Epicurus Reviews 7

3-star
2-star
1-star

Rated 4 out of 5 stars

Maden var tip top lækker og kom…

Maden var tip top lækker og kom hurtigt. Til gengæld glemte de lidt at hælde vin op, og man skulle selv finde sin flaske bland en masse andre flasker på et anretter bord i midten. Til sidst havde tjeneren fjernet vinen, vi vidste der var lidt i endnu, men han Havde taget flasken væk hen til baren, hvor vi måtte bede om at få den udleveret igen- så måske bare lad vinen stå på bordet hvis I ikke har tid til at skænke den op? Ellers fin og hurtig betjening og dejlig dejlig mad.

April 3, 2026
Rated 3 out of 5 stars

Man kan ikke købe et jazz-sted

Man siger, at der findes mennesker der er så fattige, at de ikke har andet det end penge.
Det passer ganske godt, synes jeg, på det Lars Seier Christensen ejede Jazz-spisested der forsøger at være både en restaurant i den høje ende af "fine-dining" skalaen og et jazzsted i samme ende.- Med ypperlige Niels lan Doky som musikansvarlig - det burde også borge for kvaliteten. - Man får lidt en fornemmelse af, at stedet findes fordi Seier gerne vil have sådan et sted at tage hen når han ikke sidder i Schweiz.
Alt var også på en eller anden måde meget fint da jeg gæstede stedet med en kammerat den 20/3 med en ok middag og den ældre, men stadig yderst velsyngende og nærværende Debbie Slegde som aftenes solist.
Fin fin menu med fire retter og tilvalgt "starter" med fire østers, der var ok, om end jeg fandt ud af, at østers og foie gras absolut intet har med hinden at gøre, og at den sammenstilling burde føre til en omgående fyreseddel af en hvilken som helst køkkenchef. -
Men så har man da prøvet det med.- Rædselsfuldt, men pyt - der var tre andre østers, og de var fine. - Den naturel dog som altid den bedste.
Resten var ok, noget ganske fint, og den lille vinmenu vi efterspurgte var også ok. - Søde medarbejdere, lidt engelsk og lidt dansk, men fint og præcist og det hele passede med tiden for koncerten i "kælderen".
Der også var fin og ok, og Debbie Sledge leverede endda en (een) mindeværdi og dybt indlevet sang som en god start efter at Lan Dokyn og resten af orkesteret havde leveret noget banal hygge-jazz.
Billigt er det jo ikke, men som nævnt ok, med pil op. Og så alligevel - der mangler noget. - Noget meget vigtigt.
Jazz (OG rigtig god mad) handler om nærvær, entusiasme, indlevelse, kærlighed om man vil. - Som gæst skal man kunne mærke, at her er der nogen der vil noget med en. - Give oplevelser, noget ægte. - Et sted hvor stemningen driver som løbesod ned ad væggene, og hvor det "perfekte" ikke er noget der opstår fordi nogen har givet ordre om det. - Som i den mesterlige film om Babettes Gæstebud.

Det findes på fx Montmatre, men her på Epicurus gør det ikke. -
Så vidt jeg kan læse af andre anmeldelser her, heller ikke blandt de andre der har besøgt stedet, og som synes ligeså prætensiøse som stedet.
Det holder ikke i mine øjne. Lan Doky gør, men er for god en musiker til at han skulle spilde sin tid på noget der selv om alt sådan set er ok, alligevel kommer til at virke fake og en smule forløjet. - Uægte.
Da aftenen var slut kunne man blive siddende og nyde flere drinks, men der kom en DJ der af uransagelige årsager skulle finde en helt anden genre af mystisk popmusik. - Det lød forfærdeligt, og der var pludseligt langt hjem, og vi flygtede. -
Hvis stedet findes om 20-30 år, bliver det måske godt, men til da: Gå på Montmatre. - Det er ikke så fint, og man skal selv hente rødvinen i baren. - Der kan også lugte lidt at tis fra gamle mænd, men til gengæld er det ægte.

March 20, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Vi kommer helt sikkert igen

Midt i Indre København, få skridt fra Kongens Have og Gothersgade, ligger Epicurus (chatgpt://generic-entity?number=0) – en restaurant, der fortjener langt mere retvisende anmeldelser, end nogle af de ældre og desværre forældede bedømmelser giver indtryk af.

Vores oplevelse var intet mindre end fremragende.

Allerede fra det øjeblik vi trådte ind, blev vi mødt af en opmærksomhed og professionalisme, der holdt hele aftenen igennem. Betjeningen var nærværende uden at være påtrængende – præcis som det skal være i den mere elegante ende af restaurantscenen.

