Epmultiservice Reviews 10

4.3

1. Moving Company
  2. Painter

Written by the company

EP Multiservice er din dedikerede partner inden for både flytninger og malerarbejde, der betjener en bred vifte af kunder fra private til erhverv. Med års erfaring inden for branchen er vi stolte af at tilbyde en pålidelig og professionel service, der opfylder selv de mest krævende behov. Når det kommer til flytninger, håndterer vi alt fra planlægning til udførelse med omhyggelighed og effektivitet. Vores erfarne team sikrer, at dine ejendele transporteres sikkert og i tide, uanset om det er til en ny bolig eller en ny kontorlokation. Vi vægter kundetilfredshed højt og stræber altid efter at levere en problemfri oplevelse. Ved at vælge EP Multiservice kan du være sikker på, at du samarbejder med et team, der sætter kvalitet og kundetilfredshed i højsædet. Vores engagement i at levere fremragende resultater og skabe langvarige kunderelationer gør os til det ideelle valg for enhver, der søger pålidelige og erfarne håndværkere til deres næste projekt.

4.3

3-star
2-star
1-star

Skønne unge mænd

Skønne unge mænd, de passer godt på dine ting, høflige og nemme at samarbejde med, spørger også pænt hvor du vil have tingene hen. Kan virkelig anbefales jeg havde en gnidningsfri flytning og er mere en tilfreds.. samtidig har de konkurrence dygtige priser.. 🤗🥰

January 31, 2026

Super god service

Super professionelle og dygtige unge fyrer som kom og flyttede for mig. Rigtig god og fair pris, jeg kan varmt anbefale EP multiservice!

September 26, 2025

Super flyttefirma og handymand

Verdens bedste flyttefirma og handymand.
1000 tak fordi i er jer og for jeres gode og venlige måde, at være på.
Super gode fyre hele vejen og meget professionelt udført arbejde.
Står du og skal bruge et flyttefirma eller en handymand, så skal du kontakte EP Multiservice, det kan jeg på det varmeste anbefale.

June 13, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Vil hermed gi min bedste anbefalinge af…

Vil hermed gi min bedste anbefalinge af epmultiservice, så søde unge mennesker, som flyttede for mig, og malede min nye lejlighed, alt stod flot og de havde passet på mit indbo under flytningen.. så stor ros herfra, kan kun anbefale det firma..

August 2, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Skide god service og virkelig…

Skide god service og virkelig professionel team de har i firmaet, havde en stor flytning og alt gik som planlagt og alle aftaler blev overholdt, helt klart et flytte firma jeg kan anbefale.

September 3, 2024

Super service og oplevelse

Super service og oplevelse.

Alle aftaler blev overholdt på dagen, professionelt flytte firma. God pris for flytning af indboet fra huset.
Følte vi var i rigtig gode hænder af flytte folkene.
Kan varmt anbefale EP multiservice.

July 13, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Et firma man kan stole på.

Et firma man kan stole på.

Havde den største fornøjelse at bruge EP multi service til en meget stor flytning. Fra start til slut var der en fantastisk dialog. De kom som aftalt tidsmæssigt og afsluttede arbejdet efter planen. Alle personaler var venlige og imødekommende. Kan varmt anbefale firmaet. Har sjældent mødt et firma det var så service orienteret.

July 1, 2024

Take a closer look