Dårlig tydeliggørelse af regninger og uhjælpsomme
De har lige reklameret med at de har fået en app så man kan følge med i ens el, hvilket også er korrekt, men man kan på ingen måde se ens regning derinde. De sender regninger over ens e-mail hvilket gør det vanskeligt at have overblik over, da mail for mit vedkommende bliver spammet med reklamer. Derfor har det været utydeligt hvad man skal betale. Jeg erkendte at jeg ikke havde overblikket og spurgte pænt om at få en oversigt over beløbet så jeg straks kunne betale. (Det var kun 2mdrs manglende betaling og jeg beklagede og bedte om beløbet så jeg straks kunne betale) Jeg blev henvist til at tjekke min postkasse som var tom fra regning fra dem. Jeg fandt alligevel en regning gennem min mail, som var den nyeste, og betalte pronto. Dagen efter kom jeg alligevel hjem til ingen el. Et opkald til dem hjalp ikke på en venlig forståelse og medarbejderen talte ned til mig, mente jeg skulle ha sendt beløbet via straks overførelse som i øvrigt var højere end det der stod på regningen. Så selvom jeg kunne dokumentere; via min netbank at regningen var betalt før lukkedagen, var hun ikke imødekommende og ville ikke hjælpe mig med svar. Ringe service. Aldrig mødt så dårligt et el selskab før. Derudover så er de dyrere end både andel energi og Norlys. Skræmmende opførelse overfor sine kunder. Nu er alt mad i køleskab og fryser ødelagt og mine unger skal undvære nattelampe i nat, og jeg kan ikke lave mad på komfuret. Empatiløse mennesker, trods en korrespondance gennem mail der tydeligt viste at jeg ville betale men manglede overblikket, som jeg bedte om.