Epicurus tilbyder både à la carte, en fire-retters og en 10-retters menu. Vi valgte fire-retters menuen med tilhørende vinmenu – og det fortrød vi ikke ét sekund.

Serveringerne var smukt anrettede, gennemtænkte og samtidig mættende. Smagene var intense og balancerede, og vi oplevede flere deciderede smagseksplosioner i løbet af aftenen. Vinmenuen var velvalgt og løftede retterne yderligere.

Atmosfæren er stilfuld og afslappet på samme tid – et sted man både kan fejre noget særligt eller bare forkæle sig selv med en gastronomisk oplevelse.

At nogle tidligere anmeldelser skulle give et andet billede, virker i dag skamfuldt forældet og på ingen måde retvisende for den oplevelse, vi havde.

Herfra får Epicurus en klar:

10 ud af 10 stjerner 🩷
Ø

February 28, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Den 19.12 var jeg til winemakers Dinner…

Den 19.12 var jeg til winemakers Dinner samt efterfølge jazz. Maden var god, vinen perfekt (Binivista) og jazz med Doky junior og Sledge var klasse.
Efter koncerten da vi skule hjem, så var min hat - Stetson til 2.000 kr. - stjålet fra garderoben og jeg gik frysende hjem (jeg er skaldet, så det er koldt).
Jeg fik at vide, at de havde video på og ville kigge det igennem.
Dagen efter kom jeg forbi og spurgte til videoen, men nej. Den optog nu kun ved alarm, så ærgerligt med den hat - og ikke andet. Bare ærgerligt - 2.000 kr. ud af vinduet.
Jeg må sige, at jeg føler mig noget trist. Ikke engang “vi er kede af det - her er et gavekort til en koncert og en drink”
Der er egentlig et par spørgsmål:

- hvorfor er garderoben ikke overvåget?
- bemandet?
- bare et skilt med “eget ansvar”

Så:

- Kommer vi igen? - næppe
- Vil jeg anbefale stedet? - næppe
- føler jeg mig velkommen og godt behandlet? - næppe

Jeg sendte en mail 23.12 med stort set samme indhold - er der svaret? - næ… larmende tavshed.
Det er uprofessionelt og ringe - derfor 1 stjerne.

Musikken? - burde have 4 stjerner

December 19, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Musikken var til 5 stjerner

Musikken var til 5 stjerner. Cocktailsene havde dog ikke det niveau som vi forventede. Deres longdrinks var en fælde. Tre fjerdedele af glasset bestod af en kæmpe aflang isterning. Det så ud som om glasset var fyldt, men da man løftede isterningen, var der kun meget lidt i glasset. Jeg skulle have filmet det på video, havde været rigtig sjov på youtube. Deres cocktails manglede friskhed og var bare ikke ekstraordinære. En skuffelse i forhold til den høje pris. Dumt, at man er tvunget til at købe en, hvis man vil høre musik til 5 stjerner. Koncertlokalet var meget smukt og lækkert. Bare dog baren ville leve op til samme høje niveau.

December 13, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Plads til forbedring

Har været på Epicurus med et voksent selskab og spise restaurantens Epicurus-meny. Stemningen på restauranten var hyggelig og afslappet med smukke omgivelser og vel indrettede lokaler. Servicen var på ingen måde værd at tale om for en restaurant i denne priskategori. Lang ventetid på at få anvist vores bord, 4 forskellige tjenere i løbet af aftenen som ikke havde koordineret deres service. Dette resulterede i at de 2 hovedretter "blev glemt" og først blev serveret efter vi venligt mindede dem om at vi gerne ville have noget at spise! Retternes sammensætning var fin men de 2 hovedretter var halvkolde ved servering. Med en pris pr. gæst på små 2000 dkr. (incl. vin og kaffe) må man forvente en langt bedre service og nogle retter som serveres koordineret og er nyelig anrettet (varme).

December 13, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Reklamen fra Epicurus er vildledende

Reklamen fra Epicurus er vildledende, så man får indtryk af, at det er en helt særlig restaurant, hvor du kan spise samtidig med, at du lytter til live jazzmusik.
Virkeligheden er, at det er en helt almindelig restaurant i stueetagen, og et selvstændigt lokale i kælderen, hvor der spilles live jazz
Oplevelsen vi havde i restauranten var derfor en stor skuffelse.
Denne anmeldelse er relevant, for der var flere i den lange kø til restauranten 2 og alt for få toiletter, der følte sig vildledt på samme måde

October 31, 2025

Is this your company?