande genom hela processen. Fått både hemsida och en struktur till mina sociala medier som jag är otroligt nöjd med. Vid ändringar eller önskemål är supporten på Entire ett stort plus!

September 24, 2024

Reply from Entire Nordic AB

Tack Simon, vi känner oss hedrade att du valde oss till slut, och vi ser fram emot ett långt samarbete.

Rated 5 out of 5 stars

Entire är duktiga och prisvärda

Entire är duktiga och prisvärda. Mitt företags hemsida har blivit riktigt vass, och jag lägger ner mycket energi på den - plus sociala medier. Alexander på Entire har hjälpt oss mycket och jag hoppas på ett långt samarbete.

May 16, 2024

Reply from Entire Nordic AB

Tack Fredrik, kul att du gillar nya sajten.

Service

Service, engagemang och kvalitet

September 19, 2024

Reply from Entire Nordic AB

Tack Rikard, kul att du känner att vi levererar på vad vi anser är det viktigaste. Nu väntar vi spänt på att få visa upp resultatet av kundanskaffningsökningen också på nästa månadsavtämning ;)

Riktigt bra Shopify-lösning

Fick hjälp med min Shopify-lösning. Är riktigt nöjd. Ångrar ingenting.

July 1, 2024

Reply from Entire Nordic AB

Tack Henrik, kul att höra att du är nöjd med den support och service du fått.

Smidig kommunikation inför eventet

Smidig kommunikation inför eventet, bra utfört och snabb leverans av bilder!

August 27, 2024

Reply from Entire Nordic AB

Tack Albert! Det har varit fantastiskt givande att få vara med från start till mål med ert event och vi hoppas vi får vara med och hjälpa till på fler event framöver

Entire är grymma!!!

Entire är grymma att jobba med! De har verkligen hjälpt oss att växa digitalt med deras skräddarsydda lösningar. Deras team förstår våra behov och levererar alltid med hög kvalitet och på utsatt tid. Kan varmt rekommendera dem om du vill ha en pålitlig partner för digital utveckling.

April 18, 2024

Reply from Entire Nordic AB

Tack Jon, ska bli spännande att få följa med er resa!!

Rated 1 out of 5 stars

Nu har Entire Nordic AB bytt namn på denna profil…

Nu har Entire bytt namn på denna profil till det konkursade bolagets namn. Riktigt oseriöst och många många kunder blivit helt förd bakom ljuset pga deras oseriösa sätt att driva företag på. Deras nya bolag heter Entire Nordic AB.

September 1, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Har anlitat detta bolag för att…

Har anlitat detta bolag för att färdigställa vår bolagsapp som vi redan från början hade 90% klar, nu konkursat och deras VD samt konkursförvaltare tar kunders tillgångar utan att lämna tillbaka, blir intressant att granska bolaget djupare.

Mer info kommer.

July 15, 2024

Hej Petar!
Som vi tidigare försäkt förklara så har vi kontrollerat och bekräftat att du har fullständig tillgång till all din kod via ditt egna GIT-konto. Vi hoppas du kan komma överrens med Konkursförvaltaren i det bolag som du tidigare anlitat, och önskar dig lycka till med din bolagsapp.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look