Eonvy Dk

Rated 1 out of 5 stars

Jeg købte ved en fejl en drone

Jeg købte ved en fejl en drone, og pengene blev selvfølgelig hævet med det samme, og jeg modtog dronen som jeg aldrig pakkede ud, men forlangte at Eonvy sendte mig adresse og udgifter til retur hvilket de nægtede.
Da jeg er forsikret gennem banken til fejlkøb, blev Eonvy tvunget til at tilbagebetale beløbet. Da de stadig ikke ønsker at få varen retur ryger den ud som affald

May 17, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Købte en Drone..

Købte en Drone..
Ok leveringstid..bestilt d 28-07 og ankom d 12-08..
Virker som man kan forvente i det prisleje..Billedkvalitet fin,
Batterier bliver dog ret hurtig tømt..
Eller ok..

August 12, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Dronekøb

Har modtaget dronen - kom fra Kina så det tog lidt tid.
Man skal følge leverancen på 17TRACK
Glemte batterier.
Ville gå ind og bestille dem, men får en ny ordre med en ekstra drone som jeg ikke kan slette - øv.
Dronen ser OK ud, batterier må jeg finde andetsteds, derfor kun 4*

July 26, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Lang leveringstid. Men føles som et fint produkt

Lang leveringstid ( små 3 uger ). da det har regnet hele tiden har jeg dog ikke haft mulighed for at flyve med den. Kvalitets messing ser det fint ud og føles fin.

Opdatering.
Nu har jeg fløjet lidt inden døre og ramt væggen of andre ting nogle gange.
Den er ikke 100 stabil, den rykker sig lidt mod højre selvom jeg slipper alt og den selv skulle holde stille i luften. Kan være det grundet jeg indenfor 🤗 reaktionstiden er dig helt fin.
Kamera er i fin kvalitet og intet er gået i stykker ved styrt… endnu.. Nu må jeg bare væbne mig med tålmodighed til det stopper med at regne… om en uge..

July 22, 2025

Fake firma fra Kina

Fake firma
De har lavet en fake top 5 over droner og en hjemmeside der ser dansk ud. De laver også en fake forsendelse, så det ser ud som om der er en pakke på vej. Og de trækker selvfølgelig pengene med det samme. Hold jer væk fra denne side.

June 2, 2025
Rated 1 out of 5 stars

0 stjerner desværre ikke en mulighed.

0 stjerner desværre ikke en mulighed.

Læste artikel om de bedste droner og Eonvy som den bedste.

Bestilte ultimo april og den har ikke rykket sig på Track and trace.

Når man skriver til virksomheden, sker der intet. Man får en forklar mig r.. forklaring. Og mere sker der ikke.

Har meddelt at jeg vil have tilbageført mine penge men det svares der sjovt nok ikke på.

Så hold jer væk fra denne virksomhed, det lugter langt væk af plat og svindel.

Der findes mere seriøse virksomheder som har droner til salg

😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

April 21, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Læs før du køber fra Eonvy.dk

Læste desværre ikke anmeldelser før køb, da jeg læste “5 best drones test” og tog artiklen for gode varer. Købte den 28/4 og har intet hørt endnu. Det er hurtigere at købe fra Temu. Utroligt nok!
Kunne se, da bestillingen gik igennem, at den bliver sendt fra Kina, pengene bliver trukket fra en engelsk konto, men hjemmesiden er dansk. Køb IKKE!

April 28, 2025

Elendig bras

Kort sagt - køb ALDRIG fra dette såkaldte firma. Elendig service og produktet (drone) der er lige til at smide i skraldespanden. Forkerte oplysninger på hjemmeside og alt i alt en rigtig dårlig oplevelse. Et firma helt uden nogen form for empati for sine kunder.

March 24, 2025

Take a closer look